Τετάρτη 16 Μαΐου 2012

Ghost Rider: Spirit of Vengeance Ghost Rider: Το Πνεύμα Της Εκδίκησης - 2011


Ο Johnny Blaze (Nicolas Cage) έχει βρει καταφύγιο κάπου στην ανατολική Ευρώπη, προσπαθώντας με κάθε τρόπο να αντισταθεί στην κατάρα που τον θέλει τα βράδια να μεταμορφώνεται στον Ghost Rider, τον τρομερό κυνηγό επικηρυγμένων του Διαβόλου (Ciaran Hinds). Ωστόσο, τα μέλη μίας μυστικής θρησκευτικής σέκτας τον προσεγγίζουν, ζητώντας του να σώσει ένα νεαρό αγόρι (Fergus Riordan) από τον ίδιο τον αφέντη του. Παρά τις επιφυλάξεις του, ο Johnny αντιλαμβάνεται πως το alter-ego που τόσο μισεί είναι το μόνο που θα τον βοηθήσει να προστατεύσει το παιδί, αλλά και να απαλλάξει τον εαυτό του από την αβάσταχτη κατάρα που τον κατατρύχει.



Το πρώτο «Ghost Rider» (2007) έφερε αρκετά χρήματα στα ταμεία, όμως άφησε δυσαρεστημένους τόσο τους κριτικούς όσο - κυρίως - το κοινό. Έτσι, οι παραγωγοί αποφάσισαν να φρεσκάρουν τη φιλοσοφία του νέου project, παίρνοντας ωστόσο μία παράδοξη απόφαση: να αφήσουν ακλόνητο τον Nicolas Cage, παρά το ότι το «Ghost Rider: Spirit Of Vengeance» προετοιμαζόταν στη λογική του reboot.


Ο γνωστός ηθοποιός έχει δώσει σίγουρα άπειρες αφορμές με τις αλήστου μνήμης "πατάτες" που έχει παίξει. Παρόλα αυτά, ο αγαπημένος εύκολος στόχος του χολιγουντιανού σύμπαντος επιμένει πεισματικά, παίρνει φωτιά στο κρανίο και καβαλάει ξανά το αγριεμένο δίτροχο, υποδυόμενος και πάλι τον πιο... καταραμένο ήρωα της Marvel.


Το δίδυμο των δύο «Crank» και του «Gamer», Mark Neveldine και Brian Taylor, αποσκοπούν σε ένα σκοτεινότερο και πιο δυναμικό, νέο «Ghost Rider». Προς την κατεύθυνση αυτή συστάθηκε και η ομάδα των σεναριογράφων. Οι δύο πρώτοι, Scott M. Gimble και Seth Hoffman, έχουν δουλέψει σε project όπου η αδρεναλίνη χτυπάει κόκκινο, όπως στις επιτυχημένες σειρές «The Walking Dead» και «Prison Brake» αντίστοιχα. Ο τρίτος της παρέας, David S. Goyer, έχει υπογράψει τα σενάρια της saga των «Blade» (επίσης της Marvel), ενώ έχει συμμετοχή σε όλα τα «Batman» του Nolan.

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ
» Nicolas Cage
» Violante Placido
» Ciaran Hinds
» Idris Elba
» Johnny Whitworth

ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ
» Mark Neveldine, Brian Taylor
ΔΙΑΡΚΕΙΑ
» 95 λεπτά
ΠΡΕΜΙΕΡΑ
» 10-05-12


πηγη cinema news

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...