Τρίτη 1 Ιανουαρίου 2013

Οι «πράσινοι» χτύπησαν ξανά την πόρτα του Φάνη Γκέκα!


Σε αναζήτηση επιθετικού βρίσκεται ο Παναθηναϊκός και ο Φάνης Γκέκας βρίσκεται στην κορυφή της σχετικής λίστας. «Παιχνίδι».... υπομονής και από τις δύο πλευρές.


Η αποχώρηση του Αντώνη Πετρόπουλου από το Τριφύλλι, άφησε μοναδική επιλογή πίσω από τον Τοτσέ για τη γραμμή κρούσης τον νεαρό Αποστολόπουλο, αφού την ίδια στιγμή γίνεται προσπάθεια για να φύγει και ο Φορναρόλι.

Αυτός είναι και ο λόγος που πριν από μερικό διάστημα οι «πράσινοι» χτύπησαν ξανά την πόρτα του Φάνη Γκέκα, με σκοπό να κάνουν μία διερευνητική επαφή και να εξετάσουν το κατά πόσο θα μπορούσαν να πλησιάσουν τα «θέλω» του.

Μάλιστα η «γεύση» που άφησε η νέα κρούση που έγινε προς τον διεθνή στράικερ στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού, ήταν σίγουρα πιο ενθαρρυντική, σύμφωνα με το «Goal» σε σχέση με την πρώτη φορά που ήρθαν σε επικοινωνία μαζί του. Ο Γκέκας εξάλλου έχει ήδη μείνει ελεύθερος από την Λεβάντε αλλά παραμένει χωρίς ομάδα και παρά τις υψηλές αρχικά απαιτήσεις του, όσο περνάει ο καιρός αυτές μειώνονται.

Στο Τριφύλλι μάλιστα σκοπεύουν να συνεχίσουν την τακτική της αναμονής με σκοπό να χαμηλώσουν ακόμα περισσότερο το ποσό που αξιώνει ο έμπειρος φορ για να ξαναφορέσει τα πράσινα και να στρώσουν το δρόμο για την επιστροφή του στην Παιανία.
gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...