Κυριακή 22 Ιουλίου 2012

Ζωδια για 23/07/2012


ΚΡΙΟΣ
 Έντονες προβλέπονται οι επόμενες ημέρες για εσένα, με την Σελήνη να κινείται από την Τρίτη στον Ζυγό και να πραγματοποιεί αρνητική όψη με τον ανάδρομο Ουρανό από το ζώδιό σου και να φέρνει αιφνίδιες αλλαγές στα επαγγελματικά και στα αισθηματικά σου. Προσπάθησε να μην εμπλακείς σε περιπέτειες, απομακρύνσου από δυσάρεστους ανθρώπους και απόφυγε 
πολυσύχναστους χώρους. Φρόντισε την ασφάλεια τόσο των αισθηματικών όσο και των οικονομικών σου και προφυλάξου από επιτήδειους, που μπορεί να σε παραπλανήσουν.

ΤΑΥΡΟΣ
 Η εβδομάδα αυτή, θα επηρεάσει την ψυχολογική σου κατάσταση και θα διογκώσει τα ήδη υπάρχοντα προβλήματα σε σχέσεις και σε συναλλαγές με τρίτους. Η αναδιοργάνωση είναι απαραίτητη, ώστε να ισορροπήσεις καταστάσεις που σε αγχώνουν και μπορείς τώρα να το κάνεις, με τις καλές επιρροές που δέχεσαι από τον Άρη στον Ζυγό και από την Σελήνη στο ίδιο ζώδιο από την Τρίτη μέχρι την Πέμπτη. Οι σωστές δημόσιες σχέσεις, οι εύστοχες επαφές και τα ταξίδια θα σου προσφέρουν την ευκαιρία να προωθήσεις τις επιδιώξεις σου.
ΔΙΔΥΜΟΙ
 Μία πολύ καλή εβδομάδα σε περιμένει, κατά την οποία θα πετύχεις πολλούς από τους στόχους που έχεις θέσει. Μπορείς να κάνεις τις αλλαγές που θέλεις, μόνο όμως αν τις έχεις προγραμματίσει και οργανώσει λεπτομερώς. Το Σαββατοκύριακο, λόγω της αρνητικής όψης που πραγματοποιεί ο κυβερνήτης σου Ερμής σε ανάδρομη πορεία στον Λέοντα με τον Ήλιο από το ίδιο ζώδιο, χρειάζεται να είσαι προσεχτικός σε ό,τι συναλλαγές σκοπεύεις να κάνεις. Ξεκόλλα από τα παλιά και μη σκέφτεσαι περασμένες καταστάσεις, γιατί σε ρίχνουν ψυχικά και σου χαλάνε τη διάθεση.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
 Αυτή η εβδομάδα επηρεάζει τις σχέσεις σου, τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε αισθηματικό επίπεδο, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι πρέπει να αγχωθείς ή να ανησυχήσεις. Μην επιτρέπεις σε ανθρώπους που δεν σε νοιάζονται πραγματικά, να σε πηγαίνουν πίσω σε σημαντικούς τομείς της ζωής σου και συντήρησε τους δεσμούς που έχεις με τα άτομα που σε προκαλούν να πας ένα βήμα μπροστά. Είσαι ήδη αρκετά επηρεασμένος από την υπερένταση και τις δυσκολίες που έχει προκαλέσει η ανάδρομη πορεία του Ερμή στον Λέοντα και τα γεγονότα που έχουν μεσολαβήσει σε προειδοποιούν ότι πρέπει να ξεκουραστείς, αν θέλεις να λύσεις τα προβλήματα σου.
ΛΕΩΝ
 Μπορεί το ξεκίνημα της εβδομάδας να σε βρίσκει με τον Ήλιο στο προσκεφάλι σου και να σου χαρίζει τις ευεργετικές του ιδιότητες, από την άλλη όμως ο Ερμής εξακολουθεί να κινείται ανάδρομα στο ζώδιό σου και να σου δημιουργεί προβληματισμούς και ανησυχίες. Απόφυγε να κάνεις απαισιόδοξες σκέψεις και μπες δυναμικά στην αρένα της μάχης. Σε χαρακτηρίζει η αντοχή και η ικανότητα επιβίωσης, γι’ αυτό δείξε ψυχραιμία και διαχειρίσου εκ νέου τις υποθέσεις σου, ώστε να μην αφήσεις εκκρεμότητες στο μέλλον. Προσαρμόσου σε κάτι που είναι μη αναστρέψιμο, όπως το γενικότερο κλίμα και οι συνθήκες, που αλλάζουν στο περιβάλλον σου.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
 Αυτή η εβδομάδα θα είναι έντονη και θα επηρεάσει τόσο τα επαγγελματικά σου συμφέροντα όσο και τις προσωπικές σου φιλοδοξίες, . Θα πρέπει να είσαι προσεχτικός σε θέματα που αφορούν στην κοινωνική σου πρόοδο και να μην ριψοκινδυνέψεις σε εγχειρήματα, που δεν υπόσχονται τίποτε σίγουρο. Η πίεση που θα νιώθεις, για ξεκαθαρίσματα σε επαγγελματικό και σε αισθηματικό επίπεδο, θα είναι έντονη και θα σου δημιουργήσει στρες κι εκνευρισμό. Προσπάθησε να είσαι ήρεμος και με καθαρό μυαλό να κάνεις τις πιο ορθές επιλογές προς το συμφέρον σου.
