Κυριακή, 28 Απριλίου 2013

Ζευγάρι βρέθηκε νεκρό στην πισίνα πολυτελούς ξενοδοχείου


Ένας άντρας ηλικίας 30 ετών και μια γυναίκα 20 ετών βρέθηκαν νεκροί στην πισίνα πολυτελούς ξενοδοχείου του Essex.
Το νεκρό ζευγάρι βρέθηκε από κάποιον άλλο επισκέπτη του Down Hall Country House Hotel στο Hatfield Heath στις 19:35 το απόγευμα του Σαββάτου.
Το προσωπικό του ξενοδοχείου και το νοσοκομειακό προσωπικό που έσπευσε στο σημείο προσπάθησαν μάταια να επαναφέρουν στη ζωή τους δύο νέους, όμως τελικά απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός τους.
Το ζευγάρι θεωρείται ότι κατάγεται από το Λονδίνο και η αστυνομία επιβεβαίωσε ότι ήταν πελάτες του ξενοδοχείου.
Οι αρχές δήλωσαν ότι για την ώρα οι δύο αυτοί θάνατοι χαρκατηρίζονται «ανεξήγητοι», ενώ το πόρισμα θα βγει μετά την ιατροδικαστική απόφαση που θα ανακοινωθεί τη Δευτέρα.
«Οι αστυνομικοί ερευνούν τους δύο θανάτους των πελατών του ξενοδοχείου στο Hatfield Heath. Οι αστυνομικές αρχές κλήθηκαν στο Down Hall Country House Hotel στο Matching Road γύρω στις 19:35 το απόγευμα στο Σάββατο 27 Απριλίου, μετά από καταγγελία ότι ο άντρας και η γυναίκα είχαν βρεθεί μέσα στην πισίνα του ξενοδοχειακού συγκροτήματος. Το προσωπικό του ξενοδοχείου και οι ιατροί που έσπευσαν στο ξενοδοχείο δεν κατάφεραν να τους επαναφέρουν στη ζωή. Τα αίτια του θανάτου τους ερευνώνται από τις αστυνομικές αρχές του Kent and Essex Serious Crime Directorate», δήλωσε ο επικεφαλής της έρευνας.
Το Down Hall Hotel, του οποίου ο υπεύθυνος αρνήθηκε να κάνει κάποιο σχόλιο πάνω στην τραγωδία, θεωρείται ότι είναι ένα από τα καλύτερα ξενοδοχεία της Αγγλίας και χρονολογείται από το 1322.
 πρωτο θεμα.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...