Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013

O Χατζηγιάννης θέλει να κάνει μιούζικαλ με την Ζέτα!!!‏


Ζευγάρι σε... όλα τους ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και η Ζέτα Μακρυπούλια:
εκτός του ότι μοιράζονται το ίδιο σπίτι και το ίδιο κρεβάτι, ο τραγουδιστής δεν έκρυψε την επιθυμία του...

να συνεργαστεί και επαγγελματικά με την καλή του! Παράλληλα, μίλησε για τον Justin Bieber, αλλά και το ενδεχόμενο να ασχοληθεί με την πολιτική.

Αλά «Ρωμαίος και Ιουλιέτα» στο πιο... λυρικό του, φαντάζεται ο Μιχάλης το «πάντρεμα» με τη Ζέτα: «δεν είναι στα άμεσα επαγγελματικά μου σχέδια, αλλά δεν είναι κάτι που θα ήθελα να απορρίψω. Με τη Ζέτα, εκτός από τη σχέση μας, μπορούμε να συναντηθούμε σαν επαγγελματίες, κάνοντας κάτι δημιουργικό και όμορφο, όπως για παράδειγμα ένα μιούζικαλ. Θα ήθελα να κάναμε ένα μιούζικαλ μαζί».

Όντας από τα μεγάλα ονόματα της ελληνικής μουσικής, ο δημοφιλής τραγουδιστής δεν παραλείπει να... συμβουλεύσει τον Justin Bieber, όταν τον ρωτούν για εκείνον: «αποτελεί πολύ ιδιαίτερη και ξεχωριστή περίπτωση, ένα παιδί - θαύμα θα τολμούσα να πω! Σίγουρα η τύχη τον βοήθησε σε μεγάλο βαθμό, αλλά αν δεν ήταν ικανός δεν θα είχε φτάσει τόσο ψηλά. Τίποτα δεν γίνεται τυχαία... Ελπίζω μέσα στο πέρασμα του χρόνου να μην χάσει αυτή την αίγλη και την αθωότητα του "μικρού καρδιοκατακτητή" - είναι μερικά από τα στοιχεία που τον έχουν κάνει αγαπητό στο ευρύ κοινό».

Όσο για τον σκοπεύει να διεκδικήσει στασίδι στη Βουλή ή σε κάποιον Δήμο, όπως π.χ. άλλοι τραγουδιστές και ηθοποιοί;

«Δεν θα χρησιμοποιούσα τη δύναμη του ονόματός μου από κεκτημένη ταχύτητα. Θα ήταν απαράδεκτο και γελοίο στα μάτια όλων», απαντά!

 madata.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...