Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2013

Κομοτηνή :Τον χτυπησαν, τον λήστεψαν και στη συνέχεια τον… απήγαγαν ζητώντας εκβιαστικά χρήματα για να του επιστρέψουν τα κλοπιμαία!


Όλα τα «βαριά» αδικήματα διέπραξαν μέσα σε λίγη ώρα δυο νεαροί Έλληνες στην Κομοτηνή!
Οι δράστες, που είναι σεσημασμένοι, επιτέθηκαν σε έναν 50χρονο έξω από το σπίτι του, τον χτύπησαν, τον λήστεψαν και στη συνέχεια τον… απήγαγαν ζητώντας εκβιαστικά χρήματα για να του επιστρέψουν τα κλοπιμαία!

Οι κακοποιοί ηλικίας 23 και 34 χρόνων είχαν στήσει καρτέρι και, μόλις είδαν το θύμα τους να φτάνει με τη μοτοσικλέτα του, του επιτέθηκαν και άρχισαν να τον χτυπούν εξουδετερώνοντάς τον. Στη συνέχεια, ο ένας πήρε τη μηχανή και ο άλλος υποχρέωσε τον 50χρονο να μπει στο αυτοκίνητο του γιού του με το οποίο τον οδήγησαν στο σπίτι του 23χρονου, όπου άρχισαν πάλι να τον χτυπούν ζητώντας χρήματα για να του επιστρέψουν τα κλεμμένα οχήματα!

Τελικά, άφησαν τον 50χρονο να φύγει και εκείνος πήγε ελαφρά τραυματισμένος στην Ασφάλεια Κομοτηνής, όπου κατήγγειλε όσα είχαν συμβεί. Οι δράστες εντοπίστηκαν το μεσημέρι της Παρασκευής, συνελήφθησαν και θα οδηγηθούν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης. Και οι δυο είναι σεσημασμένοι για κλοπές και ναρκωτικά, ενώ ο 23χρονος έχει κατηγορηθεί και για ληστείες.
protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...