Σάββατο 7 Ιουλίου 2012

Στη Μύκονο με τον σύντροφό της η Σίσσυ Φειδά!


Εντυπωσιακή και sexy με τον καλό της στο Νησί των Ανέμων! Η Σίσσυ Φειδά όχι μόνο δεν κρύβει τον έρωτά της για τον γοητευτικό επιχειρηματία με τον οποίο συνδέεται τον τελευταίο καιρό, αλλά κάνει και θεαματικές εμφανίσεις μαζί του στη Μύκονο...

Πριν από λίγες η παρουσιάστρια της εκπομπής «Σπίτι από την αρχή» εμφανίστηκε στην παραλία της Ψαρούς με τον αγαπημένο της Γιώργο Ανδρίτσο που είναι το έτερόν της ήμισυ για περισσότερο από έναν χρόνο.
Η Σίσσυ Φειδά φορώντας ένα μικροσκοπικό κομψό μπικίνι καθώς και ένα τεράστιο καπέλο για τον ήλιο πηγαινοερχόταν στην ξαπλώστρα όπου λιαζόταν ο αγαπημένος της και τραβούσε όλα τα βλέμματα. Ολη η στάση της απέναντί του έδειχνε πως πρόκειται για τον άντρα που της έχει κλέψει την καρδιά. Αλλά και εκείνος φαίνεται πως είναι ο άνθρωπος που τη φροντίζει.
«Η Σίσσυ και ο Γιώργος είναι πολύ ερωτευμένοι και αυτό που μετράει είναι πως πρόκειται για ένα ζευγάρι που μπορεί να εξελιχθεί και -γιατί όχι;- να ανεβεί και τα σκαλιά της εκκλησίας» λέει στην «Εspresso» άτομο από το περιβάλλον του ζευγαριού.
Πριν από μερικούς μήνες η Σίσσυ Φειδά σε τηλεοπτική της συνέντευξη είχε εξομολογηθεί για τη γνωριμία τους τα εξής: «Με είδε κάπου, κάποια στιγμή. Με κοίταξε -εγώ δεν κατάλαβα- και μετά βρήκε το τηλέφωνό μου» είπε, συμπληρώνοντας: «Ηταν πολύ σωστός, πολύ κύριος, αλλά πολύ επίμονος. Ηταν διεκδικητικός. Μετά από τόσο καιρό δεν μου έχει πει ακόμη πού βρήκε το τηλέφωνο...»

Espressonews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...