Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2015

«Δραπέτευσαν» από το νηπιαγωγείο για να αγοράσουν μία τζάγκουαρ



Δύο 5χρονα νήπια στη Ρωσία έσκαψαν χρησιμοποιώντας τα κουβαδάκια τους για την άμμο μια σήραγγα με στόχο να φύγουν από το νηπιαγωγείο τους και να αγοράσουν μια Τζάγκουαρ!

«Τα δύο αγόρια το έσκασαν από το νηπιαγωγείο τους στο Μαγκνιτογκόρσκ, κατά τη διάρκεια μιας νυχτερινής βόλτας, από ένα μικρό πέρασμα που είχαν σκάψει πριν από πολλές πολλές ημέρες με τη βοήθεια παιδικών φτυαριών στα θεμέλια του σχολείου τους» έγραψε η εφημερίδα Komsomolskaia Pravda.
Οι μικροί «δραπέτες» αφού πέραν το τούνελ περπάτησαν μια απόσταση 2 χιλιομέτρων έως μία αντιπροσωπεία πολυτελών αυτοκινήτων όπου σκέφτονταν να αγοράσουν μια Τζάγκουαρ έγραψε η εφημερίδα.
Μια περαστική υποψιάστηκε ότι κάτι περίεργο συνέβαινε καθώς είδε τα παιδιά να βολτάρουν δίπλα στην αντιπροσωπεία και τα ρώτησε τι ακριβώς έκαναν εκεί. «Τα παιδιά εξήγησαν ότι είχαν φύγει από το νηπιαγωγείο τους για να αγοράσουν ένα μεγάλο αυτοκίνητο, όμως δεν είχαν χρήματα» συνεχίζει η εφημερίδα.
Στο σχολείο είχε ήδη σημάνει συναγερμός, ο οποίος έληξε όταν το αστυνομικό τμήμα της περιοχής ειδοποίησε ότι η περαστική είχε οδηγήσει τα παιδιά εκεί. Σύμφωνα με τις τοπικές αρχές, η δασκάλα τους απολύθηκε, καθώς δεν είχε καν αντιληφθεί όχι μόνο το «σχέδιο απόδρασης τους» αλλά ούτε καν την απουσίας τους.
ΠΗΓΗ:http://tvxs.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...