Δευτέρα 23 Ιουλίου 2012

Αποφυλακίζεται ο ηθοποιός που κατηγορείται για εμπόριο ναρκωτικών


Αποφυλακίζεται οκτώ μήνες μετά την σύλληψη του ο γνωστός ηθοποιός που πριν από μερικούς μήνες είχε συλληφθεί δεύτερη φορά για εμπόριο μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών.

Ο ηθοποιός, ο οποίος ήταν για πολλά χρόνια σύντροφος γνωστής παρουσιάστριας, βρέθηκε κατηγορούμενος για διακίνηση μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών και τον περασμένο Νοέμβριο στο σπίτι του από άνδρες του ΣΔΟΕ.
Σε φορτηγό με πορτοκάλια που είχε φέρει στην χώρα μας είχαν βρεθεί κρυμμένα πάνω από 250 κιλά χασίς.
Μετά την απολογία του στον ανακριτή είχε προφυλακιστεί στις φύλακες Κορυδαλλού περιμένοντας τα στοιχεία που θα αποδείκνυαν ότι δεν είχε καμιά σχέση με την μεταφορά των ναρκωτικών. Με την βοήθεια της συνηγόρου του έπεισε το δικαστικό συμβούλιο ότι έπρεπε να αποφυλακιστεί.
«Πάντα όταν έχεις υποψίες για κάτι, πιθανό και να εμπλέκεται, δεν μπορούσαν οι αρχές να κάνουν κάτι διαφορετικό από αυτό που κάνανε. Χαίρομαι γιατί λειτούργησαν τάχιστα όπως κάνουν για όλους χωρίς διακρίσεις… Όλοι μας παθαίνουμε πράγματα που είναι άδικα, «γιατί μου έτυχε», «γιατί σε μένα». Συνέβη, ας είμαστε αισιόδοξοι και αν ήταν να του συμβεί κάτι χειρότερο, κάτι άδικο, κάτι κακό δόξα τω Θεό που είναι αυτό που τον βρίσκει στο πόδι και πέρασε. Θα το θυμάται σαν ένα όνειρο», είπε μιλώντας στο star η συνήγορος του.
Στην υπόθεση εμπλέκονται επίσης 2 Ιρλανδοί που συμφώνα με τις διωκτικές αρχές είχαν εμφανιστεί σαν αγοραστές των πορτοκαλιών που μύριζαν... χασίς…

Star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...