Παρασκευή, 26 Απριλίου 2013

Θυσίασαν μωρό ρίχνοντάς το στην πυρά γιατί πίστευαν ότι ήταν ο... Αντίχριστος


Τον αποτροπιασμό της κοινής γνώμης σε όλο τον κόσμο προκάλεσε η είδηση ότι στη Χιλή έριξαν στις φλόγες ένα μωρό τριών ημερών -με τη συγκατάθεση της μητέρας του- καθώς ο αρχηγός της αίρεσης πίστευε ότι ήταν ο... Αντίχριστος.

Οπως αναφέρει η Daily Mail, η φρικιαστική αυτή τελετουργία έγινε αφού ο αρχηγός της αίρεσης... έκρινε πως το τριών ημερών μωρό είναι ο Αντίχριστος και ότι αν δεν καεί στην πυρά θα έρθει το τέλος του κόσμου.

Μάλιστα, όπως αναφέρει η ίδια πηγή η θυσία του βρέφους έγινε με τη συγκατάθεση της μητέρας του, στοιχείο που εντείνει περαιτέρω το αίσθημα αποτροπιασμού και φρίκης που προκαλεί η είδηση.

Οπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία τα μέλη της αίρεσης έγδυσαν το μωρό του έκλεισαν το στόμα με μονωτική ταινία για να μην φωνάζει, κάλεσαν τα πνεύματα και το άφησαν να καεί ζωντανό στη φωτιά.

Η θυσία του μωρού έγινε στις 21 Νοεμβρίου σε ένα λόφο στην πόλη Κολιγουέι της Χιλής. Οπως έγινε γνωστό ήδη οι Αρχές έχουν συλλάβει τέσσερα άτομα

Οι Αρχές υποστηρίζουν ότι η 12μελής αίρεση ιδρύθηκε το 2005 από τον καθοδηγητή της Ραμόν Γκουστάβο Καστίλο Γκέτε, ο οποίος προς το παρόν παραμένει ασύλληπτος.
iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...