Τρίτη 1 Ιανουαρίου 2013

ΖΩΔΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ! ΤΙ ΚΡΥΒΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΖΩΔΙΟ ΤΟ 2013!


ΚΡΙΟΣ
Το ξεκίνημα του 2013 δίνει την πρώτη γεύση των ανακατατάξεων, που θα ακολουθήσουν με γρηγορότερο ρυθμό στη ζωή σου.
Ο Ουρανός εξακολουθεί να κινείται στο ζώδιό σου και ο Κρόνος από τη θέση του στον Σκορπιό, θα σε υποχρεώσει να βάλεις δύσκολους στόχους και να αγωνιστείς οργανωμένα για να τους πετύχεις.

Το πρώτο εξάμηνο του χρόνου, μέχρι ο Δίας να κάνει την είσοδό του στον Καρκίνο, στις 26 Ιουνίου, τα γεγονότα που θα μεσολαβήσουν θα προκαλέσουν την ευθιξία σου, αλλά και τις φιλοδοξίες σου. Ίσως αυτό το διάστημα διεκδικήσεις μία καλύτερη επαγγελματική θέση και ίσως θελήσεις να δώσεις μία νέα υπόσταση στη ζωή σου, αναθεωρώντας σχέσεις και συνήθειες.

Διακυμάνσεις στη διάθεση, αμφιταλαντεύσεις στις επιδόσεις, συναισθηματικές αναταράξεις και άλλες παρόμοιες καταστάσεις δεν θα λείψουν, ειδικά μέχρι τα μέσα της άνοιξης, που και ο πλανήτης της επικοινωνίας, ο Ερμής, θα κινηθεί ανάδρομα στους Ιχθείς, από 22 Φεβρουαρίου μέχρι 17 Μαρτίου. Συνειδητοποίησε όμως ότι αυτή η χρονική περίοδος, ενώ θα σε κουράσει, ταυτόχρονα θα δημιουργήσει προϋποθέσεις για μία καλύτερη πορεία μεταγενέστερα σε όλους τους τομείς. Δεν είναι λίγα αυτά που έχεις καταφέρει και όπως λέει και το λαϊκό γνωμικό, κάθε εμπόδιο για καλό! Έτσι σκέψου και θα ξεπεράσεις και τις όποιες δοκιμασίες στις σχέσεις σου, αισθηματικές ή φιλικές, στις οποίες άλλωστε πρέπει να είσαι πιο εκφραστικός.

Αν έχεις περάσει μία δοκιμασία στα αισθηματικά σου, προσπάθησε να είσαι ανοιχτός το 2013 σε νέες προσφορές. Αν πάλι θέλεις να ανανεώσεις τη σχέση που ήδη έχεις, καλό είναι να αλλάξεις τα δεδομένα στην καθημερινότητά σου.

Όσο για εσένα που βρίσκεσαι σε ένα μεταίχμιο ως προς τα αισθηματικά σου, πάρε οριστικές αποφάσεις από τον Ιούνιο και μετά και πρόσεξε το πρώτο και το τελευταίο τρίμηνο του χρόνου. Τότε είναι που θα σηκώσεις την ευθύνη μίας σημαντικής απόφασης ή επιλογής. Πάντως, ο τομέας των επαγγελματικών σου προηγείται σε αυτόν τον κύκλο. Προσπάθησε να λύνεις τα προβλήματα, χωρίς όμως να εξαντλείσαι, ώστε να ικανοποιηθείς και εσύ αλλά και οι γύρω σου. Τέλος, τακτοποίησε οικονομικές εκκρεμότητες και μην ρισκάρεις πριν το καλοκαίρι που έρχεται.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αναμφίβολα ο τομέας των αισθηματικών σου θα δοκιμαστεί το 2013, ενώ πολλά και διάφορα είναι τα γεγονότα που θα διαδραματιστούν κατά τη διάρκειά του. Αρκετές οι διακυμάνσεις των δικών σου συναισθημάτων και μοιραίες κάποιες εξελίξεις που θα συμβούν, ιδιαίτερα το πρώτο εξάμηνο του χρόνου.

Ωστόσο, τη χρονιά αυτή περισσότερο από ποτέ, η πορεία σου γίνεται πιο συγκεκριμένη και καθοριστική. Με τον Πλούτωνα να εξακολουθεί να κινείται στον Αιγόκερω και να σε επηρεάζει, δέξου όποια εξέλιξη είναι μη αναστρέψιμη, μη βυθίζεσαι σε απαισιόδοξα συναισθήματα και, αν βιώσεις ένα χωρισμό, κατά τη διάρκεια της ανάδρομης πορείας του από 12 Απριλίου μέχρι 20 Σεπτεμβρίου, εστίασε στο ότι το τέλος φέρνει πάντα μία νέα αρχή!

Επίσης, να είσαι ιδιαίτερα προνοητικός στους πρώτους μήνες και του καλοκαιρινούς του 2013. Αυτά είναι τα δύσκολα περάσματα και εκεί θα κριθεί η τύχη, η αντοχή και το ερωτικό σου μέλλον! Το τελευταίο τρίμηνο του χρόνου οι αδέσμευτοι του ζωδίου θα έχετε αρκετές ευκαιρίες να κάνετε νέες σχέσεις, οι οποίες θα σας ενισχύσουν έντονα και θα σας ωριμάσουν.

Στα μέσα του Οκτώβρη, που θα πραγματοποιηθεί η Σεληνιακή Έκλειψη στο ζώδιό σου στις 18, θα έρθεις αντιμέτωπος με διλήμματα, που με ευελιξία και υπομονή πολύ γρήγορα θα ξεπεραστούν, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δε θα σε επηρεάσουν. Επιστράτευσε την προσοχή σου και τα αποτελέσματα θα σε αποζημιώσουν. 

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Ο επαγγελματικός τομέας θα απορροφήσει μεγάλο μέρος της ενέργειάς σου το 2013, φίλε Κριέ. Στο πρώτο τρίμηνο μην προχωρήσεις σε ριψοκίνδυνα εγχειρήματα και προνόησε για περιστασιακές δυσκολίες, που θα εμφανιστούν το διάστημα της ανάδρομης πορείας του Ουρανού από το ζώδιό σου, από τις 17 Ιουλίου μέχρι τις 17 Δεκεμβρίου. Δώσε τον καλύτερο σου εαυτό και μη βιαστείς να απογοητευτείς από ματαιώσεις σχεδίων.

Αν είσαι ελεύθερος επαγγελματίας, πρέπει να είσαι πιο μεθοδικός, οργανωμένος και ευπροσάρμοστος σε αλλαγές, που δε γίνεται να αγνοήσεις. Εκμεταλλεύσου το δεύτερο εξάμηνο του έτους, που ο Δίας από τον Καρκίνο θα τονίσει τη δημοτικότητα σου και θα σε αναγκάσει να αναθεωρήσεις τακτικές, συνήθειες, ενδεχομένως και το ίδιο το αντικείμενο της δουλειάς σου. Για να παγιωθεί μία νέα κατάσταση, πρέπει να περιμένεις μέχρι τις αρχές φθινοπώρου.

Η δημιουργικότητα πάντως δε θα σου λείψει, ούτε και η ανάλογη αμοιβή που δικαιούσαι. Γενικότερα, τα αποτελέσματα στον τομέα αυτόν θα σε ενισχύσουν ηθικά, θα περάσει όμως χρόνος γι’ αυτό, γιατί το πρώτο μισό του χρόνου είναι προπαρασκευαστικό. Αμοιβές και οφέλη θα δεις από τον Ιούνιο και μετά. Σημαντικό επίσης είναι να είσαι ειλικρινής με τους νέους συνεργάτες σου και σαφής στις αποφάσεις, που κόβουν γέφυρες συνεργασίας με το παρελθόν.

Τέλος, η κατάσταση των οικονομικών σου το 2013 δεν θα είναι και η καλύτερη, όμως θα έχεις αρκετές ευκαιρίες για ανεφοδιασμό ή κάλυψη μεγάλου ποσοστού των αναγκών σου. Έστω και καθυστερημένα, λύσεις θα σου δοθούν, αρκεί οι επιδιώξεις ή απαιτήσεις σου να μην είναι παράλογες.



ΤΑΥΡΟΣ
Το 2013 έρχεται για να σου δώσει την ευκαιρία να οργανώσεις σωστά τη ζωή σου, σε νέες βάσεις και με καλύτερες προϋποθέσεις. Μία καλή αρχή είναι να κόψεις τα δεσμά σου με το παρελθόν, το οποίο δεν εξυπηρετεί πλέον τα συμφέροντά σου.

Το πρώτο εξάμηνο του έτους, με τον Κρόνο να κινείται ανάδρομα στον Σκορπιό από τις 18 Φεβρουαρίου μέχρι τις 7 Ιουλίου και την Ηλιακή Έκλειψη να λαμβάνει χώρα στο ζώδιό σου στις 10 Μαΐου, το διάστημα, αν και εκ πρώτης φαίνεται βαρύ, δεν είναι υποχρεωτικά δυσάρεστο. Γεγονότα που θα συμβούν, θα σε οδηγήσουν σε ξεκαθαρίσματα και αλλαγές στις συνήθειες, τις προτεραιότητες και τον τρόπο ζωής σου. Βέβαια, κάτι τέτοιο δεν είναι εύκολο, αλλά τίποτα σημαντικό δεν είναι εύκολο!

Μετά την ένταση του πρώτου εξαμήνου λοιπόν, η κίνηση του Δία, από τις 26 Ιουνίου και μετά στον Καρκίνο, και ο Άρης από τον Λέοντα, από τις 28 Αυγούστου μέχρι τα μέσα φθινοπώρου, θα σε καλέσουν να διευθετήσεις καταστάσεις, έτσι ώστε η συνέχεια να είναι απαλλαγμένη από εξαρτήσεις και εκκρεμότητες. Αυτές οι καταστάσεις σχετίζονται με τυπικές ή νομικές διευθετήσεις, μετακινήσεις και εμπορικές δραστηριότητες. Τώρα δε θα δυσκολευτείς να βάλεις τα πράγματα σε σειρά. Μόνη προϋπόθεση είναι να είσαι μεθοδικός, υπομονετικός μπροστά στα εμπόδια και συνεργάσιμος με εκείνους που επηρεάζουν τα συμφέροντά σου. Είναι ένα πολύ ενδιαφέρον διάστημα για εσένα και οι σχέσεις με τους άλλους και την οικογένειά σου θα επηρεαστούν, όπως και οι προοπτικές στην καριέρα σου.

Από τις 6 Νοεμβρίου και μετά, που ο Δίας θα κινείται ανάδρομα στον Καρκίνο, δώσε βάση στις υποχρεώσεις που έχεις απέναντι στα δικά σου πρόσωπα. Αν μάλιστα έχεις υποχρεώσεις απέναντι σε ηλικιωμένα συγγενικά σου πρόσωπα, υπολόγισε ότι αυτές ενδέχεται να αυξηθούν. Προσαρμόσου στις συνθήκες, ώστε να δεις και τις ευκαιρίες, όταν αυτές παρουσιαστούν μπροστά σου. Ακόμα, ετοιμάσου να αντικαταστήσεις συνήθειες και συναναστροφές, περισσότερο λόγω συγκυριών και όχι δικών σου επιλογών.

Τέλος, με τον Ουρανό στον Κριό σε ανάδρομη πορεία, από τις 17 Ιουλίου μέχρι τις 17 Δεκεμβρίου, και την Έκλειψη Ηλίου να πραγματοποιείται στις 3 Νοεμβρίου στον Σκορπιό, προμηνύονται επεισόδια στα αισθηματικά σου. Κράτησε υπεύθυνη στάση, όπως πρέπει να κάνεις και στα οικονομικά σου, και δώσε τον καλύτερό σου εαυτό, για να μην απογοητεύεσαι!


Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο τομέας των αισθηματικών σου θα αιχμαλωτίσει το ενδιαφέρον σου αυτή τη χρονιά και μέσα στα ευχάριστα, θα σε ταλαιπωρήσει κιόλας. Ωστόσο, η ταλαιπωρία ίσως αποδειχτεί απαραίτητη, ώστε να απαγκιστρωθείς από σχέσεις που δεν αξίζει να υπάρχουν πια. Ο Κρόνος, αργά αλλά σταθερά, θα επηρεάσει βαθιά το δεσμό σου και αν ακόμη παραμένεις ελεύθερος, θα διαμορφώσει μία νέα εποχή, προσελκύοντας κοντά σου διαφορετικούς τύπους ανθρώπων από ό,τι έχεις συνηθίσει. Αν είσαι δεσμευμένος, μπορείς κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού να ανανεώσεις τη σχέση σου, βάζοντας τη φαντασία σου να δουλέψει.

Για αρκετούς, η απόκτηση ενός απογόνου θα αποτελέσει σκοπό, γι’ άλλους ο σκοπός αυτός θα είναι η βελτίωση των συνθηκών της ζωής σου. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, προκειμένου να προσαρμοστείτε στις συνθήκες που απαιτεί η οικονομική κρίση, πρέπει να αναθεωρήσετε τις προτεραιότητες σας σε σύγκριση με τις απαιτήσεις των σχέσεων σας και όχι μόνο των αισθηματικών. Μπορεί να σας πονέσει λίγο, αλλά έχετε τη δύναμη να προσαρμοστείτε.

Η κατάσταση θα βελτιωθεί πάλι από το φθινόπωρο και μετά, αφού οι συνθήκες θα σας επιτρέψουν να καθορίσετε εσείς το κλίμα, με δικές σας πρωτοβουλίες. Οι νέες ερωτικές γνωριμίες ευνοούνται και οι μόνιμες σχέσεις ανανεώνονται. Ο χειμώνας σας χαμογελά πλατιά! 

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Οι πρώτοι μήνες του χρόνου αποτελούν μεταβατικό στάδιο για την πορεία των επαγγελματικών σου. Θα είσαι σε κατάσταση αναμονής, αλλά οι φόβοι σου, με την βοήθεια που θα δεχτείς από την Αφροδίτη στο ζώδιό σου από τα μέσα Απριλίου μέχρι τις 9 Μαΐου, θα διαψευστούν και θα νιώσεις καλύτερα. Εξάλλου, η δυναμικότητά σου θα είναι τέτοια, που θα σου επιτρέψει να αντισταθείς σθεναρά στους κινδύνους, που θα κάνουν την εμφάνιση τους.

Με την παρουσία του Δία κατά το δεύτερο εξάμηνο του έτους στον Καρκίνο, θα νιώσεις μεγαλύτερη ασφάλεια. Υπολόγισε όμως ότι ακόμη και αυτό το διάστημα θα είναι έντονο και θα σου απαγορεύσει τα τολμηρά ανοίγματα, ιδιαίτερα όσο ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα στον Καρκίνο, από τις 26 Ιουνίου μέχρι τις 20 Ιουλίου. Κάτι τέτοιο μπορείς να το επιχειρήσεις μόνο αν έχεις οργανώσει πολύ προσεχτικά τις κινήσεις σου και ξέρεις με ποιους έχεις να διαπραγματευτείς.

Από το φθινόπωρο και μετά, μέσα από επεισόδια και διεκδικήσεις, από τη γενικότερη αναστάτωση που θα επικρατεί και πέρα από προσωπικές προσδοκίες, θα παραμείνεις δραστήριος επαγγελματικά, με θετικά αποτελέσματα τις περισσότερες φορές. Ο τομέας των οικονομικών σου πάλι θα είναι ιδιαίτερα ευαίσθητος, γι’ αυτό προσπάθησε να δώσεις μία σταθερότητα με την συμπεριφορά σου, συμμάζεψε τα διάφορα μικρά μέτωπα που θα σου απορροφούν χρήματα κάθε μήνα, κόψε τις μη απαραίτητες δαπάνες και μετάθεσε τις μεγάλες προσδοκίες σου για τον επόμενο χρόνο, που το πλανητικό σκηνικό θα είναι καλύτερο για όλους!


ΔΙΔΥΜΟΙ
Παρά τις γενικότερες δυσκολίες της εποχής, το ξεκίνημα του 2013 προμηνύει μία καλύτερη εποχή για εσένα, ενώ σε προετοιμάζει για συμμετοχή στις μεγάλες προσκλήσεις, που θα αντιμετωπίσεις καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου. Με τον Δία να κινείται στο ζώδιό σου το πρώτο εξάμηνο του έτους, μέχρι τις 30 Ιανουαρίου σε ανάδρομη πορεία, οι ορίζοντες των επιδιώξεων σου θα διευρυνθούν και οι οικονομικές σου δραστηριότητες θα εξυπηρετούνται συχνά και σε ιδιαίτερα ικανοποιητικό βαθμό.

Με τον κυβερνήτη σου Ερμή να κινείται ανάδρομα από τις 22 Φεβρουαρίου μέχρι τις 17 Μαρτίου στους Ιχθείς, οι δυσκολίες και οι καθυστερήσεις δε θα λείψουν, αλλά συγκριτικά με τα υπόλοιπα ζώδια, τα πράγματα θα είναι καλύτερα για εσένα. Δείξε θάρρος και αποφασιστικότητα το εν λόγω διάστημα και τακτοποίησε εκκρεμότητες, τόσο στον οικογενειακό όσο στον επαγγελματικό σου χώρο.

Είναι σίγουρο ότι το πρώτο εξάμηνο του 2013 θα βρεις τον χαμένο σου εαυτό και θα δικαιώσεις όλους όσους έχουν προσδοκίες από εσένα, είτε αυτοί είναι οι συνεργάτες είτε η οικογένειά σου. Εξάλλου, η άνεση που σε χαρακτηρίζει στην έκφραση, θα σε οδηγήσει σε καλύτερες σχέσεις, αλλά και ερωτικές κατακτήσεις.

Σημαντικό ρόλο στη ζωή σου θα παίξουν τα επαγγελματικά σου, αν και οι εξελίξεις θα δικαιώσουν τις προσπάθειες σου το δεύτερο τρίμηνο του χρόνου. Μέχρι τότε δε θα μπορέσεις να αποφύγεις τον απόηχο παλιών δυσκολιών, ο οποίος όμως δεν πρέπει να μειώσει τις επιδόσεις ή την αισιοδοξία σου.

Ο Δίας, από τις 26 Ιουνίου και μετά στον Καρκίνο, θα σε βοηθήσει στα οικονομικά, αλλά και εδώ χρειάζεται να είσαι προνοητικός και να μην χάνεις απερίσκεπτα τις ευκαιρίες που θα σου δίνονται. Μερίμνησε, για να μην αναγκαστείς να πατήσεις απότομα φρένο και για να επωφεληθείς από καθετί, που θα μπορούσε να επιταχύνει την πορεία σου. Το φθινόπωρο απόφυγε αβέβαιες επενδύσεις και δάνεια και μην αφήνεις στην τύχη περιουσιακές διευθετήσεις.

Στα αισθηματικά, η ένταση θα κυριαρχήσει μέχρι και τον Ιούνιο, οι καλές στιγμές όμως και οι επιτυχίες δε θα σου λείψουν. Στο τέλος Μαΐου, που θα πραγματοποιηθεί η Έκλειψη Σελήνης στον Τοξότη και θα σε επηρεάσει άμεσα, θα κληθείς να πάρεις σοβαρές αποφάσεις για την εξέλιξη μίας σημαντικής ερωτικής ή φιλικής σου σχέσης. Απαιτείται προσοχή στη συμπεριφορά σου και στις πρωτοβουλίες που θα πάρεις. Πρέπει να έχεις κατασταλάξει στις πραγματικές σου επιθυμίες και ανάγκες, ώστε να μην το μετανιώσεις μετά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Όσον αφορά στον τομέα της αισθηματικής σου ζωής, το 2013 θα κρατήσει το ενδιαφέρον σου αμείωτο. Ο Άρης στους Ιχθείς, από τις 2 Φεβρουαρίου μέχρι τις 22 Μαρτίου, θα καθορίσει την εξέλιξη του αισθηματικού σου δεσμού και στη διάρκεια της παραμονής του εκεί πρέπει να είσαι προσεχτικός στις αντιδράσεις και τις αποφάσεις σου.

Από εκεί και μετά, και κυρίως στην αρχή του καλοκαιριού, η κατάσταση θα βελτιωθεί, με τη συμβολή του αρμονικού συνδυασμού της λογικής με το συναίσθημα και της συνεννόησης με την αμοιβαία αποδοχή και εκτίμηση. Η παγίδα του καλοκαιριού, που θα κληθείς να αντιμετωπίσεις, θα είναι οι συναρπαστικές στιγμές που θα βιώνεις, οι οποίες όμως δεν πρέπει να σε παρασύρουν σε μεγαλόστομες δηλώσεις. Αν θέλεις να επισημοποιήσεις τη σχέση σου, επέλεξε τις αρχές φθινοπώρου για να το κάνεις.

Αν πάλι θέλεις να απαλλαγείς από μία σχέση που σε ταλαιπωρεί, ολοκλήρωσε τις διαδικασίες προς το τέλος του χρόνου και κόψε οριστικά τις γέφυρες που σε συνδέουν με το παρελθόν. Σε κάθε περίπτωση, να θυμάσαι ότι το ενδιάμεσο εξάμηνο του χρόνου είναι αναμφισβήτητα πιο ξεκάθαρο διάστημα για την πορεία των αισθηματικών σου και πρέπει να προβείς στις απαραίτητες διεργασίες, για να νιώσεις ανάλαφρος και χαρούμενος. 

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Παρά το γεγονός ότι οικονομικές δυσκολίες δεν θα πάψουν να υφίστανται και το 2013, οι γενικές πλανητικές συνιστώσες που θα σε επηρεάζουν, αν είσαι Δίδυμος, θα διευκολύνουν αρκετά συχνά την επαγγελματική σου πορεία στη διάρκεια αυτού του χρόνου. Μην διστάσεις να κάνεις τις αλλαγές που σκέφτεσαι κατά το πρώτο εξάμηνο του έτους, ακόμη κι αν αυτό σημαίνει να ξεχάσεις κάποιες από τις συνήθειές σου και να προσαρμοστείς σε ένα νέο, αλλά περισσότερο αισιόδοξο περιβάλλον. Αξίζει τον κόπο, αρκεί να υπάρχουν οι προοπτικές του θετικού αποτελέσματος, τις οποίες θα έχεις τα εφόδια να δημιουργήσεις εσύ ο ίδιος.

Από εκεί και μετά, πρέπει να είσαι πιο προσεκτικός και άλλο τόσο ευέλικτος, ιδιαίτερα μπροστά στις αντιξοότητες ή τα δυσάρεστα περιστατικά γενικότερου χαρακτήρα, που θα κάνουν την εμφάνιση τους.

Επίσης, στα μέσα του φθινοπώρου, που ο Ερμής θα κινηθεί για τελευταία φορά ανάδρομα αυτό το χρόνο, από τις 21 Οκτωβρίου μέχρι τις 10 Νοεμβρίου στο ζώδιο του Σκορπιού, να είσαι επιφυλακτικός απέναντι σε κάθε μορφή επαγγελματικής συνεργασίας, ενώ αυτό το διάστημα, οι σχέσεις σου με το επαγγελματικό σου κοινό θα είναι κάπως ετοιμόρροπες.

Στα οικονομικά σου, δεν επιτρέπονται λάθη, κακοί υπολογισμοί και επιπόλαιες επενδύσεις. Σου επιτρέπονται μόνο πρωτοβουλίες εκ του ασφαλούς και συμφωνίες, οι οποίες θα στηρίζονται σε εχέγγυα διασφάλισης των χρημάτων σου.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Πολλές είναι οι εκκρεμότητες που έχεις αφήσει από τον προηγούμενο χρόνο και το 2013 έρχονται να σου χτυπήσουν την πόρτα πιο επίμονα από ποτέ. Ωστόσο, για το πρώτο εξάμηνο του χρόνου, με τον Ουρανό να κινείται σε κανονική πορεία στον Κριό και να σε επηρεάζει, θα υπάρχουν προοπτικές, που θα μπορούν να στηρίξουν τις φιλοδοξίες σου για μία ουσιαστική αλλαγή. Θα κληθείς βέβαια να αντέξεις την ανάδρομη κίνηση του Κρόνου στον Σκορπιό, από τις 18 Φεβρουαρίου μέχρι τις 7 Ιουλίου, που θα προκαλέσει αναστατώσεις στο στενό προσωπικό σου περιβάλλον και στον κοινωνικό ή επαγγελματικό σου χώρο.

Λάβε υπόψη σου ότι το εν λόγω διάστημα θα πραγματοποιηθούν δύο Σεληνιακές Εκλείψεις, η μία στις 25 Απριλίου στον Σκορπιό και η άλλη στις 25 Μαΐου στον Τοξότη, και μία Ηλιακή Έκλειψη στις 10 Μαΐου στον Ταύρο, οι οποίες θα σου αναστατώσουν τη ζωή και θα σε αναγκάσουν να διαμορφώσεις διαφορετικά τις συνθήκες διαβίωσης σου, πράγμα που σε δυσκολεύει ιδιαίτερα. Κινήσου λοιπόν με περισσότερη ευελιξία μέχρι τότε, κλείσε εκκρεμότητες (κυρίως οικονομικές), προσαρμόσου στο κλίμα και μη διακινδυνέψεις να χάσεις το παιχνίδι, όποιο και αν είναι αυτό.

Μικροί συμβιβασμοί είναι θεμιτοί, όπως και η κατά περιπτώσεις στωική διάθεση απέναντι στις καθυστερήσεις. Εξάλλου, τώρα θα διαπιστώσεις ότι η ταλαιπωρία που υφίστασαι θα φέρει πολλά και εποικοδομητικά για τη ζωή σου μηνύματα, που θα σε απαλλάξουν από το συναισθηματικό βάρος αργότερα. Διατήρησε την καλή σχέση με τον εαυτό σου και παράμεινε στο πλευρό αυτών που μπορούν να σε καταλάβουν. Ακόμη, μην τρέφεις ψευδαισθήσεις στις προσωπικές σου σχέσεις και μην περιμένεις από τους άλλους τη συμπεριφορά ή τις αποδόσεις που εσύ έχεις.

Στα αισθηματικά σου, ο ορίζοντας είναι πιο καθαρός και όλη σου η ζωή θα μεταλλαχθεί το διάστημα από τις 26 Ιουνίου και μετά, που ο Δίας θα κινείται στο ζώδιό σου. Η περίοδος αυτή θα σου δώσει πολλές ευκαιρίες για να επισημοποιήσεις ένα δεσμό ή να ξεκινήσεις μία νέα σχέση.

Ευνοείται επίσης η επαγγελματική και κοινωνική σου ζωή. Συνέχισε να τις αντιμετωπίζεις σοβαρά και υπεύθυνα, δείξε αυτοπεποίθηση και σεμνότητα όσον αφορά στις ικανότητές σου και μην διστάσεις να αναλάβεις νέες ευθύνες, που θα ανεβάσουν την ποιότητα της ζωής σου, τουλάχιστον ένα επίπεδο ψηλότερα. Τώρα που οι πλανήτες είναι αρωγοί σου, δώσε έμφαση στο τι θέλεις αλλά και μπορείς να κάνεις εσύ. Έτσι θα πραγματοποιήσεις καλύτερες συνεργασίες, αποδοτικότερες συναλλαγές και πιο ουσιαστικές συναισθηματικά διαπροσωπικές σχέσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αυτή τη χρονιά ο τομέας των αισθηματικών σου έχει ιδιαίτερη βαρύτητα, μιας και υπό την επιρροή του Ουρανού από τον Κριό, θα συνεχιστούν οι κρίσεις. Ταυτόχρονα, οι τρεις ανοιξιάτικες Εκλείψεις (Σεληνιακή στις 25 Απριλίου στον Σκορπιό, Ηλιακή στις 10 Μαΐου στον Ταύρο, Σεληνιακή στις 25 Μαΐου στον Τοξότη) και οι δύο φθινοπωρινές (Σεληνιακή στις 18 Οκτωβρίου στον Κριό και Ηλιακή στις 3 Νοεμβρίου στον Σκορπιό), θα διαταράξουν αρκετά αισθηματικούς, οικογενειακούς και γενικότερα όλους τους προσωπικούς σου δεσμούς, που σε ενδιαφέρουν πολύ.

Φρόντισε αυτά τα διαστήματα να στέκεσαι στο ύψος των περιστάσεων και να μην αποφασίζεις παρορμητικά. Επίσης, κάνε την αυτοκριτική σου και μην αποφεύγεις να διορθώνεις τα λάθη που αναγνωρίζεις.

Από τον μήνα των γενεθλίων σου και μετά, μπορείς σταδιακά να βάλεις σε καλύτερη τάξη τα αισθηματικά σου και να βελτιώσεις το κλίμα στη σχέση που διατηρείς ή που θέλεις να ξεκινήσεις. Θα υπάρξουν πολλοί που θα σπεύσουν να σε βοηθήσουν όπου τους χρειάζεσαι και θα σου δοθούν πολλές ευκαιρίες, για βελτιώσεις και αποκατάσταση των “ζημιών”. Ένας νέος κύκλος ξεκινά και πρέπει να είσαι σε ετοιμότητα για να τον αξιοποιήσεις και να τον ζήσεις στο έπακρο! 

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Ο τομέας που ευνοείται περισσότερο από κάθε άλλον το 2013 είναι ο επαγγελματικός. Οι πλανήτες θα ενισχύσουν το εισόδημά σου και θα καλύψουν ανάγκες, τις οποίες έχεις μία “επιδεξιότητα” να ανακυκλώνεις, καθώς και θα προωθήσουν όνειρα που είχες κρύψει, λόγω της ανασφάλειάς σου να τα κυνηγήσεις.

Ενδεχομένως βέβαια, οι πρώτοι έξι μήνες να μην είναι οι καλύτεροι, ωστόσο με τον Δία να εισέρχεται στο ζώδιό σου, στις 26 Ιουνίου, μία καλύτερη εποχή ξεκινά για εσένα, παρά τη γενικότερη κρίση που επικρατεί. Το κύρος σου ενισχύεται σημαντικά και προωθούνται νέα επαγγελματικά ξεκινήματα. Δείξε αυτοπεποίθηση και σεμνότητα και μη διστάσεις να αναλάβεις επιπλέον ευθύνες, ταξινομώντας σωστά την διεκπεραίωσή τους μέσα στο χρόνο. Και αν ακόμη η θέση του Κρόνου στον Σκορπιό, επιμένει για πειθαρχημένη δράση, καλό είναι να ανοιχτείς περισσότερο κοινωνικά, για να διευρύνεις τον κύκλο γνωριμιών σου, με πρόσωπα που είναι ικανά να υπερασπίσουν τα επαγγελματικά σου συμφέροντα.

Το φθινόπωρο, με τις τόσες ευθύνες που θα έχεις, κάνε τους απαραίτητους διαχωρισμούς ανάμεσα στην επαγγελματική και προσωπική σου ζωή και μην επιβαρύνεις τη μία για χάρη της άλλης ή το αντίστροφο. Στα οικονομικά σου, το διάστημα που ο Πλούτωνας θα κινείται ανάδρομα στον Αιγόκερω, από τις 12 Απριλίου μέχρι τις 20 Σεπτεμβρίου, οι μεταβολές δε θα λείψουν και, αν συνδυαστούν με τη μεταβλητότητα του χαρακτήρα σου, μπορεί να προκαλέσουν δυσκολίες στη διαχείριση των χρημάτων σου ή καθυστερήσεις στις εξοφλήσεις χρεών. Θα χρειαστεί λοιπόν σθένος και σταθερή οργάνωση, έτσι ώστε να απαλλαγείς από όλα τα χρεωστικά υπόλοιπα, τα οποία κατά περιόδους σε πιέζουν και ταλανίζουν το νευρικό σου σύστημα. Το φθινόπωρο που θα ακολουθήσει, θα ενισχύσει αρκετά τις προοπτικές για μία αισθητή βελτίωση των κερδών σου. Κάνε υπομονή!


ΛΕΩΝ
Το 2013 έρχεται για να σε βοηθήσει να ανασυγκροτήσεις τη ζωή σου κάνοντας πρώτα από όλα ένα καλό ξεκαθάρισμα. Η χρονιά που ακολουθεί, με τον Κρόνο να σε επηρεάζει από τον Σκορπιό, θα σε βοηθήσει να διορθώσεις πολλά από τα λάθη σου και να απαλλαγείς από αρκετές σχέσεις, που δεν έχουν τίποτα πλέον να σου δώσουν. Εξάλλου, πλέον έχεις και τη δύναμη να το κάνεις. Ευκαιρία λοιπόν να το εκμεταλλευτείς και να περάσεις στη δράση.

Κατά τα άλλα, τους πρώτους έξι μήνες, με τον Ουρανό να κινείται στον Κριό σε κανονική πορεία μέχρι τις 17 Ιουλίου, το πλανητικό σκηνικό τονίζει την ανάγκη σου για καλύτερη οικονομική διαχείριση και σηματοδοτεί για τα αισθηματικά σου μία νέα εποχή, όπου όμως οι καλύτερες ημέρες θα έρθουν το δεύτερο εξάμηνο του 2013, που ο Δίας θα κάνει την είσοδό του στο ζώδιο του Καρκίνου, από τις 26 Ιουνίου και μετά. Από την άλλη, ο κίνδυνος των αιφνίδιων ανατροπών στα επαγγελματικά σου σχέδια είναι ορατός, όμως θα μεσολαβήσουν και διαστήματα που θα σου δοθούν ευκαιρίες, όχι μόνο για να βελτιωθεί η ατμόσφαιρα, αλλά και για να επεκταθούν οι δραστηριότητές σου.

Από 25 Απριλίου μέχρι και το τέλος Μαΐου, που θα λάβουν χώρα οι εκλείψεις και το τοπίο θα είναι ασαφές, προσπάθησε να μην κάνεις υπερβολικά ριψοκίνδυνες ενέργειες και μείνε συνετός στις κινήσεις σου. Το διάστημα απαιτεί την προσοχή σου! Από το τις 28 Αυγούστου μέχρι τις 15 Οκτωβρίου, ο Άρης που θα κινείται στο ζώδιό σου, θα κρατήσει σε υψηλά επίπεδα τη δημιουργικότητα σου, χαρίζοντάς σου συχνά ιδέες, που πρέπει να αξιοποιήσεις για να ανοίξεις νέους κύκλους στη ζωή σου, πιο θετικούς και αποδοτικούς σε όλα τα επίπεδα.

Το φθινόπωρο είναι ένα διάστημα που δεν θα είσαι μόνος σου και θα έχεις την συμπαράσταση του περίγυρού σου, οπότε είναι μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να ανασυγκροτήσεις τις δυνάμεις σου, να αναθεωρήσεις τις σχέσεις που κρίνεις ότι σου είναι απαραίτητες και να υιοθετήσεις μία πιο ρεαλιστική στάση και τακτική απέναντι σε άτομα και γεγονότα. Συνοψίζοντας, αυτή η χρονιά εγκαινιάζει έναν σημαντικό, αλλά αρκετά κουραστικό διετή κύκλο. Ωστόσο, στο τέλος θα νιώσεις περήφανος για τον εαυτό σου και θα βάλεις τη ζωή σου σε καλύτερο δρόμο. Προσπάθησε σκληρά!


Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο νέος κύκλος ζωής που αρχίζει αυτόν το χρόνο, φέρνει μαζί του μέρες δημιουργίας, αλλά και αναζήτησης. Έτσι, χωρίς να το καταλάβεις θα μπεις σε μία διαδικασία επανεκτίμησης καταστάσεων και θα φλερτάρεις με την υιοθέτηση ενός νέου συστήματος αξιών. Νιώθοντας, πλέον ότι πάει πολύς καιρός που έχεις μείνει στα ίδια και τα ίδια, θα διαπιστώσεις ότι χρειάζεσαι μία αλλαγή, εδώ και τώρα!

Αν έχεις σχέση λοιπόν, ο σύντροφός σου πιθανώς να συναντήσει ιδιαίτερες δυσκολίες με την προσαρμογή στα νέα δεδομένα που θα θέσεις. Με τον Δία να κινείται στους Διδύμους, μέχρι το τέλος Ιουνίου, ο τρόπος που θα εκφράζεις τις απόψεις και τα συναισθήματά σου θα αλλάξει, πράγμα που θα επηρεάζει σημαντικά τη σχέση σου. Ίσως πρέπει να δώσεις περισσότερη έμφαση σε αυτόν τον τομέα και να καταλάβεις και όσους δεν μπορούν να σε νιώσουν. Όλοι θέλουν το χρόνο τους, μην το ξεχνάς αυτό!

Αν πάλι το ταίρι σου δεν καταφέρει να σε κατανοήσει, ίσως να σημαίνει ότι πρέπει να βάλεις ένα τέλος σε αυτήν την κατάσταση και να αναζητήσεις κάποιο άλλο πρόσωπο, πιο κοντά στις ανάγκες και επιθυμίες σου. Από το καλοκαίρι και μετά, που τα πράγματα θα καταλαγιάσουν μέσα σου και ο Κρόνος θα επιστρέψει σε κανονική πορεία στον Σκορπιό, το διάστημα θα σε βοηθήσει να διατηρήσεις τις ισορροπίες σου και οι ελεύθεροι του ζωδίου θα δημιουργήσετε νέες σχέσεις, πιο ουσιαστικές και πολύ πιο κοντά σε αυτό που αναζητούσατε καιρό τώρα. Κάντε υπομονή μέχρι τότε και προσαρμοστείτε στις συνθήκες, χωρίς να έχετε τρελές απαιτήσεις και προσδοκίες από τους γύρω σας. Είναι ότι καλύτερο έχετε να κάνετε! 

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στον επαγγελματικό σου τομέα θα δώσεις αρκετές μάχες μέχρι να δικαιωθείς. Ιδιαίτερα το πρώτο εξάμηνο του έτους, που είναι κάπως πιο δύσκολο συγκριτικά με το δεύτερο, δείξε σύνεση και ευελιξία, διεκδίκησε τα δικαιώματά σου χωρίς πείσμα και παρασκηνιακές ενέργειες, φρόντισε να είσαι συνεπής στις υποχρεώσεις σου και μην αφήνεις να δημιουργούνται αντιθέσεις με ανθρώπους που μπορούν να σε αναχαιτίσουν ή να σε βλάψουν. Δούλεψε σκληρά και μην αφήνεις στην τύχη τυπικά ή νομικά θέματα, που αφορούν στο αντικείμενο σου.

Φαίνεται ότι αυτήν την περίοδο θα υπάρχει κάποια δυσχέρεια στη ζωή σου, είτε επειδή οι ανώτεροί σου θα σου αναθέσουν πολύ περισσότερες ευθύνες από ό,τι συνήθως, είτε γιατί εσύ θα εφαρμόσεις νέες ιδέες στη δουλειά σου. Όπως και να έχει το πράγμα, η πιο δραστήρια και παραγωγική περίοδος για εσένα θα ξεκινήσει από τον Ιούλιο και μετά, όπου θα είσαι έτοιμος να αναλάβεις σημαντικές πρωτοβουλίες. Ωστόσο, η ανάδρομη κίνηση του πλανήτης της επικοινωνίας Ερμή, από τις 26 Ιουνίου μέχρι τις 20 Ιουλίου στο ζώδιο του Καρκίνου, δεν θα σου επιτρέψει να κάνεις νέες επενδύσεις και ριψοκίνδυνες συμφωνίες.

Οι ευκαιρίες να κάνεις κάτι δικό σου ή να νιώσεις ανακουφισμένος από ευθύνες και δυσκολίες αρχίζουν από τον Αύγουστο και μετά, και υπόσχονται μία πραγματικά θετική περίοδο για την καριέρα σου. Στα οικονομικά σου, σε γενικές γραμμές τα πράγματα θα είναι βελτιωμένα. Η σοφή διαχείριση που θα κάνεις, θα σε βοηθήσει να αξιοποιήσεις περιουσιακά στοιχεία ή, αν δεν έχεις, να αποκτήσεις κάποια φέτος! Κατά τα άλλα, νέες προτάσεις συνεργασίας, συναλλαγές ή ακόμα και ένα ταξίδι, μπορεί να σου προσφέρουν δυνατότητες για τη λύση κάποιου σημαντικού προβλήματος, που υπάρχει ήδη ή που θα αποκτήσεις εξαιτίας των νέων φιλοδοξιών σου. Λίγη σύνεση, δεν έβλαψε κανέναν!


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Καθώς η εποχή αλλάζει και οι οικονομικές δυσκολίες συνεχίζονται, ο νέος κύκλος ζωής που ξεκινάει το 2013 για εσένα, θα σε υποχρεώσει σε ψυχολογική ανασυγκρότηση και στην επιδίωξη ουσιαστικότερων αλλαγών. Αυτές είναι αλλαγές που φαίνεται ότι χρειάζεσαι έτσι κι αλλιώς, αλλά φοβάσαι παράλληλα, γιατί δεν ξέρεις με τι θα έρθεις αντιμέτωπος.

Με τον Δία από τους Διδύμους να σε επηρεάζει μέχρι το τέλος Ιουνίου, κάποια γεγονότα θα αλλάξουν πολλά πράγματα, ανεξαρτήτως των προσδοκιών ή των επιδιώξεών σου. Η πολύμηνη παραμονή του θα σε κρατήσει σε θέση άμυνας, συχνά ανήσυχο, και θα σε υποχρεώνει παράλληλα να ψάχνεις για λύσεις και να προχωράς κάθε τόσο σε νέες προσπάθειες ανασυγκρότησης, για τους βασικούς τομείς της ζωής σου.

Επίσης, με την θέση του Ουρανού στο ζώδιο του Κριού, το σίγουρο είναι ότι δεν θα πλήξεις καθόλου, θα δεις και θα ακούσεις πολλά και κάποιες φορές, ιδιαίτερα τα διαστήματα της ανάδρομης πορείας του κυβερνήτη σου Ερμή (από τις 22 Φεβρουαρίου μέχρι τις 17 Μαρτίου, από 26 Ιουνίου μέχρι 20 Ιουλίου και από 21 Οκτωβρίου μέχρι 10 Νοεμβρίου) θα εκπλαγείς κιόλας. Γενικά, θα ανακαλύψεις νέες αλήθειες για τον εαυτό σου και τους γύρω σου, απομυθοποιώντας κάποιες καταστάσεις, και θα αγωνιστείς για να καλύψεις ουσιαστικές ανάγκες, ξεπερνώντας τις συμβατικές ή επιβαλλόμενες από τους άλλους.

Το δεύτερο εξάμηνο του χρόνου, που ο Κρόνος θα κινείται σε ορθή πορεία στον Σκορπιό και ο Δίας πλέον θα έχει περάσει στον Καρκίνο, η πρακτική πλευρά της ζωής είναι αυτή που θα σε απασχολήσει περισσότερο, αλλά η δυναμικότητά σου αυτό το διάστημα θα σε κάνει να ελίσσεσαι και να διαχειρίζεσαι έξυπνα όλα τα προβλήματα. Ίσως αυτό το διάστημα να προσανατολιστείς σε νέες επαγγελματικές ασχολίες, να αλλάξεις τόπο διαμονής ή εργασία και ίσως μάλιστα να πάρεις την σοβαρή απόφαση να μεταναστεύσεις στο εξωτερικό!

Το φθινόπωρο που έρχεται θα σου δώσει ιδέες για να προσαρμοστείς στο νέο κλίμα και θα σε βοηθήσει αρκετά, ώστε να ξεπεράσεις απογοητεύσεις, που θα προκληθούν από πολύ δικά σου πρόσωπα ή οικογενειακές καταστάσεις. Οργανώσου λοιπόν, καταπολέμησε τους φόβους σου και αξιοποίησε προτάσεις και γνωριμίες. Εκτός από τις περιόδους των εκλείψεων (τον Μάιο και από τα μέσα Οκτωβρίου μέχρι αρχές Νοεμβρίου), το 2013 προσφέρεται για αναδιοργάνωση και αποτελεί την αρχή μίας νέας περιόδου για εσένα, τόσο από αισθηματικής όσο και από επαγγελματικής άποψης. Εκμεταλλεύσου το!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η αισθηματική σου ζωή θα σε απασχολήσει αρκετά το 2013. Το πρώτο εξάμηνο της χρονιάς, ατού σου θα αποδειχθεί η έφεσή σου στην επικοινωνία και η διάθεσή σου για ουσιαστική επαφή με το σύντροφό σου, που θα διαλευκάνει όσες απορίες σε βασανίζουν, με αποτέλεσμα να σε απομακρύνουν από κοντά του. Η Αφροδίτη στον Ταύρο, από τις 15 Απριλίου μέχρι τις 9 Μαΐου, θα σου επιβάλλει νέες ισορροπίες στην προσωπική σου ζωή, που πρέπει να χειριστείς με ωριμότητα, ώστε να απολαύσεις γρήγορα τα θετικά αποτελέσματά τους. Η θέση του Δία στους Διδύμους μέχρι τις 26 Ιουνίου, θα ορίσει μία νέα εποχή για τον δεσμό σου και θα δώσει ώθηση στην εξέλιξη σου, από ερωτικής άποψης, προσφέροντας λύσεις που θα αποδειχθούν σωτήριες, κάποιες ‘‘κακές’’ στιγμές.

Η παραμονή του Άρη στον Λέοντα, από τις 28 Αυγούστου μέχρι τις 15 Οκτωβρίου, ιδιαίτερα για τους ελεύθερους εκπρόσωπους του ζωδίου, θα συνδράμει σε νέες γνωριμίες που θα κάνετε, να εδραιωθούν και να εξελιχθούν τους επόμενους μήνες. Πρέπει να προσέξετε πολύ τα γεγονότα που θα συμβούν αυτό το διάστημα, ώστε να αξιοποιήσετε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν στο δρόμο σας, γιατί η τύχη θα σας χαμογελά διάπλατα! Η καθημερινότητά σας τώρα θα αποκτήσει ένα άλλο, πιο φωτεινό χρώμα και έχετε τη δυνατότητα τον επικείμενο χειμώνα να μοιραστείτε το κρεβάτι σας με το ταίρι των ονείρων σας! Αρκεί να καταβάλλετε και εσείς την ανάλογη προσπάθεια και μην τα περιμένετε όλα από τους άλλους. 

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Η επαγγελματική σου πορεία παρά τη γενικότερη κρίση που επικρατεί, προβλέπεται ενδιαφέρουσα. Η παρουσία του Δία στους Διδύμους και του Ποσειδώνα στους Ιχθείς, μέχρι τις 6 Ιουνίου σε ορθή πορεία, θα τονίσει τόσο τις δημιουργικές σου δραστηριότητες, όσο και τις καλλιτεχνικές, από τις οποίες θα προκύψουν ωφέλιμα αποτελέσματα, και για το πορτοφόλι σου και για την πορεία της καριέρας σου.

Σε καλύτερους καιρούς από τους τωρινούς, αυτός ο πλανητικός συνδυασμός θα σου απέδιδε υψηλά κέρδη, τώρα όμως σε παραπέμπει περισσότερο στην προοπτική της επαγγελματικής επιβίωσης, δηλαδή περισσότερο στην συντήρηση παρά στην εξέλιξη, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι αποκλείεται μια άνοδος. Σε μικροεμπόδια που θα κάνουν την εμφάνιση τους αυτήν την περίοδο, εσύ οφείλεις να ελιχθείς και να λειτουργήσεις με προσήλωση και προνοητικότητα, ώστε να υπερασπιστείς τα δικαιώματά σου, να υποστηρίξεις την προσφορά σου και να διασφαλίσεις τα συμφέροντά σου. Να θυμάσαι ότι έχεις τη δύναμη και μπορείς να το κάνεις!

Το διάστημα του καλοκαιριού θέλει λίγη παραπάνω προσοχή από τα συνηθισμένα, ώστε να αξιοποιήσεις τις δυνατότητες που θα σου προσφέρει η νέα θέση του Δία στον Καρκίνο. Παρακολούθησε στενά τις εξελίξεις που θα συμβαίνουν γύρω σου και κατεύθυνε τις προσπάθειές σου στα σωστά κανάλια. Η λογική εδώ πρέπει να υπερτερεί του συναισθήματος. Από την άλλη, τα οικονομικά σου ζητήματα θέλουν ακόμη λίγη προσοχή! Κρίσιμης σημασίας θα αποδειχθεί η στάση που θα κρατήσεις μπροστά στους αιφνιδιασμούς που θα προκύψουν, ιδιαίτερα το δεύτερο εξάμηνο του 2013.

Ο χρόνος όμως γενικότερα θα έχει τα πάνω και τα κάτω του και θα περάσεις από διάφορες φάσεις. Θα προκύψουν ανάγκες, που δεν είχες υπολογίσει και που θα πρέπει αναγκαστικά να καλύψεις. Προσπάθησε να αποφύγεις τις βαρυσήμαντες ενέργειες και κινήσου με σύνεση και αυτοσυγκράτηση. Στο τέλος εσύ είσαι αυτός που θα βγει νικητής και όχι ο χρόνος!


ΖΥΓΟΣ
Ταλαιπωρήθηκες αρκετά τα τελευταία χρόνια με την παρουσία του Κρόνου στο ζώδιό σου μέχρι τον Οκτώβριο του 2012, αλλά από τότε το σκηνικό της ζωής σου φαίνεται πως άρχισε να βελτιώνεται αισθητά. Το θετικό της υπόθεσης είναι ότι πλέον έχεις ορίσει τους στόχους σου και ξέρεις ακριβώς τι ζητάς από τους άλλους και από τον ίδιο σου τον εαυτό.

Από αρχές Φεβρουαρίου, που ο Δίας θα επιστρέψει σε κανονική πορεία στους Διδύμους και θα σε ευνοεί, οι συγκυρίες θα σε βοηθήσουν να πετύχεις πολλά από αυτά που ονειρεύεσαι, ενώ η παρουσία της τύχης στον τομέα των σχέσεων και των δραστηριοτήτων σου θα είναι αισθητή. Εκείνο που χρειάζεσαι είναι αισιοδοξία, υπομονή και επιμονή. Να θυμάσαι ότι πολλοί είναι αυτοί που στηρίζονται πάνω σου και πρέπει να τους πείσεις για την αξία σου, κάτι για το οποίο θα χρειαστεί να προσπαθήσεις εντονότερα, τόσο την άνοιξη όσο και το φθινόπωρο της φετινής χρονιάς. Κατά τα άλλα, σημαντικές αποφάσεις θα κληθείς να πάρεις, τόσο σε αισθηματικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Η μετακίνηση του Δία στον Καρκίνο, στις 26 Ιουνίου, εγκαινιάζει μία εποχή όπου στο επίκεντρο της οικονομικής κρίσης, εσύ φαίνεται να είσαι από τους πιο ευνοημένους. Εννοείται βέβαια ότι τίποτα δεν επιτυγχάνεται χωρίς προσπάθεια. Έτσι, το πρώτο εξάμηνο του έτους είναι περισσότερο περίοδος προετοιμασίας, ενώ το δεύτερο ευνοεί την παγίωση ή την ενίσχυση νευραλγικών τομέων της ζωής σου. Υπερασπίσου σχέδια και προτάσεις, αγωνίσου σθεναρά για ένα νέο ξεκίνημα ή μία προαγωγή που φιλοδοξείς και ρίσκαρε επενδυτικά, αλλά με μέτρο. Αυτήν την περίοδο, που θα είναι δημιουργική για εσένα, είναι σημαντικό να εξοικονομείς χρόνο για την ανάπαυσή σου, που είναι απαραίτητη προκειμένου το ενδιαφέρον σου για οτιδήποτε άλλο να παραμείνει αμείωτο.

Κατά τα άλλα, ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω, που θα επιστρέψει σε κανονική πορεία στις 20 Σεπτεμβρίου, θα στρέψει την προσοχή σου στην πρακτική πλευρά των πραγμάτων. Ο ιδεαλισμός είναι καλός, αλλά δεν φτάνει για να διατηρήσεις αυτά που έχεις. Αυτό να θυμάσαι!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο νέος χρόνος είναι πιο τυχερός στον τομέα των αισθηματικών σου από ό,τι για τους υπόλοιπους. Ο Ουρανός, σε κανονική πορεία στον Κριό μέχρι τις 17 Ιουλίου, πιθανώς να σου φέρει ένα νέο έρωτα, ενώ από τις 16 Αυγούστου μέχρι τις 11 Σεπτεμβρίου, που η Αφροδίτη θα σε συντροφεύει και παράλληλα ο Δίας θα κινείται στον Καρκίνο και θα σου στέλνει τις ευεργετικές επιρροές του, θα έχεις το περιθώριο να κάνεις έναν υγιή και μακροχρόνιο δεσμό ή να ανανεώσεις αυτόν που ήδη έχεις. Αυτό το διάστημα ευνοεί τον έρωτα και τη σύναψη γνωριμιών μεγάλου ενδιαφέροντος.

Μέχρι τότε όμως, δώσε λίγη προσοχή στον τρόπο που συμπεριφέρεσαι στο σύντροφό σου και δείξε κατανόηση στα προβλήματα που έχει. Απόφυγε τις αναμετρήσεις μαζί του και ελάττωσε την προσπάθειά σου για εντυπωσιασμό. Ουσιαστικά δεν τον έχεις ούτε εσύ ανάγκη, ούτε το ταίρι σου! 


Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στα επαγγελματικά σου αυτή τη χρονιά χρειάζεται να αφιερώσεις μεγάλο μερίδιο της προσοχής σου. Ο Κρόνος σου άφησε πολύτιμη εμπειρία, οπότε μολονότι η εποχή εξακολουθεί να είναι δύσκολη, ξέρεις λίγο πολύ τι να αποφύγεις αλλά και τι να προτιμήσεις να κάνεις. Συγκεκριμένη κατεύθυνση θα πάρεις παρατηρώντας τα γεγονότα και αξιοποιώντας τις συγκυρίες.

Με την παρουσία του Ουρανού στον Κριό, σε κανονική πορεία μέχρι το καλοκαίρι, η περίοδος είναι πολλά υποσχόμενη στην διευκόλυνση ή την εύρεση σημαντικών λύσεων σε κρίσιμες ώρες. Από την άλλη, ο Δίας στους Διδύμους το ίδιο διάστημα θα σε διευκολύνει αισθητά, χαρίζοντας σου πρακτικό πνεύμα, και θα σε επιβραβεύσει για την ευστροφία και την σκληρή σου δουλειά. Αξιοποίησε την τύχη σου και μην την καταχραστείς, διεκδικώντας θέσεις συναδέλφων σου, που μπορεί να ανταγωνίζεσαι. Για όλους υπάρχει δουλειά, καλό είναι λοιπόν να ανακαλύψεις και εσύ το αντικείμενο που θα σου χαρίσει μεγαλύτερη ικανοποίηση και θα σε κάνει ευτυχισμένο.

Από το φθινόπωρο και μετά, η περίοδος είναι καλή για να αντικαταστήσεις μεθοδικά οτιδήποτε θεωρείς πλέον άχρηστο στην εργασία σου. Μην βιάζεσαι μόνο και θυμήσου ότι οι αλλαγές που γίνονται χωρίς βιασύνη και έπειτα από οργανωμένη μελέτη, είναι και αυτές που θα έχουν μεγαλύτερη διάρκεια και βιωσιμότητα. Η ψυχική δύναμη που κρύβεις μέσα σου δεν είναι τυχαία και θα σε οδηγήσει στους πιο κερδοφόρους δρόμους.

Στα οικονομικά, συνέχισε να είσαι προνοητικός στη διαχείριση τους και μην αμελείς τις υποχρεώσεις σου. Θετικές εξελίξεις θα έχεις μόνο αν δείξεις αυτοσυγκράτηση. Την περίοδο των εκλείψεων και ιδιαίτερα το Μάιο, απόφυγε να ρισκάρεις μεγάλα ποσά σε επενδύσεις, όσο κι αν σε διαβεβαιώνουν ότι δε θα τα χάσεις. Η επιφυλακτικότητα είναι το μοναδικό σου όπλο τέτοιες στιγμές!


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Σε αυτόν τον κύκλο της ζωής σου, που έχει ανοίξει από τον περασμένο Οκτώβριο με την παρουσία του Κρόνου στο ζώδιό σου, αναμένονται ριζικές αλλαγές σε όλους τους βασικούς τομείς της ζωής σου, οι οποίες θα σε οδηγήσουν σε μία εντελώς διαφορετική καθημερινότητα. Η παρουσία του και το 2013 στο ζώδιό σου, δηλώνει ότι πιθανόν να αποκτήσεις απόγονο, να αξιοποιήσεις ένα ταλέντο σου επαγγελματικά ή να κοινοποιήσεις μία πλευρά σου, η αντανάκλαση της οποίας θα κάνει θετικότερη αίσθηση στο περιβάλλον σου.

Την επίδραση του Κρόνου επισφραγίζει και ενισχύει η ανάδρομη πορεία του κυβερνήτη σου Πλούτωνα στον Αιγόκερω, από τις 12 Απριλίου μέχρι τις 20 Σεπτεμβρίου, που θα σου φέρει αναγκαστικές αναπροσαρμογές. Η διέλευση του Δία στον Καρκίνο, από τις 26 Ιουνίου και μετά, θα είναι ευεργετική για τις δουλειές σου, καθώς υπόσχεται ευκαιρίες, οι οποίες μπορούν να αλλάξουν την καθημερινότητά σου, αυξάνοντας αισθητά τις καλές στιγμές, εις βάρος των δυσάρεστων.

Από το φθινόπωρο και μετά, θα αρχίσει μία περίοδος που θα διευρύνει ακόμη περισσότερο τους ορίζοντες σου. Ένας γάμος ή μία νέα επαγγελματική συνεργασία θα αποτελέσουν σταθμούς για την μετέπειτα πορεία της ζωής σου. Ξαφνικές αλλαγές στην καθημερινότητά σου, με πιο φωτεινές πινελιές και μάλλον ευχάριστες εκπλήξεις υπόσχεται η Αφροδίτη από το ζώδιό σου, από τις 11 Σεπτεμβρίου μέχρι τις 7 Οκτωβρίου.

Η Έκλειψη Ηλίου που θα πραγματοποιηθεί στις 3 Νοεμβρίου στο ζώδιό σου, με την ταυτόχρονη ανάδρομη πορεία του Ερμή πάλι σε εσένα, από 21 Οκτωβρίου μέχρι 10 Νοεμβρίου, δηλώνει ότι θα έρθεις αντιμέτωπος με κρυφούς εχθρούς. Τα πάντα γύρω σου σε ωθούν σε αλλαγές και οι αλλαγές πάντα κρύβουν το φόβο του άγνωστου. Κερδισμένος θα είσαι μόνο αν δεν εγκλωβιστείς στη φυλακή του φόβου και της καχυποψίας και αναζητήσεις διέξοδο στη δύναμη που κρύβεις μέσα σου.

Η δημιουργικότητα και η τόλμη θα πρέπει να είναι οι δρόμοι που θα ακολουθείς το 2013, ώστε να έχεις θετικές απολαβές και ψυχικά διδάγματα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, εγκυμονούν ασύμβατα με το χαρακτήρα σου γεγονότα, αλλά που όμως θα αποδειχθούν λυτρωτικά για τον ψυχισμό σου. Ο Δίας από τον Καρκίνο, κατά τη διάρκεια του δεύτερου εξαμήνου του 2013, θα θελήσει να σου προσφέρει ένα δώρο, αλλά ο Κρόνος από το ζώδιό σου, σε κάνει εντελώς απροετοίμαστο να το δεχτείς. Εσύ που επιθυμείς να έχεις τον έλεγχο γενικότερα, οπότε είναι φυσικό να μην αντέχεις τα απρόοπτα, μπορεί να πεισμώσεις και αντί να ακολουθήσει τον ρου των γεγονότων, με εμπιστοσύνη στην καλή σου τύχη, να αμαυρώσεις τις θετικές επιρροές του με καχυποψία.

Με τον Ποσειδώνα να κινείται ανάδρομα στους Ιχθείς, από τις 6 Ιουνίου μέχρι τις 17 Νοεμβρίου, ξεκαθάρισε όσες περισσότερες προβληματικές καταστάσεις μπορείς στο δεσμό που διατηρείς και, αν νιώθεις ότι έχει επέλθει το τέλος ανάμεσα σε εσένα και τον άνθρωπο σου, μην διστάσεις να το οριστικοποιήσεις. Σύντομα θα νιώσεις ξελαφρωμένος και έτοιμος να κυνηγήσεις εκ νέου ένα δυνατό έρωτα!

Ο Άρης στον Λέοντα, από τις 28 Αυγούστου μέχρι τα μέσα Οκτωβρίου, θα σε βάλει και πάλι στην πρίζα και το κυνήγι της ερωτικής απόλαυσης θα γίνει προτεραιότητα σου, με αρκετά θύματα στην αγκαλιά σου… οπότε μην διστάσεις! 

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Το 2013 αρχίζει με το πλανητικό σκηνικό έτοιμο να ανταποκριθεί στους δημιουργικούς και τολμηρούς Σκορπιούς, που είναι αποφασισμένοι να ξεχωρίσουν, αναδεικνύοντας τα ταλέντα και τη δουλειά τους. Εννοείται ότι ακόμη κι αν ανήκεις στους πιο πειθαρχημένους και σεμνούς του ζωδίου θα ευνοηθείς, αλλά θα πρέπει να πάρεις την απόφαση να εκτεθείς, χωρίς αναστολές και φόβο.

Σημαντικός σταθμός για την εργασία σου είναι το διάστημα που ο Δίας θα κινείται στους Διδύμους, κατά το πρώτο εξάμηνο του έτους, θέση από την οποία θα σε απαλλάξει από πολλά βάρη. Βέβαια, μπορεί να σε φορτώσει με επιπλέον δουλειά, αλλά αυτή θα είναι και πιο ευχάριστη. Από την άλλη, η παρουσία του Ουρανού στον Κριό, σε κανονική πορεία μέχρι τις 17 Ιουλίου, θα σηματοδοτήσει την αρχή μιας περιόδου, κατά την οποία θα υπάρχει πρόσφορο έδαφος, για να υλοποιήσει ιδέες και να πραγματώσεις όνειρα, που μέχρι τώρα χαρακτηρίζονταν ανεδαφικά. Αν δουλέψεις με συνέπεια και εντιμότητα, θα ανταμειφθείς δεόντως. Αυτό το διάστημα θα συνάψεις νέες συνεργασίες, κάποιες εκ των οποίων θα αλλάξουν αισθητά τη ζωή σου, προς το καλύτερο φυσικά.

Στα οικονομικά τώρα, θα έχεις την τύχη με το μέρος σου και ακόμα δεν αποκλείεται να λάβεις και ένα ανεπάντεχο μεγάλο κέρδος, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι δεν πρέπει να είσαι προσεχτικός στη διαχείριση του, ώστε να καταφέρεις να το διατηρήσεις στα χέρια σου. Αν είσαι συνετός, δεν πάρεις μεγάλα ρίσκα και ακολουθήσεις ένα ρεαλιστικό προϋπολογισμό, ο οποίος δεν θα βασίζεται σε υποθέσεις, αλλά στα δεδομένα που θα έχεις κατά περίσταση, θα έχεις οικονομικές απολαβές, που θα σου χαρίσουν μια σχετική άνεση.


ΤΟΞΟΤΗΣ
Το 2013 έρχεται πάνω από όλα για να σε βοηθήσει να αναπτύξεις έναν νέο τρόπο σκέψης και ζωής και να αλλάξεις συμπεριφορές που σου φέρνουν αμφίβολα αποτελέσματα. Επίσης, θα σου υπαγορεύσει μία νέα μέθοδο για να διαχειρίζεσαι τα χρήματα σου και να υπερασπίζεσαι τα συμφέροντά σου και θα ενισχύσει τις προσπάθειές σου για να πετύχεις τους στόχους σου. Παρά τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσεις, η τύχη δεν θα σε εγκαταλείψει!

Η ευνοϊκή θέση του κυβερνήτη σου Δία στο ζώδιο των Διδύμων μέχρι τις 26 Ιουνίου, σου δηλώνει ότι θα υπάρξει μεγάλη πρόοδος σε βασικούς τομείς της ζωής σου. Αυτό το διάστημα λοιπόν μπορείς να αξιοποιήσεις νέες γνωριμίες που θα κάνεις και να δημιουργήσεις εξαιρετική εντύπωση σε εκείνους, που μπορούν να σε βοηθήσουν στην προώθηση των συμφερόντων σου. Μπορεί να μη λείψουν κάποιες ‘‘σκληρές φάσεις’’, ίσως όμως αυτές γίνουν κίνητρο για να παλέψεις ακόμα πιο επίμονα τους στόχους σου.

Γενικότερα, θα σου δοθεί η δυνατότητα να λύσεις προβλήματα που δημιουργήθηκαν τα περασμένα χρόνια, είτε αφορούν στον επαγγελματικό σου χώρο είτε στην οικογένεια σου. Να έχεις υπόψη σου ότι πολλά θα κριθούν από την αναθεώρηση αρκετών από τις απόψεις σου, από τον έλεγχο των αντιδράσεών σου και από το γεγονός ότι θα πιεστείς να αλλάξεις συμπεριφορά, τόσο απέναντι στον εαυτό σου όσο και στους άλλους.

Λόγω των απρόβλεπτων επιρροών που θα δέχεσαι από την παραμονή του Ουρανού στον Κριό, καλό είναι να ελέγχεις την ειλικρίνεια που διαποτίζει τα συναισθήματα σου και την αμεσότητα με την οποία εκφράζεσαι, αλλά και να περιορίσεις τον ενθουσιασμό, που πολλές φορές θα σε παρασύρει. Προσαρμόσου στις ανάγκες της καθημερινότητας και λειτούργησε όσο περισσότερο διπλωματικά μπορείς. Με αυτές τις μεθόδους, η επιτυχία είναι στο τσεπάκι σου!

Το δεύτερο εξάμηνο του χρόνου, τα πράγματα θα κυλήσουν πιο ήρεμα, χωρίς ιδιαίτερες διακυμάνσεις, μιας και η ωριμότητα για εσένα θα έχει ήδη επέλθει. Ο κυβερνήτης σου Δίας, αλλάζοντας θέση και περνώντας στο ζώδιο του Καρκίνου, από τις 26 Ιουνίου και μετά, σε καλεί να εντοπίσεις τις αποτυχίες που έχεις βιώσει στο παρελθόν και να τις επεξεργαστείς διεξοδικά, ώστε να χρησιμοποιήσεις την πείρα ως όχημα, για την επιτυχία που προσδοκάς.

Σημαντικό είναι ότι ο Ποσειδώνας, που θα κινείται στους Ιχθείς ανάδρομα από τις 6 Ιουνίου μέχρι τις 13 Νοεμβρίου, θα σου επιτρέψει να κάνεις μία ανασκόπηση και ένα ‘‘ψαχούλεμα’’ στις βαθύτερες ανάγκες και επιθυμίες σου, που το πλανητικό σκηνικό του τελευταίου μήνα του χρόνου, θα σε διαφωτίσει με νέες μεθόδους να καλύψεις και να ανέβεις ένα σκαλοπάτι ψηλότερα στην ευτυχία που δικαιούσαι!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Το 2013 αλλάζει λίγο το κλίμα στην αισθηματική σου ζωή και γίνεται πιο θερμό! Έχοντας ήδη αποβάλλει τις έννοιες και τις ανασφάλειες, ιδιαίτερα αυτές που σχετίζονταν με τα συναισθήματα του συντρόφου σου, και έχοντας ξεκαθαρίσει τις ανάγκες και τα ζητούμενά σου, ο δρόμος πλέον είναι ανοιχτός για να απολαύσεις την καθημερινότητα και την συμβίωση μαζί του.

Με τον Δία να σε ευνοεί από τους Διδύμους, για το πρώτο μισό του χρόνου, δώσε βάση σε κοινές επιδιώξεις, όπως η απόκτηση ενός απογόνου, ακίνητης περιουσίας ή ακόμη και μετακίνησης. Προσπάθησε να στολίσεις την κοινή σας ζωή με όσα περισσότερα χρώματα έχεις στην διάθεσή σου και παραμέρισε την γκρίνια και την ανασφάλεια, που σε ‘’τρώει’’ κατά καιρούς. Άλλωστε ο μεγαλύτερός σου σύμμαχος είναι η αισθητή παρουσία και συμβολή του αγαπημένου σου, που υποστηρίζει τα όνειρα σου και σε ωθεί να τα υλοποιήσεις. Μην το ξεχνάς!

Όσο για εσένα που ακόμη παραμένεις αδέσμευτος, εκμεταλλεύσου τις νέες γνωριμίες που θα κάνεις, για να ξεκινήσεις μία σχέση με έναν άνθρωπο που θα γεμίσει τη ζωή σου. Εκδήλωσε το μεγαλείο της πολύπλευρης προσωπικότητάς σου, απαλλάξου από συναισθηματικές εξαρτήσεις του παρελθόντος και ο ορίζοντας της αισθηματικής σου ζωής τώρα θα διαγραφεί φωτεινότερος από ποτέ! Το 2013, ο έρωτας θα είναι πολύ κοντά σου και θα αρκεί ένα νεύμα σου για να τον συναντήσεις! 

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Ο επαγγελματικός τομέας αυτή τη χρονιά διαφαίνεται ανθεκτικός και, σε αρκετές περιόδους, γόνιμος και παραγωγικός. Ακόμη κι αν έχεις αντικείμενο εργασίας που χρειάζεται τεράστια συνέπεια και που ομολογουμένως δεν είναι και το δυνατό σου σημείο, θα μπορέσεις να τον υπηρετήσεις πιστά και να καλύψεις έτσι τις βασικές σου ανάγκες.

Το πρώτο εξάμηνο του χρόνου, που οι πλανήτες θα σε ευνοούν περισσότερο από το δεύτερο, μπορείς να σχεδιάσεις την επαγγελματική σου ζωή πάνω σε νέες βάσεις ή να απλώσεις τα ενδιαφέροντά σου και σε κάποιο άλλο, διαφορετικό αντικείμενο από το τωρινό, με θετικές συνέπειες για την τσέπη σου. Η παραμονή του Ουρανού στον Κριό, τουλάχιστον μέχρι τα μέσα καλοκαιριού, που θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του, θα σε βοηθήσει στην κατάστρωση νέων σχεδίων και θα φέρει πιο κοντά σου πρόσωπα χρήσιμα, αλλά και αντισυμβατικά, που οι απόψεις σας θα συγκλίνουν και θα οραματιστείτε μαζί ένα μέλλον πιο προοδευτικό και ελπιδοφόρο.

Από τις αρχές Αυγούστου και μετά, θα παρατηρηθεί μία ένταση στις σχέσεις με τους συναδέλφους σου, κατάσταση που θα βελτιωθεί από το Νοέμβριο και μετά. Πρόσεξε ιδιαίτερα τον τρόπο που εκφράζεις τις απόψεις σου, μην προκαλείς τις αντιδράσεις τους και κινήσου κάτω από το πρίσμα της συνεργασίας και της διπλωματικότητας. Έτσι, θα καταφέρεις να ξεπεράσεις τους σκοπέλους και να κρατηθείς σε ικανοποιητικά επίπεδα.

Στα οικονομικά σου τώρα, πρέπει να είσαι συνετός, προνοητικός και ευέλικτος. Φέτος είναι επιτακτική ανάγκη να απαλλαγείς από τις εκκρεμότητες που έχουν συσσωρευτεί ή να τις περιορίσεις στο ελάχιστο, και προπάντων να μη δημιουργήσεις νέες, όσο κι αν έρθεις αντιμέτωπος με έκτακτες πιέσεις για δαπάνες. Αν μπορέσεις να περιορίσεις τα έξοδα σου και, όπου είναι εφικτό, να κερδίσεις πίστωση χρόνου, θα έχεις καταφέρει το επιθυμητό και δεν θα τρελαίνεσαι. Είναι γεγονός, πάντως, ότι η γενικότερη κατάσταση θα είναι έντονη και δύσκολη. Ωστόσο, όλα δείχνουν ότι μπορείς να ανταπεξέλθεις.

Μην χάνεις το κουράγιο σου λοιπόν, πίστεψε στον εαυτό σου και περιόρισε τη γενναιοδωρία που σε χαρακτηρίζει, ώστε να μη σου γυρίσει μπούμερανγκ. Το συμφέρον σου προηγείται!


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ένας πολύ σημαντικός χρόνος θα είναι το 2013 για εσένα, ιδιαίτερα το δεύτερο μισό του, που ο Δίας θα μετακινηθεί στο ζώδιο του Καρκίνου και, χωρίς υπερβολές, θα σε ευλογεί. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή: τον Ιανουάριο θα έρθεις αντιμέτωπος με κάποιες καθυστερήσεις, όσον αφορά στα επαγγελματικά ή τα προσωπικά σου ενδιαφέροντα, λόγω της ανάδρομης πορείας του Δία στους Διδύμους. Αυτό όμως δεν πρέπει να σε ανησυχεί, γιατί με τον Ουρανό, που κινείται κανονικά στον Κριό και σου χαρίζει τις καλές του επιρροές, ο δρόμος της ανάκαμψης και της αποκατάστασης είναι ήδη ανοιχτός για εσένα.

Η σύμπτωση του Ήλιου και του Πλούτωνα στο ζώδιό σου, με τον τελευταίο σε κανονική πορεία μέχρι τις 12 Απριλίου, φανερώνει ότι αυτό το διάστημα θα αξιοποιήσεις καλύτερα την πείρα που έχεις αποκτήσει και θα γνωρίζεις καλύτερα πότε και που χρειάζεται να υπερασπιστείς τα συμφέροντα σου, χωρίς να φτάνεις σε ακρότητες. Επίσης, αυτό το διάστημα δε θα σου λείψει η βοήθεια σε οικονομικά ζητήματα που σε απασχολούν ή η στήριξη στην προσπάθειά σου να πετύχεις τους στόχους σου και να πορευτείς με λιγότερο άγχος.

Τα καλύτερα μαντάτα όμως σε περιμένουν στις αρχές καλοκαιριού, που ο Δίας θα μετακινηθεί στον Καρκίνο και θα σε βοηθήσει σημαντικά να προβείς σε μία σωτήρια σειρά αναθεωρήσεων, τόσο στις συναλλαγές όσο και στις συνεργασίες σου. Θα έχεις την ευκαιρία να καλλιεργήσεις πολλά νέα ενδιαφέροντα, όπως και να γνωρίσεις νέους τόπους και πρόσωπα. Το φθινόπωρο, αυξάνεται ακόμη περισσότερο η τύχη σου, είτε σε ερωτικές κατακτήσεις είτε σε ζητήματα διαμονής ή διαβίωσης. Τότε είναι που οι συγκυρίες θα ευνοήσουν πολύ τις δραστηριότητές σου και τις υποθέσεις σου και τα αποτελέσματα της δουλειάς σου θα δικαιωθούν.

Ο κυβερνήτης σου Κρόνος από το ζώδιο του Σκορπιού, έχει ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο για την ψυχική σου διάθεση και θα συνεχίσει να εμπνέει όνειρα για το μέλλον σου. Ο Πλούτωνας σε ορθή πορεία, από τις 20 Σεπτεμβρίου και μετά, θα συμβάλλει ώστε να αναγνωριστούν οι ικανότητές σου και να κάνεις σημαντικές επενδύσεις, τόσο οικονομικής όσο και συναισθηματικής φύσης.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα πλαίσια της ριζικής ανανέωσης που έχεις περιθώριο να κάνεις αυτή τη χρονιά, φίλε Αιγόκερε, μπορείς επίσης να αποκαταστήσεις ζημιές που έχει υποστεί η αισθηματική σου ζωή. Άνεμος αλλαγής θα φυσήξει για εσένα με το ξεκίνημα του 2013, με τον Κρόνο να έχει μετατοπιστεί στον Σκορπιό από τον περασμένο Οκτώβριο και, σε συνδυασμό με την Αφροδίτη που θα κινείται στο ζώδιό σου, από τις 9 Ιανουαρίου μέχρι τις 2 Φεβρουαρίου, μπορεί να πυροδοτήσει το ερωτικό πάθος στη σχέση σου και να ανανεώσει τον έρωτα με το σύντροφό σου. Αν παραμένεις αδέσμευτος, αυτό το διάστημα θα έχεις τη δυνατότητα να αποκομίσεις τις καλύτερες γνωριμίες και να περάσεις μία πολύ ρομαντική περίοδο. Συγκινήσεις και περιπέτειες θα ανανεώσουν το πεσμένο σου ηθικό και θα σου χαρίσουν μία ιδιαίτερα αισιόδοξη ματιά στα γεγονότα.

Από τα μέσα μέχρι το τέλος της άνοιξης, που θα πραγματοποιηθούν οι πιο έντονες εκλείψεις του χρόνου, θα πρέπει να είσαι προνοητικός και, πάρα τις έντονες ψυχολογικές μεταπτώσεις που θα σε διακρίνουν, οφείλεις να μην παρασυρθείς σε σκληρές αντιδράσεις και να μην δημιουργήσεις χωρίς να το θέλεις σοβαρά προβλήματα στη σχέση σου, γιατί υπάρχει κίνδυνος να μην μπορέσει να τα αντέξει και προκύψει οριστική ρήξη.

Η κατάσταση φαίνεται να βελτιώνεται από το καλοκαίρι και μετά, και θα νιώσεις πιο ικανοποιημένος από ποτέ! Τα σχέδιά σου όσον αφορά στο δεσμό σου, θα βρουν την ανταπόκριση που ζητάς από το σύντροφό σου και θα πλέεις σε πελάγη ευτυχίας, απαλλαγμένος από συναισθηματικές ανασφάλειες και ερωτικές αναστολές. Οι ελεύθεροι Αιγόκεροι, τολμήστε φέτος να κυνηγήσετε την ερωτική σας τύχη με ένα πρόσωπο που ανήκει στο στενό σας φιλικό περιβάλλον, γιατί φαίνεται πως ο έρωτας είναι κάπου εκεί κρυμμένος! Μην διστάσετε να κάνετε το βήμα, αφού ο χρόνος θα αποζημιώσει το ρίσκο σας! 

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Το 2013 είναι ένας πολύ σημαντικός σταθμός για την πορεία των επαγγελματικών σου. Κατά τη διάρκειά του, μολονότι συχνά η τσέπη σου θα διαμαρτύρεται, εσύ θα καταφέρνεις να είσαι ένα βήμα μπροστά από πολλούς συναδέλφους σου και όχι μόνο. Ειδικά κατά τη διάρκεια του δεύτερου εξαμήνου, θα αποτελέσεις πολλές φορές εξαίρεση στον κανόνα, που θέλει τους περισσότερους να παλεύουν ακόμη σκληρότερα, για να κρατήσουν το επαγγελματικό καθεστώς απαράλλαχτο.

Μέχρι τότε όμως, επιστράτευσε τη λογική και την πρόνοια – που είναι άλλωστε τα δυνατά χαρακτηριστικά σου – για να αποφύγεις σκοπέλους και παγίδες, που θα σου φέρει η ανάδρομη πορεία του κυβερνήτη σου Κρόνου, από τις 18 Φεβρουαρίου μέχρι τις 7 Ιουλίου. Στηρίξου στις δυνάμεις σου, κινήσου διακριτικά, απομακρύνσου από ανθρώπους που αποδεδειγμένα είναι ακατάλληλοι για συνεργάτες σου και, μετά το καλοκαίρι, υιοθέτησε νέες τακτικές, τόσο στην προώθηση των συμφερόντων σου όσο και την διεκπεραίωση των βασικών σου υποχρεώσεων. Η ψυχραιμία είναι το καλύτερό σου όπλο!

Από το Σεπτέμβριο και μετά, οι προσδοκίες και τα όνειρά σου για το μέλλον της εργασίας σου θα βρουν πρόσφορο έδαφος για να καλλιεργηθούν και να ανθίσουν. Μην πιέσεις, ωστόσο, πρόσωπα και καταστάσεις και όρισε εσύ το δρόμο που θα ακολουθήσεις, ανεμπόδιστος και ανεπηρέαστος από τους γύρω σου. Τώρα, η δυναμική σου είναι ικανή να ανατρέψει όλα τα δυσμενή σενάρια και η αυτοπεποίθησή σου θα πείσει ακόμη και το πιο δύσκολο συνεργάτη, που θα κληθείς να αντιμετωπίσεις.

Στα οικονομικά, ο Πλούτωνας από το ζώδιό σου και αυτή τη χρονιά, ασκεί περιορισμούς στην διαχείριση τους και σε αυτό το πλαίσιο, πρέπει να αποφύγεις σημαντικές αγοραπωλησίες ή επενδύσεις. Από το καλοκαίρι και μετά, έχεις πολλές πιθανότητες να αποκτήσεις κάποια έξτρα χρήματα, δεν είναι όμως σίγουρο ότι θα είναι αρκετά, για να καλύψεις τις εκκρεμότητες που θα έχεις δημιουργήσει. Στο χέρι σου είναι όμως μία αναβάθμιση οικονομικής φύσης. Από την αρχή μέχρι το τέλος του χρόνου, άκουσε το ένστικτο σου και μελέτησε κάθε κίνηση, που αφορά στον προϋπολογισμό σου. Έτσι θα βγεις κερδισμένος!


ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
Το 2013 θα είναι μία από τις σημαντικότερες χρονιές της ζωής σου. Η νέα θέση του Κρόνου στον Σκορπιό από τον προηγούμενο Οκτώβριο και αυτή του κυβερνήτη σου Ουρανού στον Κριό, σε οδηγούν σε ανασυγκροτήσεις και αναθεωρήσεις και σε υποχρεώνουν να επανεξετάσεις πολλά από τα βασικά ζητήματα της ζωής σου.

Το πρώτο εξάμηνο του έτους, με τον Δία να κινείται στους Διδύμους, υπάρχουν βασικές εκκρεμότητες που πρέπει να κλείσεις, ώστε από τον Ιούνιο και μετά, που ο Δίας θα μετακινηθεί στον Καρκίνο, να προβείς στις αλλαγές που έχεις ανάγκη. Το πρώτο διάστημα μην πεισμώνεις άδικα με τη ζωή και τους ανθρώπους επειδή δεν είναι στα μέτρα σου, εξέφρασε τη θετική πλευρά του χαρακτήρα σου, διδασκόμενος από τις δυσκολίες της καθημερινότητας και τα προσωπικά σου λάθη. Κυρίως, μην πανικοβάλλεσαι όταν τα γεγονότα γύρω σου σε μπλοκάρουν. Να είσαι ψύχραιμος κάτι τέτοιες στιγμές και να αναζητήσεις διεξόδους. Μην επιχειρείς από αντίδραση και μόνο, να κάνεις νέα ξεκινήματα, γιατί μόνο σε πισωγυρίσματα θα σε οδηγήσουν.

Από το καλοκαίρι και μετά, ο Δίας στον Καρκίνο και ο ορθόδρομος πλέον Κρόνος από τον Σκορπιό, θα ενισχύσουν τη δημιουργική σου διάθεση και θα σε βοηθήσουν να αξιοποιήσεις σε υψηλότερο βαθμό ταλέντα και διαθέσιμα μέσα που έχεις στην κατοχή σου. Μην φοβηθείς να αναλάβεις πρόθυμα τις ευθύνες που συνεπάγονται οι επιλογές σου, όσον αφορά τόσο σε αισθηματικές επενδύσεις όσο και αυτές της καριέρας σου. Ακόμη, μην παραμελήσεις την οργάνωση της δουλειάς σου και μην αφήνεις εκκρεμότητες να πληθαίνουν, χωρίς σημαντικό λόγο. Θα τις βρεις μπροστά σου! Η καλύτερη τακτική που πρέπει να ακολουθήσεις, για να φέρεις τα πράγματα στα μέτρα σου, είναι να εξακριβώσεις κατά πόσο οι συνθήκες ευνοούν την υλοποίηση των σχεδίων σου και μετά να τις ακολουθήσεις.

Τον Οκτώβριο και το Νοέμβριο, που θα πραγματοποιηθούν οι τελευταίες εκλείψεις του χρόνου και θα σε επηρεάσουν άμεσα (Έκλειψη Σελήνης στον Κριό, στις 18 Οκτωβρίου και Έκλειψη Ηλίου στον Σκορπιό, στις 3 Νοεμβρίου), απόφυγε σπασμωδικές αντιδράσεις και αφού κάνεις τις απαραίτητες αναθεωρήσεις, προχώρα σταθερά σε αυτά που έχεις προγραμματίσει. Μην παρεκκλίνεις για κανέναν και για τίποτα, ακόμη κι αν γύρω σου το σύμπαν προστάζει άλλα. Ο νικητής αυτή τη φορά θα είσαι εσύ!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Με τον κυβερνήτη σου Ουρανό να προχωρά ακάθεκτος στον Κριό και τον Κρόνο σε κανονική πορεία στον Σκορπιό, μέχρι τις 18 Φεβρουαρίου, η σχέση με το σύντροφό σου θα είναι γεμάτη σασπένς και εξελίξεις. Από την άλλη, η παραμονή της Αφροδίτης, από τις 2 μέχρι τις 26 του ίδιου μήνα στο ζώδιό σου, θα τονίζει την υπερβολή και την ανάγκη για συντροφικότητα. Το ενδιαφέρον σου θα είναι εστιασμένο σε ό,τι αφορά στο συναίσθημα, τον έρωτα και τις μεθόδους εξέλιξης του δεσμού σου.

Το διάστημα είναι καλό για να πάρεις σημαντικές αποφάσεις και να επαναπροσδιορίσεις τις ανάγκες και τις επιθυμίες σου. Η αίγλη σου θα είναι μεγάλη και η γοητεία που θα ασκείς στους γύρω σου θα φέρει τα πράγματα εκεί που θες εσύ. Μόνο φρόντισε να υπολογίζεις κάπως και τους άλλους και μην γίνεσαι πλεονέκτης και ανυπόμονος.

