Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

Συνελήφθη 51χρονος που του είχε επιβληθεί ποινή δις ισοβίου καθείρξεως για ανθρωποκτονίες και κάθειρξης 20 ετών για απόπειρα ανθρωποκτονίας απο το 1990


Την ώρα που επιχειρούσε να αναχωρήσει αεροπορικώς για το Μόναχο της Γερμανίας, με πλαστό Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας και πλαστή άδεια οδήγησης, συνελήφθη 51χρονος, στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελ.
Βενιζέλος».

Οταν, μάλιστα, διαπιστώθηκε η πλαστότητα των εγγράφων που έφερε, δήλωσε εκ νέου ψευδή στοιχεία. Οπως διαπιστώθηκε μετά από έρευνα του Τμήματος Αναζητήσεων Προσώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Θεσσαλονίκης, με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή δις ισοβίου καθείρξεως για ανθρωποκτονίες και κάθειρξης 20 ετών για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Συγκεκριμένα, το 1990 ο συλληφθείς σκότωσε με καραμπίνα δύο άτομα και αποπειράθηκε να σκοτώσει και ένα τρίτο, μαζί με φίλο του, έξω από μπαρ στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης. Σήμερα το πρωί οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ εντός της ημέρας θα οδηγηθεί και στον Εισαγγελέα Εφετών Αθηνών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...