Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ:Πίνει καθημερινά 25 λίτρα νερό!!! Ποιο είναι το πρόβλημά της;;;

Περίπου 25 λίτρα νερό σε μία μέρα καταναλώνει η 26χρονη Sasha Kennedy, η οποία είναι αναγκασμένη να κουβαλάει συνεχώς μαζί της πλαστικά μπουκάλια.


Φυσικά, όλο αυτό το νερό την αναγκάζει να πηγαίνει έως και 40 φορές τουαλέτα μέσα στη μέρα, ενώ ισχυρίζεται ότι έχει αναγκαστεί να παραιτηθεί από πολλές δουλειές λόγω απουσίας ποιοτικού νερού.

Είναι μητέρα δύο παιδιών και σύμφωνα με την ίδια δεν έχει κάποιο πρόβλημα υγείας. Παρόλα αυτά, ξυπνά αρκετές φορές τα βράδια για να πιει νερό και να πάει τουαλέτα. "Αισθάνομαι το στόμα μου στεγνό και πρέπει επειγόντως να πιω νερό" είναι τα ακριβή της λόγια.

"Οι άνθρωποι δεν πιστεύουν ότι κάποιος μπορεί να πίνει τόσο πολύ νερό. Μέχρι να με γνωρίσουν! Διψάω συνεχώς και πρέπει να πίνω νερό. Είναι μια εθιστική συνήθεια. Το περισσότερο που έχω κοιμηθεί, χωρίς να ξυπνήσω για να πιω νερό, είναι 15 λεπτά".

Ο εθισμός της Sasha ξεκίνησε όταν ήταν έξι ετών και η μητέρα της τοποθετούσε ένα μπουκαλάκι νερό δίπλα στο κομοδίνο της κάθε βράδυ. Έκτοτε η Sasha είχε πάντα μαζί της ένα μπουκάλι, με την ποσότητα του νερού που κατανάλωσε να αυξάνεται κάθε χρόνο.
athensmagazine.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...