Παρασκευή, 15 Φεβρουαρίου 2013

ΤΡΟΜΟΣ: Πώς κεραυνός χτύπησε το αεροπλάνο στην Κω!!.


Πώς ο κεραυνός χτύπησε το αεροπλάνο στην Κω...
Ποια είναι η κατάσταση της υγείας των επιβατών; Διαβάστε τη συγκλονιστική σύμπτωση...


Σύμφωνα με είδηση της Ροδιακής, η οποία δημοσιεύθηκε, κεραυνός χτύπησε αεροπλάνο καθώς απογειωνόταν από την Κω με προορισμό τη Ρόδο. Ευτυχώς οι 16 επιβάτες του αεροπλάνου είναι όλοι καλά στην υγεία τους, παρά το γεγονός ότι τρομοκρατήθηκαν από το ισχυρό χτύπημα του κεραυνού. 


Το συμβάν αυτό είναι από μόνο του συγκλονιστικό και αρκετά ανησυχητικό, το περίεργο είναι όμως ότι ίδια μέρα ένα χρόνο πριν, στις 14 Φεβρουαρίου 2012 κεραυνός παραλίγο να χτυπήσει αεροπλάνο πάνω από την Κω κατά την προσγείωση του. 


Στην περιοχή υπήρχαν πολύ άσχημα καιρικά φαινόμενα και όταν το αεροπλάνο επιχείρησε να προσγειωθεί στο αεροδρόμιο της Κω, ένας κεραυνός έπεσε ακριβώς δίπλα από το αεροπλάνο. Το αεροπλάνο τραντάχτηκε από τον κεραυνό με αποτέλεσμα να ανησυχήσουν οι επιβάτες. Ο κυβερνήτης έκρινε πως η προσγείωση δεν ήταν ασφαλής και επέστρεψαν στην Αθήνα απ’ όπου είχε ξεκινήσει η πτήση. 


Αρκετά ενδιαφέρουσα φαίνεται να είναι αυτή η σύμπτωση, κατά την οποία η φύση δίνει ένα ισχυρό μήνυμα πάνω από τον κρατικό αερολιμένα της Κω. 14 Φεβρουαρίου 2012 – 14 Φεβρουαρίου 2013 Κεραυνός σοκάρει επιβάτες πτήσης πάνω από το νησί του Ιπποκράτη! 


Πόσες οι πιθανότητες να χτυπήσει κεραυνός αεροπλάνο, στο ίδιο σημείο, την ίδια ημέρα δυο συνεχόμενες χρονιές; Μια σύμπτωση που σίγουρα εξάπτει το ενδιαφέρον όλων και για μια ακόμη φορά μένουμε άναυδοι στην επιβλητικότητα της φύσης!

sarotiko.blogspot.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...