Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013

Φιλέτο κοτόπουλο με μέλι και θυμάρι !!

ΥΛΙΚΑ

1/2 kg φιλέτο κοτόπουλο
1 κ.σ μέλι

1 κ.σ μουστάρδα
κρεμμύδι
1 σκελίδα σκόρδο
1 ποτ. κρασ. λευκό κρασί
αλάτι
πιπέρι
θυμάρι
ρίγανη
ζωμό λαχανικών
λάδι
1 πρασινη πιπεριά

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Βάζουμε λάδι στο τηγάνι, κόβουμε το κοτόπουλο σε κύβους και τις πιπεριές. Σοτάρουμε το κοτόπουλο με τις πιπεριές μέχρι να πάρει λίγο χρώμα, ρίχνουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο.
Μόλις είναι έτοιμο το κοτόπουλο, σβήνουμε με λευκό κρασί, προσθέτουμε το μέλι την μουστάρδα, τον ζωμό, το θυμάρι, αλάτι και πιπέρι.
Χαμηλώνουμε την φωτιά και αφήνουμε να δέσει η σάλτσα.
Σερβίρουμε προσθέτοντας λίγη ρίγανη από πάνω.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ
sintagespareas.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...