Τρίτη 17 Ιουλίου 2012

Ο ρολος του τριτου προσωπου σε μια σχεση!


Οι βαθύτερες αιτίες που οδηγούν μια γυναίκα να καθίσει στην καρέκλα της αναπληρωματικής….θα πρέπει να αναζητηθούν πριν το πρώτο παράνομο φιλί.

Συνήθως μια γυναίκα που εγκλωβίζεται σε μια σχέση με ένα άντρα που είναι δεσμευμένος, θα πρέπει να αναζητήσει τα αίτια της επιλογών της, να δει τα υπερ και τα κατά και αν αποφασίσειότι δεν την ικανοποιεί, τότε θα πρέπει να φύγει αμέσως.
Η ‘αιώνια ερωμένη’, η οποία αποτελεί το τρίτο πρόσωπο μέσα σε μια σχέση θα πρέπει να ψάξει να δει τις βαθύτερες ανάγκες και επιθυμίες της και να προσπαθήσει να τις κατακτήσει, μόνη της και να μην εγκλωβιστεί σε μια χαοτική κατάσταση.
Νομίζει ότι έχει μια σχέση αλλά στην ουσία είναι μόνη της. Δεν μπορεί να μοιραστεί καθημερινές προσωπικές στιγμές με τον σύντροφο της, παρά μόνο όταν θα μπορεί εκείνος να τη συναντήσει.
Η γυναίκα αυτή από τη στιγμή που μπλέκεται σε μια τέτοιου είδους σχέση, περιμένει πότε ο άντρας θα αφήσει τη μόνιμη σύντροφο του για να είναι μαζί της ολοκληρωτικά.
Φυσικά σε αυτό φταίει η συμπεριφορά του άνδρα που ως συνήθως περιγράφει τη σχέση του ή τον γάμο του ως προβληματικό, χρησιμοποιεί δικαιολογίες ότι δεν μπορεί να ξεφύγει γιατί υπάρχουν παιδιά, δίνει ψευτικές υποσχέσεις, με αποτέλεσμα να η ερωμένη να καλλιεργεί ψεύτικες ελπίδες….
Η ερωμένη είναι μια ερωτευμένη γυναίκα που στην πραγματικότητα απαγορεύεται να ερωτευτεί.
Καλό θα είναι να αντλήσει όλη της τη ψυχική δύναμη και να φύγει πριν είναι αργά και εγκλωβιστεί για χρόνια μέσα σε μια αβέβαιη κατάσταση, συνήθως χωρίς happy end.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...