ΖΥΓΟΣ
 Μην αφήνεις άλλο το άγχος να σου κρύβει την αλήθεια, . Αυτή την εβδομάδα χαλάρωσε και τόλμα επιτέλους να δεις με καθαρό μάτι θέματα και καταστάσεις που μέχρι τώρα προτιμούσες να αγνοείς, ώστε να καταφέρεις να δώσεις τις απαιτούμενες λύσεις. Πρόσθετες υποχρεώσεις έρχονται και αν δεν αποφασίσεις να τις αντιμετωπίσεις τώρα που είναι νωρίς, θα αγχωθείς επικίνδυνα. Το Σαββατοκύριακο χρειάζεται να είσαι πιο προσεχτικός από ό,τι συνήθως, διότι η αρνητική όψη που πραγματοποιεί ο Ήλιος με τον ανάδρομο Ερμή, από τον Λέοντα και οι δύο, θα φέρει στο προσκήνιο διαφωνίες με ανθρώπους του περιβάλλοντος σου και με τρίτους, που επηρεάζουν όμως άμεσα την πρόοδο σου.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
 Μία ιδιαίτερα κοινωνική εβδομάδα σε περιμένει, και θα έχεις αρκετές και ενδιαφέρουσες προσκλήσεις για εκδηλώσεις και φιλικές συνευρέσεις, όπου μπορείς να διασκεδάσεις και να ξεχαστείς από το άγχος που σε ταλαιπωρεί στον επαγγελματικό τομέα. Από την Πέμπτη μέχρι το Σάββατο, που η Σελήνη θα κινείται στο ζώδιό σου, τόλμησε να κάνεις αλλαγές που θα σε ανανεώσουν και μην φοβηθείς να ρισκάρεις. Έχεις όλα τα εφόδια να φτάσεις στην επιτυχία, αρκεί να προσέξεις όλες οι κινήσεις σου να είναι μεθοδικές και όχι βιαστικές.
ΤΟΞΟΤΗΣ
 Από την πρώτη κιόλας ημέρα της εβδομάδας ένας λαβύρινθος από υποθέσεις και θέματα που ζητούν λύσεις, θα σε απομονώσει από τον υπόλοιπο κόσμο και θα αισθανθείς κάπως άβολα. Φρόντισε μόνο να αφιερώσεις λίγο χρόνο και στους δικούς σου ανθρώπους, γιατί στο τέλος της εβδομάδας, από τις τόσες πολλές ώρες υπερωρίας που θα δουλέψεις, μπορεί να χρειαστείς κι εσύ ψυχολογική υποστήριξη και βοήθεια, για να τα βγάλεις πέρα.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
 Η εβδομάδα αυτή ‘‘χτυπάει’’ τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, , και τις οδηγεί σε ένα ουσιαστικό επίπεδο. Έτσι, αν περιμένεις την οριστική απάντηση για μία δουλειά, για την επισημοποίηση μίας σχέσης ή την οριστικοποίηση ενός γάμου, οι εξελίξεις μπορεί να είναι σημαντικές. Βέβαια, δεν θα αποφύγεις έναν εκνευρισμό ή μία ένταση στο ξεκίνημα της εβδομάδας, ο οποίος θα σε επηρεάσει αρνητικά και θα σου ρίξει την ψυχολογική σου διάθεση.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
 Αυτήν την εβδομάδα να περιμένεις σταθερή βελτίωση στα οικονομικά σου, χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει ότι μπορείς να ξοδεύεις αλόγιστα. Τόσο η θέση του Άρη στον Ζυγό, όσο και η Αφροδίτη στους Διδύμους, σου δίνουν μία ακόμη ευκαιρία να ασχοληθείς σοβαρά με την αισθηματική σου ζωή και να την βάλεις σε νέες βάσεις. Μία έκπληξη θα σε βγάλει από την ρουτίνα, την διάρκεια του Σαββατοκύριακου, με τη Σελήνη να κινείται στον φιλικό για εσένα Τοξότη και να σου χαρίζει δυναμισμό και ερωτισμό.
ΙΧΘΕΙΣ
 Η εβδομάδα που ξεκινά θα μπερδέψει λίγο τα θέλω σου με τις ανάγκες σου. Ο κυβερνήτης σου Ποσειδώνας εξακολουθεί να κινείται ανάδρομα στο ζώδιό σου και να θολώνει την κρίση και τη λογική σου. Ο επίσης ανάδρομος Ερμής στον Λέοντα σε κάνει κάπως ευερέθιστο σε ό,τι αφορά στα προσωπικά σου ζητήματα. Φρόντισε λοιπόν να ξεκαθαρίσεις μέσα σου πώς αισθάνεσαι, να δεις τα πράγματα ρεαλιστικά και πολύ εύκολα, οι σχέσεις και οι συνεργασίες σου θα βελτιωθούν αισθητά. Να ξέρεις πως αν ασχοληθείς παράλληλα με πολλά ζητήματα, κάπου θα κάνεις σίγουρα λάθος. Γι’ αυτό, βάλε πρόγραμμα και η επιτυχία θα είναι εγγυημένη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...