Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2015

Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια με την Μπάγερν




Όσοι πρόλαβαν, πρόλαβαν. Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε ότι τα εισιτήρια για τον αγώνα με την Μπάγερν για την πρεμιέρα του εφετινού UEFA Champions League στο γήπεδο Καραϊσκάκη, εξαντλήθηκαν!


Η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την εξάντληση, τόσο από το ίντερνετ όσο και από τα εκδοτήρια, των εισιτηρίων για την πρεμιέρα του εφετινού UEFA Champions League και τον αγώνα με αντίπαλο την Μπάγερν Μονάχου, στο γήπεδο Καραϊσκάκη.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ενημερώνει τους φιλάθλους της ομάδας μας, ότι συνεχίζεται η διάθεση των ελάχιστων εισιτηρίων διαρκείας που έχουν απομείνει.
Ο Ολυμπιακός δίπλα στους πρόσφυγες
Όπως όλες οι ομάδες που θα πάρουν μέρος στο Champions αλλά και στο Europa, έτσι και ο Ολυμπιακός θα δώσει τον οβολό του στην προσπάθεια στήριξης των προσφύγων.

Οι «ερυθρόλευκοι», όπως αποφάσισε η Ένωση Ευρωπαϊκών Συλλόγων την Τρίτη, θα προσφέρουν μαζί με όλες τις υπόλοιπες ομάδες που μετέχουν στις φετινές διοργανώσεις της UEFA από 1 ευρώ / ανά εισιτήριο στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι τους (κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου στο «Καραϊσκάκη») για στηρίξουν τους Σύριους πρόσφυγες.

Ο τρόπος με τον οποίο θα χρησιμοποιηθούν τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν και αναμένεται να ξεπεράσουν τα 3εκατ. ευρώ, αναμένεται να γίνει γνωστός το προσεχές διάστημα.

ΠΗΓΗ: http://www.pamesports.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...