Παρασκευή, 15 Φεβρουαρίου 2013

ΣΥΝΤΑΓΗ ΗΜΕΡΑΣ:Παλαμίδα ψητή!!

ΥΛΙΚΑ
4 παλαμίδες των 250γρ.
- 300γρ. ελαιόλαδο για να αλείψουμε τα ψάρια αλάτι
πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Πλένουμε και καθαρίζουμε τις παλαμίδες.
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200οC στο γκριλ.
Καρυκεύουμε με αλάτι και πιπέρι και λαδώνουμε τα ψάρια.
Βάζουμε λαδόκολλα σε ταψί (αν δεν έχουμε λαδόκολλα, απευθείας στο ταψί με λαδάκι) τις παλαμίδες και ψήνουμε στη μεσαία σχάρα.
Μόλις πάρουν λίγο χρώμα (περίπου 5-7 λεπτά), τα γυρίζουμε πλευρά. Συνεχίζουμε το ψήσιμο μέχρι να ψηθούν και από αυτήν την πλευρά και να πάρουν χρώμα.
Σερβίρουμε με σάλτσα λαδολέμονο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...