Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ!!


Ποιο είναι το αντικείμενο-φετίχ για τις εξόδους μας;
Όποια γυναίκα κι αν ρωτούσαμε, η απάντηση θα ήταν η ίδια: το κόκκινο κραγιόν. Όμως, συχνά διστάζουμε να το φορέσουμε, καθώς πιστεύουμε ότι δείχνει πολύ έντονο. Διαβάστε πώς θα το χρησιμοποιήσετε, και να είστε βέβαιες ότι το σεξ απίλ σας θα χτυπήσει κόκκινο!

Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να δείχνει τέλειο.

1. Κάντε απαλό μασάζ στα χείλη για μερικά δευτερόλεπτα με ένα νωπό ύφασμα, προκειμένου να απομακρύνετε τα νεκρά κύτταρα και το ξεφλουδισμένο δέρμα.

2. Απαλύνετε τα χείλη με ένα άχρωμο lip balm. Φροντίστε να μην είναι πολύ λιπαρό, γιατί το κραγιόν δεν θα σταθεροποιηθεί. Περιμένετε 5 δευτερόλεπτα.

3. Επιλέξτε ένα μολύβι χειλιών στην ίδια ακριβώς απόχρωση με τη φυσική της επιδερμίδας σας. Αφού το ξύσετε καλά, ξεκινήστε το περίγραμμα από το κέντρο των χειλιών προς τα πλάγια. Για καλύτερο έλεγχο του μολυβιού, πιάστε το όσο πιο κοντά μπορείτε στη μύτη. Μια πολύ πρακτική εναλλακτική λύση είναι τα μηχανικά μολύβια. 

4. Ταμπονάρετε απαλά το περίγραμμα των χειλιών με τα δάχτυλα.

5. Πάρτε με το δάχτυλο μια ποσότητα από ένα κρεμώδες κόκκινο κραγιόν και απλώστε το ξεκινώντας από το κέντρο των χειλιών. Πιέστε τα χείλη μεταξύ τους. Επαναλάβετε μέχρι να πετύχετε το επιθυμητό χρώμα. 

6. Εάν δυσκολεύεστε να απλώσετε το προϊόν, χρησιμοποιήστε ένα ειδικό πινέλο χειλιών. Για να αφαιρέσετε την επιπλέον ποσότητα από τα χείλη, πιέστε ελαφρά με ένα λεπτό βαμβακερό ύφασμα, στο οποίο θα έχετε απλώσει ελάχιστη ποσότητα από διάφανη πούδρα.
.myself.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...