Επέτειος της 25ης Μαρτίου σήμερα και η παράδοση το’ χει στο τραπέζι να υπάρχει μπακαλιάρος σκορδαλιά.
Ωραίο φαγητό, δε λέω, και τηρούμε όλοι τις παραδόσεις, αλλά τι κάνουμε για να φύγει η έντονη μυρωδιά του σκόρδου;
1. Μασήστε μερικά φυλλαράκια φρέσκου μαϊντανού, ο οποίος έχει αντιμικροβιακή δράση.
2. Πιπιλίστε σαν καραμέλα ένα γαρίφαλο (μπαχαρικό), το οποίο είναι ισχυρό αντισηπτικό.
3. Βάλτε στο στόμα σας δύο κόκκους ωμού καφέ, ο οποίος έχει τόσο δυνατό άρωμα που εξουδετερώνει οποιαδήποτε δυσάρεστη οσμή.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου