Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013

Ποιος πασίγνωστος ποδοσφαιριστής πρωταγωνιστεί σε ταινία τρόμου;;;


Ο Νορβηγός επιθετικός, Τζον Κάριου, αποφάσισε να ακολουθήσει την καριέρα του ηθοποιού.


Δεν ξέρουμε αν θα είναι επιτυχημένη, όπως αυτή του ποδοσφαριστή, ωστόσο, εκείνος αποφάσισε να κάνει την αρχή παίζοντας στην ταινία θρίλερ "Killing Time".

Μάλιστα, ο 33χρονος ανέβασε μέσω της σελίδας του στο Instagram και μία φωτογραφία από τα γυρίσματα της ταινίας στον Καναδά, όπου υποτίθεται πως κρατάει στα χέρια του ανθρώπινο κεφάλι .

Δεν μπορώ να πω πολλά για την υπόθεση, επειδή έχουμε ακόμα δρόμο μέχρι να βγει στις αίθουσες. Όπως φαίνεται τα πράγματα πάνε καλά, μου λένε πως έχω τη στόφα για να γίνω ηθοποιός", είπε ο Κάριου, ο οποίος δεν συνεχίζει να έχει μέσα του τον... ποδοσφαιριστή.

"Η Άστον Βίλα είναι η ομάδα με την οποιά δέθηκα περισσότερο. Θα μου άρεσε πολύ να παίξω για αυτήν ξανά, θα το έκανα και χωρίς χρήματα.Προσπάθησα να έρθω σε επαφή με τον σύλλογο, αν και πιστεύω ότι μπορεί να παρουσιαστούν κάποια προβλήματα γραφειοκρατίας".

Όσο για το πως αντιμετωπίζει τη νέα πρόκληση που εμφανίζεται μπροστά στη ζωή του, ο Κάριου δήλωσε χαρακτηριστικά:

"Είμαστε ακόμα στις πρώτες ημέρες των γυρισμάτων αλλά για μένα αυτό είναι μία μεγάλη ευκαιρία. Ο κινηματογράφος είναι μεγάλο πάθος και θέλω να δώσω τα πάντα".


 woop.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...