Πέμπτη 7 Μαρτίου 2013

Ασθενής πετά το στρινγκ της στα μούτρα της νοσηλεύτριας στο νοσοκομείο του Ρίου..


Γιατί όλα συμβαίνουν στο νοσοκομείο του Ρίου;


Εντάξει, υπάρχουν αγανακτισμένοι ασθενείς που τα βάζουν με γιατρούς, νοσηλευτικό προσωπικό και εργαζόμενους στα Νοσοκομεία αλλά ασθενή να πετά το στρινγκ της στα μούτρα της νοσηλεύτριας, το ακούμε για πρώτη φορά! Συνέβη όμως και αυτό στα εξωτερικά ιατρεία του Νοσοκομείου Ρίου. Σύμφωνα με πληροφορίες της τοπικής εφημερίδας «Κόσμος της Ενημέρωσης», εκείνη τη νύχτα, γιατροί και νοσηλευτές... έτρεχαν και δεν έφταναν! 

Τα ξημερώματα εκείνης της ημέρας, εμφανίστηκε παρέα νεαρών οι οποίοι ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ. Περίμεναν... αρκετή ώρα μέχρι να βρεθεί νοσηλευτής να τους παράσχει πρώτες βοήθειες και είχαν αγανακτήσει! Κάποια στιγμή μία νεαρή, φανερά εκνευρισμένη, ζήτησε να πάει τουαλέτα! Επέστρεψε στον χώρο μετά από δύο λεπτά και εξίσου φανερά τσαντισμένη, πέταξε το στρινγκ που στο μεταξύ είχε βγάλει... στο πρόσωπο μιας νοσηλεύτριας!

Η νοσηλεύτρια... τα έχασε, στο Νοσοκομείο απειλήθηκε επεισόδιο, τελικά όμως η παρέα των νεαρών έφυγε χωρίς να μάθουμε αν η εκνευρισμένη νεαρή πήρε και το εσώρουχό της... φεύγοντας από το Νοσοκομείο!
ΚΑΜΑΡΙΝΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...