Τρίτη 14 Μαΐου 2013

«Πάντα πονάω όταν πρέπει να αποχωριστώ το γιο μου»


Για την προσωπική της ζωή μίλησε η Έλλη Κοκκίνου



Με αφορμή τις εμφανίσεις της στην Θεσσαλονίκη με τον Αντύπα στο πλάι της, η Έλλη Κοκκίνου μίλησε στο περιοδικό 7 Μέρες TV για την προσωπική της ζωή και τα ταξίδια της λόγω δουλειάς.

Το τραγούδι της «Καρδιά από γυαλί» νιώθει να την αντιπροσωπεύει; «Θα περιοριστώ μόνο να πω ότι το συγκεκριμένο τραγούδι έχει πολλά στοιχεία του εαυτού μου» δήλωσε με ειλικρίνεια, συμπληρώνοντας αναφερόμενη στις σχέσεις: «Το αν στις σχέσεις όταν σπάει το γυαλί, εύκολα ξανακολλάει, εξαρτάται από τις συνθήκες και τους λόγους που δυο άνθρωποι το έκαναν να σπάσει. Πιστεύω ότι όλοι έχουμε δικαίωμα για δεύτερη ευκαιρία».

Παράλληλα, όσον αφορά τα ταξίδια που κάνει αρκετά συχνά υποχρεώνοντάς την να αποχωρίζεται το γιο της εξομολογήθηκε: «Ευτυχώς, οι φορές τις οποίες πρέπει να αποχωριστώ το γιο μου για μέρες είναι λίγες έως ελάχιστες αλλά, για να πω την αλήθεια, και αυτό το ελάχιστο δεν συνηθίζεται καθόλου. Πάντα πονάω όταν πρέπει να φύγω και να τον αποχωριστώ, αλλά ευτυχώς δεν χρειάζεται παρά μόνο λίγες φορές» και σχετικά με τον αποχωρισμό του συντρόφου της αποκάλυψε: «Όταν είναι μια σχέση να κρατήσει πιστέψτε με ότι λίγες ημέρες αποχωρισμού δε θα την επηρεάσουν».
newbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...