Σάββατο, 30 Μαρτίου 2013

Το μήνυμα αγωνίας της Mαίρης Συνατσάκη


Προειδοποίηση στους διαδικτυακούς της φίλους στέλνει με ανάρτησή της η Μαίρη Συνατσάκη, να έχουν το νου τους, καθώς υπάρχει πανομοιότυπο με το δικό της ψεύτικο προφίλ στο facebook.
Κάποιος ή κάποια έχει δημιουργήσει το συγκεκριμένο προφίλ, απαντά σε ερωτήσεις θαυμαστών της και αλλάζει τη φωτογραφία της κάθε φορά που η παρουσιάστρια αλλάζει τη δική της!

Η Μαίρη Συνατσάκη γράφει τα εξής:

ΛΙΓΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!

Αγαπημένοι μου φίλοι! Προσπαθώ όλο αυτό το διάστημα να κλείσω ένα ψεύτικο πολύ προκλητικό account που χρησιμοποιεί το ονομά μου και δεν τα καταφέρνω! 
Θα ήθελα όμως να ξέρετε τα εξής!
Πρόκειται για ένα account που λέγεται "Mairi Sinatsaki" και χρησιμοποιεί την ίδια profil pic και cover με το δικό μου "Mairi SInatsaki" profil. Αλλάζω κάθε μέρα φωτογραφία και cover για να διαφοροποιηθεί αυτό το προφιλ αλλά πάντα με προλαβαίνει και τα αλλάζει και εκείνος/η.
Αυτό που μας διαφοροποιεί είναι πως έχει γύρω στους 2.800 φίλους αυτήν την στιγμή ενώ το δικό μου αληθινό προφιλ έχει γεμίσει με σχεδόν 5.000.
Μιλάει πολύ και συχνά προσκαλεί κόσμο σε ενα διαδικτυακό ραδιόφωνο ή (ακόμα χειρότερα) υπονοεί πως υπάρχουν κενές θέσεις εργασίας σε αυτό το ραδιόφωνο και μπορεί να σας ζητήσει προσωπικά στοιχεία (πράγμα που εμένα με αγχώνει γιατί δεν ξέρω τι θα κάνει με αυτά.)
Να το προσέχετε όσο μπορείτε..
Σας ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας!
Καλή σας ημέρα..

zappit

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...