Τετάρτη, 9 Σεπτεμβρίου 2015

Δύο χρόνια «το έκανε» με γυναίκα, χωρίς να το ξέρει!

Ερωτεύτηκε με… κλειστά μάτια και την πάτησε! Μια 25χρονη ανακάλυψε ύστερα από δύο χρόνια, ότι ο άνθρωπος που βρίσκονταν ερωτικά ήταν γυναίκα!


Όλα άρχισαν μέσω του Facebook. Ο σύντροφός της εμφανίστηκε και της είπε ότι είχε κάνει πρόσφατα μια εγχείρηση στο κεφάλι, και δεν ήθελε η νεαρή κυρία να δει το πρόσωπό του και τις ουλές.
Έτσι όταν συναντήθηκαν για να «το κάνουν», την υποχρέωσε να φορέσει μια κουκούλα για να μην τον βλέπει κατά την διάρκεια της ερωτικής πράξης.
Ύστερα από δύο χρόνια, η 25χρονη αποφάσισε να δει το πρόσωπο του ανθρώπου που είχε ερωτευτεί και τότε ανακάλυψε ότι επρόκειτο για γυναίκα.
Κι αν αναρωτιέστε πώς το έκρυβε όλο αυτον τον καιρό, η απάντηση είναι πως χρησιμοποιούσε ένα ομοίωμα ανδρικού οργάνου για να ικανοποιήσει την σύντροφό της. Κάποια στιγμή, μετά από αρκετό καιρό σχέσης, η 25χρονη Αγγλίδα αποφάσισε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά, και σε μία έντονη ερωτική συνεύρεση κατάφερε να ξεφύγει από το ερωτικό πάθος της και να βγάλει την μάσκα που φορούσε όλο αυτό το διάστημα.
ΠΗΓΗ:papatzides

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...