Δευτέρα 16 Ιουλίου 2012

Ζωδια για 17/07/2012

ΚΡΙΟΣ
Κινηθείτε σήμερα μεθοδικά στα οικονομικά σας και μην έχετε την απαίτηση να αποδώσουν άμεσα καρπούς τα σχέδια σας. Προγραμματίστε τις ανάγκες σας και τις υποχρεώσεις σας με τέτοιο τρόπο ώστε να μην βρεθείτε σε αδιέξοδο. Πιθανόν να υπάρξουν κάποιες εντάσεις με τον σύντροφο σας. Θα δείξετε αφοσίωση και σταθερότητα στον σύντροφο σας, κι αυτό θα σας φέρει αντιμέτωπους με εκπλήξεις που δεν περιμένατε. Θα παραμείνετε σταθεροί και κάθετοι στις απόψεις σας.

ΤΑΥΡΟΣ
Θα υπάρξει μια σταθερή και ικανοποιητική οικονομική περίοδος. Εξωτερικεύστε τα συναισθήματα σας στο πρόσωπο που αγαπάτε. Θα έχετε μια καλή επικοινωνία με τους δικούς σας Θα δείξετε στον σύντροφο σας την αγάπη σας και τα τρυφερά σας συναισθήματα. Αν είστε μόνοι, πολύ σύντομα θα παρουσιαστεί το άτομο που θα σας βγάλει από την μοναξιά και θα σας γεμίσει με σιγουριά για το μέλλον σας. Για κάποιες καταστάσεις είστε και εσείς υπεύθυνοι.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Κάποιες καταστάσεις στην ζωή σας, σας έχουν πληγώσει και σας έχουν απογοητεύσει πολύ. Θα πρέπει να πάψετε να ασχολείστε και να κοιτάξετε μπροστά. Θα πρέπει να γίνετε περισσότερο ρεαλιστές και όχι υποχόνδριοι και να αποφασίσετε να μετριάσετε τις απαιτήσεις σας. Τα αγαπημένα σας πρόσωπα θα σας μιλήσουν σε έντονο ύφος και θα παρεξηγηθείτε. Όμως σας εκτιμούν και σας αγαπούν. Τώρα θα νιώσετε ότι γκρεμίζονται τα σχέδια σας.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Μη εμπλέκεστε σε διαφωνίες τρίτων προσώπων και κρατήστε διπλωματική στάση για να αποφύγετε προβλήματα που δεν οφείλονται σε εσάς. Θα προχωρήσετε μπροστά σύμφωνα με τις αποφάσεις που έχετε πάρει. Καλύτερα να μην λέτε πολλά από τα σχέδια σας στους άλλους γιατί υπάρχει ζήλια. Χρησιμοποιήστε την διπλωματία σας και με την σωστή επικοινωνιακή πολιτική θα καταφέρετε πολλά περισσότερα από αυτά που φαντάζεστε.
ΛΕΩΝ
Μην δώσετε σημασία σε άτομα του παρελθόντος που επανεμφανίζονται στο προσκήνιο. Καινούργιες συνεργασίες, νέες προτάσεις και ευκαιρίες βγαίνουν στην επιφάνεια, μέσα από τις οποίες αναδεικνύονται τα ταλέντα σας. Η επικοινωνία σας με τους άλλους δεν θα είναι και τόσο καλή, αλλά εσείς θα μπορέσετε να περάσετε τα μηνύματα σας. Εξωτερικεύστε τα συναισθήματα σας και αφήστε το αγαπημένο σας πρόσωπο να σας προσεγγίσει.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Κάποια άτομα του φιλικού σας περιβάλλοντος, θα σας βοηθήσουν σε κάποιες δύσκολες ώρες που θα περάσετε και η συμπαράσταση τους θα είναι καταλυτική για εσάς. Τα οικονομικά σας θα πάνε καλύτερα, μην ξοδεύετε όμως περισσότερα από όσα μπορείτε. Φροντίστε να εκφράσετε αυτό που νοιώθετε, γιατί έτσι θα μπορέσετε να έλξετε τον σύντροφο σας. Αφιερώστε χρόνο στον άνθρωπο που έχετε δίπλα σας και ακούστε όλα όσα έχει να σας πει.
ΖΥΓΟΣ
