Σάββατο 30 Μαρτίου 2013

Στην Κλαμπ Μπριζ ο Φουρλάνος


Λήγει το συμβόλαιό του το καλοκαίρι


Προτεραιότητα του Σπύρου Φουρλάνου είναι να συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό.
Ο νεαρός διεθνής έχει ελάχιστο χρόνο συμμετοχής τη φετινή περίοδο στον Παναθηναϊκό και σε συνδυασμό με τη λήξη του συμβολαίου του το καλοκαίρι έχει αποφασίσει να ξενιτευτεί.

Η Κλαμπ Μπριζ είναι η ομάδα που έχει πλησιάσει τον Φουρλάνο και οι πληροφορίες λένε ότι έχει αποσπάσει τη θετική απάντηση του παίκτη στην πρόταση για τετραετές ή πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας. Οι Βέλγοι είχαν παρακολουθήσει τον 19χρονο χαφ στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα των Νέων το περασμένο καλοκαίρι στην Εσθονία και γενικά έχουν συλλέξει αρκετές πληροφορίες.

Επιθυμία του νεαρού διεθνή είναι να δοκιμάσει την τύχη του σε ένα ευρωπαϊκό πρωτάθλημα για να βελτιωθεί ποδοσφαιρικά και να αποκτήσει εμπειρίες. Το γεγονός ότι μιλάει γαλλικά θα τον βοηθήσει σημαντικά εφόσον επιλέξει το πρωτάθλημα του Βελγίου.

Ως γέννημα θρέμμα της Παιανίας ο Σπύρος Φουρλάνος, σέβεται τον Παναθηναϊκό, την ομάδα που τον ανέδειξε, όμως η επιθυμία του είναι να αλλάξει περιβάλλον. Άλλωστε, η διοίκηση του «τριφυλλιού» θα αποσπάσει ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό για τα τροφεία του ποδοσφαιριστή που φτάνει τα 250.000 ευρώ.

Βέβαια, εκκρεμεί μία ακόμα συνάντηση της πλευράς του παίκτη με τους διοικούντες τον Παναθηναϊκό για να ρυθμιστούν και οι τελευταίες λεπτομέρειες.

 sport-fm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...