Κυριακή 24 Μαρτίου 2013

Έντονο ενδιαφέρον για τον Κώστα Μανωλά έχει δείξει η Μονακό!!


Έντονο ενδιαφέρον για τον Κώστα Μανωλά φέρεται να έχει δείξει η Μονακό κι εφόσον επικυρώσει την άνοδό της στο Σαμπιονά, είναι πολύ πιθανό να κινηθεί για την απόκτησή του. 


Οι εμφανίσεις του στο Τσάμπιονς Λιγκ, τον έκαναν έναν από τους πλέον περιζήτητους παίκτες του Ολυμπιακού. Ο Κώστας Μανωλάς κατάφερε στην πρώτη του κιόλας σεζόν με τα ερυθρόλευκα να εντυπωσιάσει και να τραβήξει τα βλέμματα επάνω του και δεν είναι λίγες οι ομάδες που έχουν σημειωμένο το όνομά του στη λίστα τους. 

Μία από αυτές μάλιστα φαίνεται πως είναι η Μονακό, η οποία αγωνίζεται στη Ligue 2. Οι Μονεγάσκοι βέβαια βρίσκονται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και είναι το απόλυτο φαβορί για να κόψουν πρώτοι το νήμα, παίρνοντας παράλληλα το εισιτήριο για την επιστροφή τους στα σαλόνια του Σαμπιονά. Εφόσον μάλιστα συμβεί αυτό, πιθανότατα θα κινηθούν για τον νεαρό αμυντικό του Ολυμπιακού, σύμφωνα με τον «Γαύρο», αφού είναι γνωστή η επιθυμία τους να επενδύσουν σε νεαρούς ταλαντούχους παίκτες. 

Ο σύλλογος του Πριγκιπάτου φέρεται παράλληλα να έχει συλλέξει πληροφορίες για τον Μανωλά και από τον Φρανσουά Μοντέστο, ο οποίος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον συμπαίκτη του. Να σημειώσουμε πως η Μονακό είναι ομάδα που... δεν φείδεται χρημάτων, από τη στιγμή της αλλαγής ιδιοκτησίας της. Συγκεκριμένα από πέρυσι τον Γενάρη ανήκει στον Ρώσο μεγιστάνα Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ κι έχει ήδη προβεί σε εντυπωσιακές μεταγραφικές κινήσεις, για τα δεδομένα της Ligue 2.

gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...