Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2013

ΕΙΔΗΣΗ ΣΟΚ ! Ο Mel GIbson πατέρας των παιδιών της Jodie Foster;

Στον απόηχο της αποκάλυψης των σεξουαλικών προτιμήσεων της Jodie Foster
από την ίδια, κατά τη διάρκεια του συγκινητικού λόγου της στις Χρυσές Σφαίρες, οι φήμες που θέλουν τον Mel Gibson πατέρα των δυο παιδιών της ηθοποιού... οργιάζουν! Σύμφωνα, λοιπόν, με πρόσφατο δημοσίευμα της «New York Post», γενεαλόγος υποστηρίζει πως τα δυο αγόρια της Foster μοιράζονται το ίδιο DNA με τον 57χρονο σκηνοθέτη καθώς, όπως τονίζει ο ίδιος: «Τα παιδιά είναι ολόιδια με τον Gibson, μόνο που είναι πιο ξανθά».
Είναι γνωστή άλλωστε η δυνατή φιλία που δένει τους ηθοποιούς, ήδη από το 1994 όταν οι δυο τους πρωταγωνίστησαν στη ταινία «Maverick»! Από τότε παραμένουν αχώριστοι με την Foster να εκφράζει την τεράστια αγάπη προς το πρόσωπο του συναδέλφου της με άκρως τρυφερά λόγια «Είναι απίστευτα αξιαγάπητος και ευαίσθητος... Το ήξερα από την πρώτη στιγμή που τον είδα ότι θα τον αγαπώ για όλη μου τη ζωή» τόνισε σε πρόσφατη δήλωσή της η ηθοποιός.
Υποψήφιος πατέρας του 14χρονου Charles και του 12χρονου Kit είναι, σύμφωνα με διαφορετικές εικασίες, και ο σκηνοθέτης, και πολύ καλός της Foster, Randy Stone, ο οποίος έφυγε από τη ζωή το 2007 και είχε παραδεχθεί δημόσια ότι είναι gay.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...