Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013

φουσκωμένοι οι λογαριασμοί του νερού - Καταναλωτής πλήρωσε 980 ευρώ


Σύμφωνα με τα όσα διαβάζουμε στην τοπική εφημερίδα "Άποψη", ίλιγγο προκάλεσε σε καταναλωτή ο λογαριασμός του νερού που άγγιζε τα 980 ευρώ!
Σαν μαχαιριά στην καρδιά λειτούργησε σε 78χρονη συνταξιούχο του ΙΚΑ το τιμολόγιο της ΔΕΥΑΘ. 

Εκείνη κι ο 86χρονος συζυγός της ζουν μόνοι τους σε μία μονοκατοικία με ένα μικρό λαχανόκηπο και λίγες ελιές στα Βασιλικά. Το ηλικιωμένο ζευγάρι καλείται τώρα να πληρώσει 157 ευρώ για κατανάλωση τετραμήνου όταν ο προηγούμενος λογαριασμός ήταν μόλις 64 ευρώ. Δηλαδή ο καινούργιος λογαριασμός είναι υπερδιπλάσιος από τον προηγούμενο! 

Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο καταναλωτής Ε.Δ. ο οποίος επιβαρύνεται κατά 300% συγκριτικά με το ότι πλήρωνε για ύδρευση με το προηγούμενο τιμολογιακό καθεστώς. Βλεπε το λογαριασμό 3 (φωτογραφίες λογαριασμού με όνομα αρχείου Βασιλικά). Οι καταναλωτές καλούνται να βάλουν βαθιά στο χέρι στην τσέπη για ένα κοινωνικό αγαθό, όπως το νερό! “ Το νερό στη Θέρμη είναι πιο ακριβό κι από το πετρέλαιο, "δηλώνει ο κ Αρίστος. Όπως αναφέρει, ο λογαριασμός ήρθε διπλασιος από τον προηγούμενο.

Ο ίδιος καταναλωτής με κατανάλωση 255m3 νερού για ένα εξάμηνο κατέβαλλε 110,3 ευρώ ενώ τώρα με κατανάλωση 225m3 νερού καλείται να πληρώσει 460 ευρω!
newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...