Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013

Τσαγκάρης αρνήθηκε να του κολλήσει το παπούτσι και τον μαχαίρωσε.!!


Με μία μαχαιριά , μία γροθιά και χτύπημα με την λαβή αιχμηρού  αντικειμένου στο κεφάλι  πλήρωσε τσαγκάρης στον Πύργο την άρνησή του σε νεαρό Ρομά   να του κολλήσει το παπούτσι.

Ο Δράστης συνελήφθη μετά από δύο ώρες από την ομάδα ΔΙΑΣ που έκανε τον τόπο άνω κάτω για να τον βρει ενώ ο ηλικιωμένος τσαγκάρης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σοβαρά τραυματισμένος, σύμφωνα με.....
πληροφορίες του ileiapost.gr.              
Ήταν τρεις το μεσημέρι και ο γνωστός σε όλους τσαγκάρης στην ανατολική πλευρά στα Χαλικιάτικα μαζέψει τα πράγματα του είχε κλείσει την πόρτα του καταστήματός του και ετοιμαζόταν να φύγει.
Στο τσαγκάρδικο μπήκε ένας Ρομά ο οποίος του έδειξε το παπούτσι που φόραγε και του ζήτησε να το κολλήσει αλλά ο τσαγκάρης αρνήθηκε λέγοντας ότι έχει κλείσει και φεύγει. Τότε ο πελάτης…τον χτυπά γροθιά στο πρόσωπο, βγάζει ένα μαχαίρι και αρχικά τον χτυπά με την λαβή στο κεφάλι και εν συνεχεία τον μαχαιρώνει στην πλάτη. 
Κάτοικοι της περιοχής που αντελήφθησαν τι έγινε ειδοποίησαν την Αστυνομία και έσπευσε η Ομάδα Δίας όπου ο ηλικιωμένος μέσα στην ζάλη του, τους είπε τι περίπου έγινε.
Αμέσως άρχισαν τις έρευνες για τον εντοπισμό του και κατάφεραν να συλλάβουν στην Αγίου Γεωργίου λίγο πριν τα φανάρια κοντά στα βενζινάδικα. Στο αυτοκίνητο βρήκαν το μαχαίρι και τον οδήγησαν στην Αστυνομική Διεύθυνση Ηλείας όπου κρατείται και θα προσαχθεί αύριο στον εισαγγελέα.
ileiapost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...