Σάββατο 23 Μαρτίου 2013

Καφετέρια είχε μετατρέπει σε άντρο του παράνομου τζόγου ...


Και  τι δεν ήταν παράνομο στην  καφετέρια ενός 46χρονου στο Ρέθυμνο, ο οποίος την είχε μετατρέψει σε άντρο του παράνομου τζόγου!
Ούτε άδεια λειτουργίας διέθετε, ούτε οι τρεις Ελληνίδες ηλικίας 19, 23 και 26 χρόνων που απασχολούσε είχαν άδεια εργασίας και βιβλιάριο υγείας. Και, σαν να μην έφταναν αυτά, ένας από τους θαμώνες οπλοφορούσε παράνομα!
Οι αστυνομικοί της Ασφαλείας που έκαναν έφοδο στο μαγαζί, βρήκαν τον 46χρονου ιδιοκτήτη να παίζει… πόκερ μαζί με άλλους επτά θαμώνες ηλικίας από 23 ως 79 χρόνων. Στο τραπέζι που είχαν στήσει μέσα σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο του καταστήματος, είχαν 560 ευρώ που κατασχέθηκαν ως προερχόμενα από τη διενέργεια τυχερών παιγνίων και 777 μάρκες πονταρίσματος.
 Εκτός από  αυτά, βρέθηκαν και τέσσερις ραδιοπομποί για τους οποίους ο ιδιοκτήτης δεν διέθετε την προβλεπόμενη άδεια, ενώ στο αυτοκίνητο ενός 57χρονου από τους παίκτες βρέθηκε και ένα πιστόλι Tokarev με εννέα σφαίρες στην γεμιστήρα. Οι 12 συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου για παραβάσεις του νόμου περί παιγνίων, των κανόνων λειτουργίας των κέντρων διασκέδασης, παράνομη οπλοκατοχή και υγειονομικές παραβάσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...