Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013

O πρώην προπονητής της Σεβίλλης, Μίτσελ, είναι ο πρώτος υποψήφιος για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού


O πρώην προπονητής της Σεβίλλης, Μίτσελ, είναι ο πρώτος υποψήφιος για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού.


Ο Τύπος της Σεβίλλης στέλνει τον Μίτσελ στον Ολυμπιακό. Η ιστοσελίδα "estadiodeportivo.com" αναφέρει ότι ο Ολυμπιακός έχει καταθέσει επίσημη πρόταση συνεργασίας στον Μίτσελ, ο οποίος πριν από λίγες ημέρες απολύθηκε από τη Σεβίλλη.

Ο Χοσέ Μιγκέλ Γκονθάλεθ Μαρτίν ντελ Κάμπο, όπως είναι το πλήρες όνομά του, στις 23 Μαρτίου συμπληρώνει 50 χρόνια ζωής. Το όνομά του είχε απασχολήσει τον Ολυμπιακό και το περασμένο καλοκαίρι.

Ο Μίτσελ είναι ένας από τους τρεις προπονητές που απασχολούν τον Ολυμπιακό. Οι άλλοι δύο είναι ο Χοσέ Λουίς Όλτρα, ο οποίος πριν από λίγες ημέρες αντίκρισε την πόρτα της εξόδου από την Ντεπορτίβο Λα Κορούνια, και ο Γκρεγκόριο Μανθάνο, ο οποίος συγκεντρώνει και τις λιγότερες πιθανότητες.

Αυτή είναι η μία εκδοχή για την επόμενη ημέρα στον Ολυμπιακό. Πηγές προσκείμενες στη διοίκηση αναφέρουν χαρακτηριστικά πως "...με τον Πανθρακικό την επόμενη εβδομάδα θα έχουμε προπονητή".

Η δεύτερη εκδοχή αφορά τη μονιμοποίηση του Αντώνη Νικοπολίδη στον ερυθρόλευκο πάγκο. Ο 42άχρονος πρώην παίκτης της ομάδας, ο οποίος περιβάλλεται από απόλυτη εμπιστοσύνη από τη διοίκηση του συλλόγου, θα καθοδηγήσει την ομάδα στην αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ουδέν μονιμότερο του προσωρινού, λέει η γνωστή έκφραση, οπότε τη δεδομένη χρονική στιγμή τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί.
 sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...