Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013

Σταδιακή επιδείνωση θα παρουσιάσει το σκηνικό του καιρού σε όλη τη χώρα με βροχές, καταιγίδες.....το Σαββατοκύριακο!


Σταδιακή επιδείνωση θα παρουσιάσει το σκηνικό του καιρού σε όλη τη χώρα με βροχές, καταιγίδες, πτώση της θερμοκρασίας και χιόνια στα ορεινά.



Για σήμερα Παρασκευή αναμένονται τοπικά ισχυρές βροχές και καταιγίδες σε ολόκληρη σχεδόν τη χώρα, πυκνές χιονοπτώσεις στα ορεινά καθώς και σε ημιορεινές περιοχές της Δυτικής, Κεντρικής και κυρίως της Βόρειας Ελλάδας.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση και θα κυμανθεί από -2 έως 5 βαθμούς στη Δυτική Μακεδονία, από 0 έως 10 στη Βόρεια Ελλάδα, από 2 έως 14 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 7 έως 14 βαθμούς στην Δυτική Ελλάδα με τις μέγιστες στην Ήπειρο να μην ξεπερνούν τους 11, από 7 έως 16 στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 10 έως 14 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου, ενώ στην Κρήτη και στα Δωδεκάνησα οι μέγιστες θα φτάσουν στους 17 βαθμούς Κελσίου.
Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ισχυροί μέχρι σχεδόν θυελλώδεις με σταδιακή ενίσχυση σε θυελλώδεις και τοπικά στα κεντρικά και βόρεια πελάγη πολύ θυελλώδεις. Ισχυροί μέχρι σχεδόν θυελλώδεις νοτιοδυτικοί άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο, αλλά το βράδυ θα στραφούν σε δυτικούς εξασθενώντας σημαντικά σε μέτριους.
Βροχές και καταιγίδες, πιθανόν κατά περιόδους ισχυρές, περιμένουμε την Παρασκευή στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 13 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί ισχυροί μέχρι σχεδόν θυελλώδεις και βαθμιαία τοπικά θυελλώδεις, με μικρή εξασθένηση το βράδυ.
Βροχές ή καταιγίδες κυρίως μετά το μεσημέρι και χιόνια στα ορεινά, περιμένουμε την Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 9 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν νοτιοανατολικοί μέτριοι ισχυροί, αλλά το βράδυ θα στραφούν σε βορειοδυτικούς και θα εξασθενήσουν.
Νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα ανατολικά και νότια και χιονοπτώσεις στα ορεινά καθώς και σε ημιορεινές περιοχές της κεντρικής και βόρειας χώρας, αναμένονται το Σάββατο 25 Ιανουαρίου.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει περαιτέρω πτώση και θα κυμανθεί από 1 έως 11 βαθμούς στα βόρεια, από 2 έως 11 βαθμούς στα κεντρικά και από 9 εις 16 στα νησιά.
Σταδιακή βελτίωση θα αρχίσει να παρουσιάζει ο καιρός από την Κυριακή.


ewsbomb.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...