Σάββατο 27 Απριλίου 2013

«Μουρίνιο, δεν μας νοιάζει η Ατλέτικο»!


Το 84% των οπαδών της Ρεάλ Μαδρίτης θεωρεί ότι ο Ζοσέ Μουρίνιο πρέπει να παρατάξει με διαφορετικά πρόσωπα τους «μερένχες» στο αποψινό ντέρμπι με την Ατλέτικο Μαδρίτης. 


Η συντριπτική πλειοψηφία των οπαδών της Ρεάλ Μαδρίτης προτείνει στον Ζοσέ Μουρίνιο να παρατάξει με διαφορετικά πρόσωπα την ομάδα του κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης για το πρωτάθλημα μετά την ήττα που υπέστη στη Γερμανία από την Ντόρτμουντ για το Champions League. 

Συγκεκριμένα, το 84% των χρηστών του ίντερνετ απάντησαν στην ιστοσελίδα as.com πως πρέπει ο Πορτογάλος να ξεκουράσει τους βασικούς ποδοσφαιριστές του, ώστε οι «μερένχες» να είναι ξεκούραστοι στον επανηλπτικό με την Μπορούσια και να γίνει η μεγάλη ανατροπή του 4-1 στο Βεστφάλεν. 

Εκτός αποστολής είναι ο Κριστιάνο Ρονάλντο και ο Αρμπελόα, λόγω αγωνιστικών προβλημάτων, αλλά ο Κοεντράο και ο Ράμος για τεχνικούς λόγους. 

Ωστόσο, θα ήταν καλύτερο να προφυλάξει και παράλληλα να δώσεις ανάσες στους Βαράν, Τσάμπι Αλόνσο, Κεντίρα, Εζίκ, Ντι Μαρία και Ιγκουαΐν, ώστε να μπορέσουν να τα δώσουν όλα την ερχόμενη Τρίτη απέναντι στους Γερμανούς. 

sport-fm.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...