Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2013

ΣΟΚ με τον θάνατο παγκόσμιου πρωταθλητή!


Ο άτυχος άνδρας τραυματίστηκε στη διάρκεια του, τελευταίου όπως αποδείχτηκε αγώνα της ζωής του και πέθανε, την Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου στο νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν επί μια εβδομάδα.



O μόλις 25 ετών...
Κάλεμπ Μουρ (Caleb Moore) ήταν πρωταθλητής στο αγώνισμα του άλματος με έλκηθρο.


Εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο παρακολούθησαν με κομμένη την ανάσα, την περασμένη βδομάδα τον 25χρονο Κάλεμπ Μουρ, να επιχειρεί ένα back flip στο έλκηθρό του (snowmobile) κατά τη διάρκεια των Χειμερινών «X Games», το οποίο τον έστειλε τελικά στο νοσοκομείο, αφού κατά την προσγείωση του έχασε τον έλεγχο και χτύπησε άσχημα.


Ο Κάλεμπ Μουρ, είναι ο πρώτος άνθρωπος ο οποίος έχασε τη ζωή του στα «X-Games», τα οποία τα τελευταία χρόνια απέκτησαν μεγάλο ενδιαφέρον.


Στη συγκεκριμένη διοργάνωση περιλαμβάνονται, αγώνες στο χιόνι με έλκηθρο, κέιτμπορντ, σνόουμπορντ και αγώνες μοτοσικλέτας, στη διάρκεια των οποίων γίνονται φαντασμαγορικά σόου.


Όμως στους τελευταίους αγώνες, οι οποίοι ολοκληρώθηκαν την Κυριακή 27 Ιανουαρίου, τουλάχιστο έξι αθλητές κατέληξαν στο νοσοκομείο συμπεριλαμβανομένου και του αδελφού του Κάλεμπ Μουρ, ο οποίος είναι σκιέρ.


Oι ανησυχίες για τον αυξανόμενο αριθμό των τραυματισμών οι οποίοι οδήγησαν πλέον και σε ένα θάνατο κατά τη διάρκεια των συγκεκριμένων αγώνων, έχουν προκαλέσει προβληματισμό στους διοργανωτές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...