Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013

Ο Πέτγουεϊ ντύθηκε… Κιάμος στο All Star Game – Τραγούδησε «φωτιά με φωτιά»(BINTEO)


Ο Μπρεντ Πέτγουεϊ του ΑΓΟΡ, εκτός από MVP στον διαγωνισμό καρφωμάτων, αναδείχθηκε νικητής και στον διαγωνισμό… τραγουδιού!
Ο Αμερικανός σέντερ των Κρητικών πήρε μικρόφωνο, και μπροστά σε όλους ξεκίνησε να τραγουδάει, με αναπάντεχη ακρίβεια, το «φωτιά με φωτιά» του Πάνου Κιάμου, εκπλήσσοντας 
τους πάντες που βρέθηκαν στο γήπεδο.

Το 20ο Αll Star Game τα είχε όλα. Ξεκίνησε με Harlem Shake από τους περίπου 3000 φιλάθλους που βρέθηκαν στην Πάτρα, στη συνέχεια ο Δέδας έκανε τρομερή εμφάνιση στον διαγωνισμό τριπόντων και πήρε τον τίτλο. Το ματς είχε τα πάντα.

Είχε «εμφυλίους», με τον Γκιστ να κάνει το… λάθος και να καρφώνει πάνω από τον Σοφοκλή Σχορτσανίτη και στη συνέχεια να δέχεται έξι πόντους με τον Έλληνα σέντερ να παρασύρει τους πάντες στο διάβα του και τον Γκιστ να δέχεται τα πειράγματα των συμπαικτών του, αλλά και του «Σόφο», καθώς δεν σκεφτόταν καν να μπει μπροστά του.

Σπανούλης και Διαμαντίδης μοίραζαν τρομερές ασίστ, οι Θανάσης και Γιάννης Αντετοκούμπο έδωσαν τη δική τους ξεχωριστή νότα στο ραντεβού των κορυφαίων, με το ημίχρονο να τελειώνει 58-52 υπέρ των Ελλήνων.

oladeka.blogspot

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...