Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2013

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ..!! ΕΝΑΣ ..ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΛΥΚΑΝΘΡΩΠΟΣ !!(+18)

Ο Werner Freund είναι ένας 79χρονος Γερμανός,
πρώην αλεξιπτωτιστής που έγινε γνωστός πριν από λίγοκαιρό εξαιτίας της ιδιορρυθμίας του: Ζει σε μια έκταση 25 και πλέον στρεμμάτων στη Δυτική Γερμανία συντροφιά με τους 29 λύκους του που τους λατρεύει. Από το 1972 μέχρι σήμερα ο Werner έχει συγκεντρώσει στο κτήμα του πάνω από 70 άγρια ζώα, ενώ οι περισσότεροι λύκοι προέρχονται από ζωολογικούς κήπους και έφτασαν στα χέρια του σαν κουτάβια, ενώ τα είδη προέρχονται από τη Σιβηρία, τον Καναδά, την Αρκτική και τη Μογγολία.
Το σημαντικό, όμως, στην ιστορία του Werner είναι ότι και ο ίδιος ανέλαβε να ζήσει σαν… λύκος, μέσα σε αντίξοες καιρικές συνθήκες, τρώγοντας μάλιστα ωμό κρέας, συχνά μαζί με τα άγρια ζώα. Πολλές φορές μάλιστα μοιράζεται την τροφή μαζί τους μέσα από το… στόμα τους! Πρόσφατα ο φωτογράφος του Reuters Lisi Niesner πέρασε ένα μικρό χρονικό διάστημα μαζί του, απαθανατίζοντας μοναδικές εικόνες του… λυκανθρώπου με τους φίλους του, οι οποίοι τον λατρεύουν!
ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΤΕ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΘΟΝΕΣ ΣΑΣ!!ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΣΚΛΗΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ!!!










santosight.blogspot

1 σχόλιο:

  1. Δεν ειρωνεύομαι απλά αναρωτιέμαι.

    Επειδή ζούμε στην Ελλάδα υποθέτω ότι σχεδόν όλοι μας έχουμε δει απο μικρή ηλικία ολόκληρο κουφάρι ζώου. .. και μάλιστα μερικές φορές τυχαίνει να το πρωτοδούμε να σιγοψήνεται καρφωμένο σε μια σούβλα που στριφογυρνάει κάποιος συγγενής μας μέσα στην αυλή μας την Κυριακή του Πάσχα...
    Άρα να υποθέσω ότι είναι επικίνδυνο για τα παιδιά και τους εφήβους το να ξεγελαστούν από αυτές τις φωτογραφίες και να νομίζουν ότι μπορούν να πλησιάσουν άφοβα μια αγέλη λύκων ή έστω ένα άγριο ζώο αγνοώντας τον πραγματικό κίνδυνο; Ή να νομίζουν ότι μπορούν να φάνε ωμό κρέας; Ή ακόμα χειρότερα να νομίζουν ότι είναι καλή ιδέα το να πλησιάσουν κάποιο (άγριο ή μη), πεινασμένο ζώο ενώ αυτό τρώει;

    Μου προκαλεί εντύπωση το γεγονός ότι η συνεχής απουσία αυτού του «+18» σε ό,τι μπορεί να βλάψει την ζωή ενός νέου -και όχι μόνο - ανθρώπου δίδει εδώ την εξαίρεση στον κανόνα, ενώ τριγύρω μας βρίθουν κάκιστα παραδείγματα από διαφημίσεις, ταινίες, παιχνίδια και φωτογραφίες που πλασάρουν αλκοόλ, κάπνισμα και ανθυγιεινή σκουπιδοδιατροφή ως τρόπο ζωής, ή στον αντίποδα αυτού, που πλασάρουν πραγματικά επικίνδυνα ή χαζά σπορ για ψυχαγωγία και μια σχεδόν αφύσικη εικόνα για το πως μοιάζει αυτό που θεωρείται όμορφο ή άσχημο. Και όλα αυτά ενώ προβάλλεται και διαφημίζεται ανεμπόδιστα και καθημερινά γύρω μας με μια απίστευτη αδιαντροπιά, ένα βούρκος με όπλα, με βία, με ναρκωτικά , με εγκληματικότητα, με πορνό, με ανομία, με ανηθικότητα, με τζόγο, με αυτοκτονίες, με δολοφονίες και κάθε τι άλλο αρρωστημένο που μολύνει τον κόσμο μας και κανείς δεν διαμαρτύρεται. Κανείς δεν τα σταματάει. Κανείς δεν προειδοποιεί. Και κανένας δεν αισθάνεται πραγματικά ασφαλής.
    Συγγνώμη που ρωτάω, αλλά ειλικρινά έχω απορία, μετά απο όλα τα παραπάνω, ποιες είναι οι σκληρές φωτογραφίες;;;;

    Αν πιστεύετε ότι ανεξαρτήτως των παραπάνω αυτές οι εικόνες θα ήταν καλό να τις αποφεύγουν να τις βλέπουν νεαρά άτομα τότε απλά σταματήστε να τις διαφημίζετε άθελα σας. Βγάλτε για παράδειγμα την λέξη «λυκάνθρωπος» από το παραπάνω κείμενο, που μπορεί να σας φέρνει περισσότερα κλικ αλλά τραβάει εξίσου και μικρές ηλικίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...