Θα έχετε εκρήξεις που θα σας φέρουν σε δύσκολη θέση με τους συνεργάτες σας. Προτιμήστε την σιωπή ή την ηθελημένη υποχώρηση. Στα οικονομικά σας, θα έχετε πιθανές αλλαγές αλλά με πολύ καλές προοπτικές. Μην κάνετε νέα βήματα για νέες συνεργασίες. Οι κοινωνικές σας επαφές θα σας βοηθήσουν επαγγελματικά ώστε θα έχετε άνοδο η οποία θα έρθει αργά αλλά σταθερά. Κάποια πράγματα θα σας κουράσουν στο χώρο της εργασίας σας αλλά θα πρέπει να τα υποστείτε.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Θα πρέπει να ψάξετε να βρείτε ανθρώπους που μπορούν να σας προσφέρουν όχι μόνο παροδικές στιγμές αλλά και εγγυήσεις για μια σταθερή σχέση. Αποφύγετε κάποιες καταστάσεις που παλαιότερα σας κούρασαν και σας προβλημάτισαν. Τα γεγονότα που βιώνετε δεν σας αφήνουν αδιάφορους και εμπνέεστε από αυτά. Η καλή πορεία στην ζωή σας θα σας κάνει να πλέετε σε πελάγη ευτυχίας. Θα γνωρίσετε κάποιο πρόσωπο στο οποίο μπορείτε να στηριχθείτε και θα αφήσετε ελεύθερο τον εαυτό σας.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Η καλή διάθεση σας θα σας κάνει να νομίζετε ότι δεν υπάρχουν εμπόδια στο δρόμο προς την επιτυχία. Μην είστε τόσο πολύ προσκολλημένοι σε ασήμαντα πράγματα. Χρειάζεται να επιδείξετε προσοχή στα οικονομικά σας θέματα γιατί η γενική κατάσταση δεν θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή. Μην αγχώνεστε γιατί θα βρείτε λύσεις στα οικονομικά σας προβλήματα, αρκεί να έχετε καλή οργάνωση και συνετή διαχείριση. Θα είστε αποφασισμένοι να πολεμήσετε και θα βγείτε νικητές.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Οι επαγγελματικές σας δραστηριότητες θα συνεχίσουν να σας ταλαιπωρούν για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα. Θα πρέπει να κάνετε κάποιους αγώνες για να δικαιωθείτε στην εργασία σας. Στον εργασιακό τομέα θα σας δοθούν αρκετές ευκαιρίες για να αναπτύξετε τα ταλέντα σας και να επιδείξετε τις πνευματικές σας ικανότητες. Θα βοηθηθείτε πολύ από το ξεκίνημα κάποιων νέων συνεργασιών, που πριν αποφασίσετε, θα πρέπει να επεξεργαστείτε τις λεπτομέρειες.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Δώστε άμεση προτεραιότητα στον εαυτό σας και φροντίστε την εξωτερική σας εμφάνιση. Αποφύγετε την υπερβολική διασκέδαση. Κάποια άτομα θα σας δώσουν μια βαθιά αίσθηση σιγουριάς που σας έλειπε εδώ και καιρό. Προσέξτε λίγο περισσότερο κάποια εμπόδια στον δρόμο σας. Αν είχατε μια εκκρεμότητα τώρα θα την βρείτε μπροστά σας και θα σας αποσυντονίσει προσωρινά. Θα δουλέψετε σκληρά και θα έχετε κούραση και υπερένταση.
ΙΧΘΥΣ

Βάλτε περισσότερη τρυφερότητα στην σχέση σας και όλα θα διορθωθούν. Μην ρισκάρετε τα χρήματα σας γιατί δεν διανύετε περίοδο εύνοιας της τύχης και αποφύγετε τις επενδύσεις. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να υπογράψετε κάποια συμβόλαια και η τύχη είναι με το μέρος σας. Θα υπάρξει μια σταθερή και ικανοποιητική οικονομική περίοδος για σας. Κάποια άτομα θα σας δώσουν μια βαθιά αίσθηση σιγουριάς που σας έλειπε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...