Πέμπτη 14 Μαρτίου 2013

Δεν είναι διατεθειμένος να χαϊδέψει αφτιά ο Μίτσελ και αυτό φάνηκε αμέσως μετά τον αγώνα με τον ΠΑΣ


Δεν είναι διατεθειμένος να χαϊδέψει αφτιά ο Μίτσελ και αυτό φάνηκε αμέσως μετά τον αγώνα με τον ΠΑΣ, όταν οι Ισπανός δήλωσε ασυμβίβαστος με το κακό θέαμα που προσέφερε η ομάδα.



Ο Ισπανός έχει  πολλά παράπονα από την ομάδα του και την εικόνα που παρουσίασε στον επαναληπτικό προημιτελικό του Κυπέλλου απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα (2-0). Το ζητούμενο που ήταν η πρόκριση επετεύχθη  αλλά ο ίδιος θέλει η ομάδα του να ικανοποιεί του φιλάθλους με το ποδόσφαιρο που παίζει κι αυτό δεν συνέβη. Και εξέφρασε τα παράπονά του τόσο στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς, όσο και στη διάρκεια του ημιχρόνου στους ίδιους τους παίκτες του. «Τι παιχνίδι είναι αυτό; Παίζουμε πολύ αργά και δεν είμαστε καθόλου συγκεντρωμένοι. Δεν μου αρέσει να συμβιβαζόμαστε και να επαναπαυόμαστε. Αυτό που βλέπω δεν μου αρέσει καθόλου», είπε μεταξύ άλλων στην ανάπαυλα.  
Η μαθηματική κατάκτηση του πρωταθλήματος  δεν λέει τίποτα στον Μίτσελ αφού  αν ο Ολυμπιακός χαλαρώσει στο  φινάλε της σεζόν, θα απογοητεύσει τον κόσμο του και θα χάσει το στόχο του νταμπλ.  

Ο Μίτσελ αναμένεται να συνεχίσει τις παρατηρήσεις για να διατηρήσει σε εγρήγορση τους παίκτες του και να τους δώσει να καταλάβουν πως δεν έχουν αρχίσει ακόμη οι διακοπές. Περιμένει από αυτούς όχι απλώς νίκες, αλλά και καλό θέαμα για να ικανοποιήσουν τον κόσμο. Αυτό είναι το διπλό ζητούμενο στο παιχνίδι της Κυριακής στην Κέρκυρα (17:15), όπου και πάλι αναμένονται αλλαγές.  

Οι παίκτες του Ολυμπιακού να ξεχνούν πως στους αγώνες που υπολείπονται ως το τέλος της περιόδου θα αξιολογηθούν όλοι τους από τον Μίτσελ.
protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...