Τετάρτη, 13 Φεβρουαρίου 2013

Είναι Έλληνας, ομοφυλόφιλος και πρόεδρος της Disney!


Ο 59χρόνος ελληνικής καταγωγής και ακτιβιστής υπέρ των δικαιωμάτων των ομοφυλοφίλων (ομοφυλόφιλος, γαρ και ο ίδιος) George Kalogridis ανέλαβε την 1η Φεβρουαρίου την προεδρία του Walt Disney Word Resort. 

Θα είναι επικεφαλής 66.000 υπαλλήλων και θα διοικεί έναν από τους.....
πλέον προβεβλημένους και εύρωστους κλάδους της Walt Disney με ορμή και χωρίς μυστικά. Ο ίδιος ποτέ δεν έκρυψε ότι είναι ομοφυλόφιλος και δίνει μάχη για να σταματήσει ο ρατσισμός  εναντίον όσων είναι διαφορετικοί.
Ο Γιώργος Καλογρίδης, γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κεντρική Φλόριντα όπου και σπούδασε αποκτώντας πτυχία την Κοινωνιολογία. Εργάζεται στην Walt Disney τα τελευταία 43 χρόνια – ξεκίνησε όταν ήταν φοιτητής στο Κολέγιο καθαρίζοντας τραπέζια στην Disneyland και αργά αλλά σταθερά ανελίχθηκε στην ιεραρχία. Ζει στο Νιούμπορτ της Καλιφόρνια μαζί με τον εδώ αι 12 χρόνια σύντροφό του Άντι. Πρόκειται πάντως να μετακομίσει, αφού το ζευγάρι μόλις πλήρωσε την προκαταβολή για να αποκτήσει ένα σπίτι στο Golden Oak, ένα πολυτελές real estate σχέδιο της Disney. Αγαπημένη του ταινία της Walt Disney είναι η Mary Poppins και αγαπημένος του ήρωας ο Εeyore από τον Winnie-The-Pooh.
Οι προκλήσεις που έχει να αντιμετωπίσει είναι τεράστιες: η Disney ετοιμάζεται να ανοίξει ένα νέο θεματικό πάρκο αξίας 1 δισ. δολαρίων στο Ορλάντο, ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη το σχέδιο επέκτασης της Fantasyland, αξίας περίπου 500 εκατ. δολαρίων.
kafeneio-gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...