Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013

Η μελαχρινή καυτη κούκλα που βλέπετε, είναι καθηγήτρια Αγγλικών, η οποία προκαλεί όχι με την εμφάνισή της αλλά και ........

"ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Ο ΚΑΝΑΚΗΣ" ΔΗΛΩΝΕΙ


Η μελαχρινή κούκλα που βλέπετε, είναι καθηγήτρια Αγγλικών, η οποία προκαλεί  όχι με την εμφάνισή της αλλά και με όσα έχει δηλώσει σε συνέντευξή της η οποία έχει αναρτηθεί από διάφορους ιστοτόπους. Όπως φαίνεται όμως,  ηΜαριάννα Αναγνωστοπούλου (αυτό είναι το ονοματεπώνυνμό της)προκαλεί και τους μαθητές της, αλλά και δηλώνει ότι της αρέσει ο Κανάκης!

Δεν ξέρουμε εάν διδάσκει ιδιαίτερα ή εργάζεται σε φροντιστήριο, αυτό είναι θέμα όσων ενδιαφέρονται να μάθουν …Αγγλικά κοντά της. 





Επειδή τα όσα αναφέρει στη συνέντευξή της ξεφεύγουν από τα ήθη του δικού μας ιστολογίου, περιοριζόμαστε στα πιο ανώδυνα. Τα υπόλοιπα απ’όσα λέει, επειδή τα θεωρούμε χυδαία, όσοι αντέχουν ας ψάξουν στο διδίκτυο να τα βρουν.


Την έχεις πέσει ποτέ σε μαθητή σου;
Είναι πολύ μικροί οι μαθητές μου! Πάνω από 7 δεν είναι κανείς τους.Άμα  δει κανένα πιτσιρίκι το περιοδικό με τις φωτογραφίες σου  σε κανένα γραφείο του μπαμπά του, τι θα πει;
Οι γονείς είναι το θέμα τι θα πουν! Αλλά, εντάξει… Κι αυτό μια δουλειά είναι.Τι άντρες σού αρέσουν;
Θέλω να είναι αρρενωπός, δεν με νοιάζει να έχει κοιλίτσα, αλλά να έχω άντρα απέναντί μου, όχι κανέναν που να μοιάζει με παιδάκι. Ο Κανάκης, ας πούμε, είναι ένας ωραίος άντρας. Ή ο άλλος που έπαιζε στο Prison Break.

Ανήθικες προτάσεις έχουν γίνει;
Φυσικά! Βλέπουν τις φωτογραφίες στο Facebook, για παράδειγμα, και νομίζουν ότι κάνω άλλη δουλειά. Τα μηνύματα δηλαδή έρχονται ξερά: «Πόσο πάει η ώρα;».






www.makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...