Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013

Γκαρσία και οπαδοί κατά Δώνη και διοίκησης


 Ο Πάμπλο Γκαρσία αποτελεί και τυπικά παρελθόν για τον ΠΑΟΚ, με βολές κατά Δώνη και διοίκησης, τους οποίους αποκάλεσε «ψεύτες». 

Η ΠΑΕ τον «κάρφωσε» νωρίτερα με ανακοίνωσή της, οι οπαδοί πήγαν μέχρι τη Νέα Μεσημβρία, με αποτέλεσμα να φυγαδευτεί ο προπονητής του ΠΑΟΚ, με τον Τσιστιακόφ να δηλώνει ότι «έχουμε προπονητή, συνεχίζουμε». ΠΑΟΚ σε κατάσταση… τρέλας! Ας τα πάρουμε με τη σειρά…

Χθες το μεσημέρι ο Γκαρσία πήγε στα γραφεία και μέσα σε ψυχρό κλίμα έλυσε το συμβόλαιό του, με την ΠΑΕ να βγάζει μια μακροσκελή ανακοίνωση, στην οποία, αφού εκφράζει τη… λύπη της που ο Γκαρσία ζήτησε να αποχωρήσει, επισημαίνει ότι σχεδίαζε να τον τιμήσει στο τέλος της σεζόν και να του δώσει κάποιο πόστο και τον «καρφώνει» αναφέροντας ότι «ως επαγγελματικός σύλλογος ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να εγγυηθεί σε κανέναν θέση στην ενδεκάδα»!

«Ηθελα να σταματήσω το ποδόσφαιρο μέσα στο γήπεδο. Θα ήθελα να παίξω σε πέντε συνεχόμενα παιχνίδια και μετά ας μου έλεγαν ότι δεν τους κάνω. Ποτέ δεν απαίτησα να παίξω. Πάντα ήθελα να υπάρχει αλήθεια και σεβασμός. Θα μπορούσαν να μου πουν ''Γκαρσία, βρες μια ομάδα'', αλλά δεν ήταν ποτέ ειλικρινείς απέναντί μου, ήταν μόνο ψέματα. Ας μου το έλεγαν, να έκανα ένα αποχαιρετιστήριο παιχνίδι και τέλος. Αν και ήρθα από την άλλη άκρη της γης, φόρεσα με περηφάνια αυτήν τη φανέλα. Θα είμαι για πάντα ΠΑΟΚ», είπε ο Γκαρσία στη συνέντευξη Τύπου που έδωσε χθες, συμπληρώνοντας πως «σ' αυτούς τους λίγους, που πιστεύουν ότι κέρδισαν επειδή φεύγω, έχω να τους πω ότι προτιμώ να χάνω με διαφάνεια, παρά να κερδίζω παίζοντας βρώμικα»!

Στη συνέντευξη του Γκαρσία, που είχε δίπλα του τον μεγάλο του γιο που έκλαιγε με λυγμούς, ήταν παρόντες περίπου 500 οπαδοί του ΠΑΟΚ, που αποθέωσαν τον Ουρουγουανό και στο τέλος διέκοψαν τη συνέντευξη ξεσπώντας σε υβριστικά συνθήματα κατά του Δώνη και της ΠΑΕ.

Μετά τη συνέντευξη, περίπου 70-80 οπαδοί πήγαν μέχρι τη Νέα Μεσημβρία στην προπόνηση της ομάδας (υπήρχε και πάλι security), όπου βρήκαν την πόρτα κλειστή και περίμεναν τον Δώνη. Ο προπονητής του ΠΑΟΚ αποχώρησε με άλλο αυτοκίνητο, αλλά παρά το γεγονός ότι ήταν στο πίσω κάθισμα, οι οπαδοί τον αναγνώρισαν, ξέσπασαν σε αποδοκιμασίες και του ζήτησαν σε έντονο ύψος να παραιτηθεί.

Στην προπόνηση δεν εμφανίστηκαν χθες οι Βρύζας, Γεωργιάδης και Τσιστιακόφ, κάτι που προκάλεσε εντύπωση, με τον στρατηγικό σύμβουλο του Σαββίδη να δηλώνει στην Τούμπα την εμπιστοσύνη του στον Δώνη. «Ο ΠΑΟΚ έχει προπονητή και όσα έγιναν ανήκουν στο παρελθόν. Συνεχίζουμε…», ήταν το σχόλιο του Τσιστιακόφ, φεύγοντας το απόγευμα από την Τούμπα.

Οσο για τον Γκαρσία; Οι άνθρωποί του λένε πως θα φύγει για ολιγοήμερες διακοπές και θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη, καθώς τα παιδιά του έχουν σχολείο. Σύμφωνα με μια πληροφορία, με την επιστροφή του θα κάνει προπονήσεις με τον Ηρακλή. Σύμφωνα με το περιβάλλον του, θέλει να συνεχίσει το ποδόσφαιρο και να παίξει και του χρόνου στην Ελλάδα.
to-genie.blogspot

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...