Δευτέρα 25 Μαρτίου 2013

Είδηση-βόμβα καθώς σύμφωνα με ξένο δημοσίευμο, ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς φέρεται να συνελήφθη απο τις Αρχές των ΗΠΑ


Είδηση-βόμβα καθώς σύμφωνα με ξένο δημοσίευμο, ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς φέρεται να συνελήφθη απο τις Αρχές των ΗΠΑ, καθώς φέρεται να εμπλέκεται με τον θάνατο του πρώην συνεργάτη του Μπόρις Μπερεζόφσκι!


Την είδηση «έβγαλε» η ιστοσελίδα «Russia Today», η οποία είναι προσκείμενη στον πρόεδρο Βλάντιμιρ Πούτιν, χωρίς όμως να δώσει στην δημοσιότητα πολλές λεπτομέρειες για την αιτία της σύλληψης του Ρώσου μεγιστάνα.

Να τονίσουμε ότι ο Αμπράμοβιτς ήταν πρώην συνεργάτης του Μπόρις Μπερεζόφσκι, με τον οποίο όμως κάποια στιγμή τα «έσπασε», με τους δύο άνδρες να λύνουν τις διαφορές τους πέρσι στα δικαστήρια.


Ντε Χέα: «Ο Φέργκιουσον είναι σαν πατέρας μου»
«Μέλι» από Βίλμοτς για Μιραλάς
Ο Ντεφόε προειδοποιεί την Τσέλσι για Λάμπαρντ!

Μόλις το περασμένο Σάββατο ο Μπερεζόφσκι βρέθηκε νεκρός στην έπαυλή του στο Χάρτφορντσαϊρ, με τις Αρχές ωστόσο να διατείνονται ότι στον τόπο του συμβάντος δεν υπήρχαν ενδείξεις για εγκληματική ενέργεια.

Να σημειωθεί ότι τόσο ο εκπρόσωπος του Αμπράμοβιτς όσο και το ίδιο το FBI διαψεύδουν κατηγορηματικά την είδηση, η οποία όπως είναι φυσικό έχει προκαλέσει σάλο σε όλο τον πλανήτη.
Κάποια άλλα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο ισχυρός άνδρας της Τσέλσι δεν έχει συληφθή, απλά έχει προσαχθεί απο τις Αρχές των ΗΠΑ και ανακρίνεται. Τώρα για το αν ανακρίνεται για το θέμα του Μπερεζόφσκι ή για κάποιες απο τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες, είναι επίσης κάτι το οποίο προς το παρόν δεν διευκρινίζεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...