Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013

Κι άλλη βόμβα έσκασε στον ALPHA!

Πριν από λίγες μόλις μέρες, σας έγραψα πρώτα στο Newsit για την αποχώρηση από τον ALPHA της Αγλαΐας Λάτσιου, της γενικής διευθύντριας της εταιρείας παραγωγής «Plus Productions που ανήκει στον όμιλο ALPHA.


Όπως είχα αναφέρει τότε η συγκεκριμένη αποχώρηση ήταν η τρίτη σημαντική αποχώρηση από την ηγετική ομάδα του σταθμού της Κάντζας, καθώς στις αρχές Απριλίου είχε αποχωρήσει ο Νικόλας Γιατρομανωλάκης, Διευθυντής Επικοινωνίας, Γραφείου Τύπου και Marketing του ALPHA και λίγες μέρες μετά ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του σταθμού Λαυρέντης Αλβέρτη. 

Σε άρθρο μάλιστα με τίτλο «Η Λάτσιου δεν έκλεισε την πόρτα» ανέφερα ότι δεν θα είναι η τελευταία και ότι πρόκειται σύντομα να υπάρξει κι άλλη αποχώρηση βόμβα. Όπως συνέβη και μάλιστα αυτή που… έσκασε σήμερα είναι η πιο μεγάλη καθώς πρόκειται για το «Νούμερο 1» της ηγετικής ομάδας!

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες μου, από τον ALPHA αποχώρησε ο διευθύνων σύμβουλος Μανώλης Λέκκας, ο οποίος μάλιστα αξίζει να αναφέρω ότι αποχώρησε πριν κλείσει καλά καλά έναν χρόνο παραμονής του στο κανάλι της Κάντζας, αφού ανέλαβε τα καθήκοντά του πέρυσι, γύρω στις 7 Ιουνίου 

 . Το τι πρόκειται να γίνει στον ALPHA και γιατί ξαφνικά έμπειρα και ικανά στελέχη αποχωρούν από εκεί, ουδείς γνωρίζει καθώς λέγονται πολλά…! Ακόμα όμως, δεν μπορώ να αναφέρω περισσότερα. 

Tο μόνο που μπορώ προς το παρόν να αναφέρω είναι ότι, σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου, τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου στον ALPHA πρόκειται να αναλάβει ο Δημήτρης Φουρλεμάδης. Αλλά περισσότερα θα αναφέρω σε επόμενα κείμενα του Newsit, καθώς οι αλλαγές που συμβαίνουν σε έναν από τους μεγαλύτερους τηλεοπτικούς σταθμούς της χώρας, τον ALPHA, φαίνεται ότι θα προκαλέσουν αλλαγές… γενικότερα!

Γρηγόρης Μελάς-zappit
xespao

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...