Κυριακή 20 Μαΐου 2012

Ψύχραιμος ο Τραβόλτα παρά τον διασυρμό


Ηθικός διασυρμός ή κακόβουλες φήμες; Μετά τις καταγγελίες τριών (!) ανδρών πως δέχτηκαν σεξουαλική παρενόχληση από τον Τζον Τραβόλτα, ο ηθοποιός βρέθηκε στη δίνη του κυκλώνα. Οι αποκαλύψεις δεν έχουν τελειωμό για τον 58χρονο σταρ, που πάντως φιλοδοξεί να βγει αλώβητος από αυτήν την προσωπική περιπέτειά του, ακολουθώντας το παράδειγμα συναδέλφων του, των οποίων τα σκάνδαλα δεν επηρέασαν την καριέρα τους.



Η σεξουαλική ζωή του Τζον Τραβόλτα απασχολεί καθημερινά τα μίντια στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, με τις αποκαλύψεις για τις προτιμήσεις του ηθοποιού να δίνουν και να παίρνουν. Τρεις καταγγελίες δεν είναι και λίγες, γι’ αυτό και δεν μπορούν να αγνοηθούν. Στην αρχή υπήρχαν δύο ανώνυμες καταγγελίες από μασέρ που εμφανίστηκαν μέσω δικηγόρων και μήνυσαν τον ηθοποιό για σεξουαλική παρενόχληση, απαιτώντας από δύο εκατομμύρια δολάρια ο καθένας ως αποζημίωση.


Και ενώ το σκάνδαλο άρχισε να φουντώνει, προστέθηκε μία τρίτη, αυτήν τη φορά επώνυμη, καταγγελία κατά του Τραβόλτα. Οπως υποστηρίζει ο Χιλιανός ναυτικός Φαμπιάν Σάνζι, το 2009 ο Τζον Τραβόλτα του πρόσφερε 12.000 δολάρια για να κάνει σεξ μαζί του. Παραμένει άγνωστο αν υπάρξει συνέχεια σε αυτό το ντόμινο αποκαλύψεων και τώρα τον λόγο έχουν οι δικηγόροι.


ΔΕΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙ


Με ψυχραιμία και χωρίς δηλώσεις αντιμετωπίζει την όλη κατάσταση ο σταρ του «Grease», ακολουθώντας τις συμβουλές των δικηγόρων του. «Το μόνο που ζητεί ο καθένας από αυτούς είναι τα δεκαπέντε λεπτά δημοσιότητας που του αναλογούν» τονίζουν οι εκπρόσωποί του και δηλώνουν σίγουροι για την αθωότητα του πελάτη τους. Αν και είκοσι ένα χρόνια παντρεμένος και με παιδί, ο κάποτε καρδιοκατακτητής Τραβόλτα βλέπει τη σεξουαλικότητά του να αμφισβητείται ευθέως.


Και αν πιστέψουμε τα λεγόμενα του πρώτου «θύματός» του, ο οποίος υποστήριξε πως ο ηθοποιός νιώθει απόλυτα ασφαλής πίσω από την ασπίδα του Χόλιγουντ «που κυβερνάται από ομοφυλόφιλους Εβραίους οι οποίοι κάνουν τα πάντα έναντι σεξουαλικών χαρών», τότε δεν έχει να φοβηθεί τίποτε. Σύμφωνα με τον μασέρ, ο γάμος του με την Κέλι Πρέστον είναι ουσιαστικά μια «βιτρίνα», φτιαγμένη από την εκκλησία της σαϊεντολογίας (αίρεση που συμμετέχει ο Τραβόλτα από το 1975).


Κρατάει χρόνια αυτή η κολόνια


Το πάθημα του σταρ του «Pulp fiction» δεν είναι το μοναδικό στο Χόλιγουντ και αρκετοί σταρ, όπως ο Χιου Γκραντ, η Κιμ Καρντάσιαν και ο Τάιγκερ Γουντς, έχουν δει τη δημόσια εικόνα τους να «στραπατσάρεται» και να γίνεται έρμαιο των σκανδαλοθηρικών μίντια. Παρ’ όλα αυτά, φαίνεται πως οι περισσότεροι βγήκαν κερδισμένοι από τις «περιπέτειές» τους, γιατί απλώς ο κόσμος έπαψε να ενδιαφέρεται ή δεν ενδιαφέρθηκε καθόλου από την αρχή.


Οπως τονίζουν αρκετοί υπεύθυνοι για τη δημόσια εικόνα των celebrities, τους περισσότερους φαν δεν τους νοιάζουν τέτοια σκάνδαλα, καθότι έχουν δεθεί με την «άψογη» εικόνα που βγάζουν τα είδωλά τους προς τα έξω. «Το Χόλιγουντ είναι συνηθισμένο στα σεξουαλικά σκάνδαλα και η κάθε καταγγελία αντιμετωπίζεται πλέον με καχυποψία» τονίζουν και εκτιμούν πως ο Τραβόλτα θα τη σκαπουλάρει. «Τον έχουν κατηγορήσει αρκετές φορές στο παρελθόν.


Εχει φωτογραφηθεί να φιλάει άλλον άνδρα και για κάποιον λόγο κανείς δεν ενδιαφέρεται» δηλώνει ο Ιαν Ντρου, συντάκτης του περιοδικού «Us Weekly», αναφερόμενος στο περιστατικό του 2006, όταν ο φωτογραφικός φακός συνέλαβε τον Τραβόλτα να φιλά στο στόμα άγνωστο άνδρα, την ώρα που ετοιμαζόταν να επιβιβαστεί στο ιδιωτικό αεροπλάνο του και ενώ τον συνόδευε η οικογένειά του.


Ο ανδρισμός του άρχισε να αμφισβητείται έντονα στις αρχές της δεκαετίας του ’90, όταν ο σκηνοθέτης πορνό Πολ Μπαρέσι αποκάλυψε πως διατηρούσε δύο χρόνια δεσμό με τον Τραβόλτα το 1982. Λίγους μήνες μετά, ο Μπαρέσι πήρε πίσω τα λεγόμενά του και ύστερα από χρόνια δήλωσε εμμέσως πλην σαφώς ότι αναγκάστηκε να ανακαλέσει για να καλύψει τον Τραβόλτα, προκειμένου να μην καταστραφεί η ζωή του.
πηγη Espressonews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...