Οι εκλείψεις που θα λάβουν χώρα το Μάιο, θα σου προσδώσουν αρκετή ένταση και τα κέφια σου θα είναι πεσμένα. Ίσως τώρα να νιώσεις μεγάλη μοναξιά και να προτιμήσεις να κλειστείς στον εαυτό σου, κάτι τέτοιο όμως μακροπρόθεσμα δεν θα σου κάνει καλό, γι’ αυτό απόρριψέ το από την αρχή! Βρες τη χαμένη σου αισιοδοξία και επέτρεψε στο σύντροφό σου να πάρει μέρος στα προβλήματα σου. Η κατανόηση που θα σου δείξει θα σε εκπλήξει ευχάριστα. Από το καλοκαίρι και μετά, οι οιωνοί είναι άκρως θετικοί και, με συγκαταβατικότητα και κατανόηση, θα έχεις μία ήρεμη και ευχάριστη καθημερινότητα. Απόλαυσε τις στιγμές της συζυγικής σου ζωής στο έπακρο και μην ψάχνεις να βρεις αιτίες και αφορμές για να τις κάνεις πιο πικάντικες. Η ομορφιά τους έγκειται στην ηρεμία τους, αυτό να θυμάσαι!

Για τους ελεύθερους Υδροχόους τα πράγματα διαφαίνονται ενθαρρυντικά. Το πρώτο εξάμηνο του 2013, ο Δίας από τους Διδύμους θα σας χαρίσει νέες γνωριμίες με πολύ ενδιαφέροντες ανθρώπους και από τον Ιούνιο και μετά, η θέση του στον Καρκίνο θα ανοίξει το δρόμο για να δημιουργήσετε μία πολύ όμορφη σχέση με έναν εξ αυτών. Αυτό είναι το πιο πιθανό σενάριο της προσωπικής σας ζωής. Αν τώρα το χαλάσετε, θα φταίει μόνο η δική σας ματαιοδοξία και η αίσθηση του ανικανοποίητου που σας χαρακτηρίζει και κανένας άλλος! 

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Τα επαγγελματικά σου θα σε απασχολήσουν έντονα αυτό το χρόνο, κυρίως όσον αφορά στην πορεία της καριέρας σου και όχι σε θέματα σχέσεων με συναδέλφους και προϊσταμένους. Μάλιστα, το πρώτο τρίμηνο του έτους, μπορεί να έχεις και κάποιες θετικές εξελίξεις, αν κυνηγάς μία προαγωγή, καλύτερες συνθήκες εργασίας ή μία δουλειά που να σου προσφέρει ελευθερία και καλύτερη αμοιβή.

Οι εκλείψεις του Μαΐου, μπορεί να φέρουν αλλαγές στο χώρο εργασίας ή μία πρόταση για δουλειά, που θα σε εμπνέει περισσότερο και θα επιτρέπει στη δημιουργικότητα σου να εκφραστεί απρόσκοπτα. Από το καλοκαίρι και μετά, με τον Δία πλέον να έχει μετακινηθεί στον Καρκίνο και τον Άρη να κινείται στο φιλικό για εσένα Λέων, από τις 28 Αυγούστου μέχρι τις 15 Οκτωβρίου, θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις παράλληλα με τη δουλειά σου και κάποια άλλη δραστηριότητα, που θα βελτιώσει τα οικονομικά σου.

Αυτοί οι δύο σπουδαίοι πλανήτες σχηματίζουν για εσένα ένα νέο πλαίσιο ζωής και δράσης, το οποίο μεταξύ άλλων, επηρεάζει τις μελλοντικές προοπτικές και την τύχη στον τομέα της εργασίας και της καριέρας σου γενικότερα. Μην ανησυχείς, αυτό σημαίνει ότι απλώς πρέπει να επιδείξεις εργατικότητα και μαχητικότητα, προκειμένου να φέρεις εις πέρας τις υποχρεώσεις σου και να μην παρασυρθείς από τα σημεία των καιρών. Ο τελευταίος μήνας του χρόνου, με τον κυβερνήτη σου να επιστρέφει σε κανονική πορεία στον Κριό, είναι πιο μεστός σε αποτελέσματα και πιο κατάλληλος για δυναμικές πρωτοβουλίες ή την παρουσία σου στην αρένα του επαγγελματικού αγώνα.

Στα οικονομικά σου, μέσα στο 2013 θα υπάρχουν πολλές ευκαιρίες, τόσο για την τακτοποίηση των εκκρεμοτήτων σου όσο και για την πραγματοποίηση αγορών ή επενδύσεων. Επένδυση μπορεί να είναι η αγορά ακινήτου, μία νέα συνεργασία εμπορικής φύσεως ή τέλος μία νέα επικερδής ενασχόληση, που θα ταιριάζει περισσότερο στις ικανότητες σου. Για να τα καταφέρεις όμως, είναι πολύ πιθανό να χρειαστεί να απαρνηθείς παλιές σου συνήθειες και να περιορίσεις τα έξοδα σου στο ελάχιστο δυνατό!


ΙΧΘΕΙΣ
Το πρώτο εξάμηνο του χρόνου σε υποχρεώνει να κάνεις ένα ξεκαθάρισμα σε όλες τις προσωπικές σου σχέσεις και συνεργασίες! Αν δεν το κάνεις εσύ, θα το κάνει ο Κρόνος από τον Σκορπιό και μάλιστα με πιο σκληρό και απαιτητικό τρόπο! Από την άλλη, ο Δίας στους Διδύμους μέχρι τις 26 Ιουνίου, θα προκαλέσει αναστάτωση στο περιβάλλον που ζεις και θα υποδαυλίσει ό,τι σχετίζεται με την οικογένειά σου. Και τα επαγγελματικά σου θα επηρεαστούν αυτήν την περίοδο.

Ο κυβερνήτης σου Ποσειδώνας ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιό σου, αρχές καλοκαιριού (σχεδόν παράλληλα με την είσοδό του Δία στον Καρκίνο, που θα σε επηρεάσει) μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου και σε υποχρεώνει να αποχαιρετίσεις ό,τι δεν έχει αντέξει μέχρι τώρα στο χρόνο και δεν μπορεί να ανταποκριθεί από εδώ και πέρα στις πραγματικές σου ανάγκες. Να θυμάσαι ότι πρέπει να στερηθείς κάποια πράγματα για να αποκτήσεις κάποια άλλα και αυτό το διάστημα είναι για εσένα το ξεκίνημα μίας πορείας ουσιαστικών κατακτήσεων και πολύτιμων επιτευγμάτων.

Έτσι, θα αγωνιστείς για την επαγγελματική πρόοδό σου, σε μία εποχή που συνεχίζει να είναι δύσκολη από οικονομικής άποψης, θα ταλαιπωρηθείς από τις σχέσεις σου με πολλούς, για να διακρίνεις και να ξεχωρίσεις τελικά όσους είναι άξιοι να παραμείνουν στο πλάι σου, θα μπορέσεις να επιβιώσεις οικονομικά και το σημαντικότερο είναι ότι θα αποκτήσεις επίγνωση των δυνατοτήτων σου. Θα καταφέρεις τελικά να δομήσεις μέσα σου μηχανισμούς, που θα σου επιτρέψουν να μην φοβάσαι την ανάληψη υποχρεώσεων ή να έχεις την ανάγκη τρίτων για να σταθείς στα πόδια σου.

Ωστόσο, τους επόμενους μήνες μπορεί να είσαι ακόμη αναποφάσιστος, διότι τα γεγονότα που θα σε βομβαρδίσουν θα είναι πολλά και θα τροφοδοτούν την ανασφάλειά σου. Πρέπει να διαχειριστείς τα συμφέροντά σου πιο δυναμικά και κυρίως, να είσαι ειλικρινείς απέναντι στις ανάγκες σου. Εν κατακλείδι, το 2013 σε υποχρεώνει να είσαι ρεαλιστής, να αποδέχεσαι την πραγματικότητα όσο κι αν σε ενοχλεί και να δίνεις προτεραιότητα σε πρακτικά ζητήματα της ζωής σου.

Αυτός ο χρόνος, με τη νέα θέση του Κρόνου στον Σκορπιό και του Δία στον Καρκίνο κατά το δεύτερο εξάμηνο, είναι αναμφίβολα αγωνιστικός και διαφορετικός από όλους τους άλλους, που έχεις διανύσει μέχρι τώρα. Οι νίκες όμως που θα πετύχεις θα είναι δικές σου και οτιδήποτε καταφέρεις, δεν θα το χρωστάς σε κανέναν! Καλές μάχες και υπομονή!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο τομέας της ερωτικής σου ζωής έχει πολύ ενδιαφέρον αυτή τη χρονιά, καθώς θα σου δώσει πολύτιμα μαθήματα. Ωστόσο, τα μαθήματα που θα πάρεις, τουλάχιστον για το πρώτο μισό του χρόνου, με τον Δία να κινείται στους Διδύμους, θα τα συνοδέψει η ταλαιπωρία, ως αναπόφευκτη συνέπεια. Θα υπάρξει μία ανισορροπία ανάμεσα σε εσένα και το σύντροφό σου και, ενώ θα έχετε καταλήξει κάπου, θα ξαναρχίζετε από την αρχή. Προσπάθησε όσο περισσότερο μπορείς να μην παίρνεις πίσω λόγια και υποσχέσεις που θα δώσεις και φέρε, με τη λογική σου και με εναλλακτικές μεθόδους επικοινωνίας, ένα ικανοποιητικό επίπεδο στις μεταξύ σας συνομιλίες. Η αρμονία στη σχέση σου, αυτό το διάστημα θα συνοδευτεί από συγκεκριμένο ψυχικό κόστος.

Το δεύτερο μισό του χρόνου, που ο Δίας θα έχει μεταφερθεί στη νέα του θέση, στον Καρκίνο, το κλίμα θα βελτιωθεί αισθητά και τα σκαμπανεβάσματα θα πάψουν να υπάρχουν. Το διάστημα θα είναι κατάλληλο για να πάρεις πρωτοβουλίες ή αποφάσεις που θα ενισχύσουν τη σχέση σου. Ζύγισε προσεχτικά τα δεδομένα σου και προχώρα με θάρρος στις απαραίτητες αλλαγές, για να ανανεώσεις το δεσμό σου.

Από τον Σεπτέμβριο και μετά, οι πλανήτες θα σου αφήσουν περιθώρια να εκφραστείς με ρομαντικό τρόπο και να τραβήξεις τα βλέμματα πάνω σου, ιδίως αν ακόμη παραμένεις ελεύθερος. Οι γνωριμίες που θα κάνεις παράλληλα με την διασκέδαση κάθε τύπου, θα σε ανανεώσουν και θα χαράξουν τον δρόμο για να συναντήσεις τον έρωτα της ζωής σου. 

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Ο επαγγελματικός τομέας απαιτεί να δώσεις αγώνα, καθώς το οικονομικό κλίμα θα επηρεάσει την εργασία και τα συμφέροντα σου. Ωστόσο, θα τονιστεί η δημιουργικότητα σου, ενώ νέα ενδιαφέροντα θα σε οδηγήσουν στην αναζήτηση συνεργασιών, με στόχο όχι μόνο άφθονες συγκινήσεις, αλλά και εγγυήσεις για το μέλλον.

Σίγουρα τα διαστήματα που ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα (22/2-17/3/2013, 26/6-20/7/2013 και 21/10-10/11/2013) θα αντιμετωπίσεις τις περισσότερες δυσκολίες με τους συνεργάτες σου, από τις οποίες όμως θα διδαχθείς, αλλά και θα εξασκήσεις την υπομονή, που δεν έχεις. Επίσης, αυτά τα διαστήματα καλό είναι να αποφύγεις κάθε είδους ξεκίνημα ή την λήψη σημαντικών αποφάσεων και φρόντισε να είσαι συνεργάσιμος, ακόμη και τα άτομα εκείνα που δεν δείχνουν να σε καταλαβαίνουν. Οι ελιγμοί σου θα είναι καθοριστικής σπουδαιότητας για την μετέπειτα εξέλιξή σου. Πάρε λοιπόν βαθιές ανάσες και επέβαλε στον εαυτό σου την ψυχραιμία. Ο πανικός είναι πάντα ο χειρότερος σύμβουλος και εξάλλου έχεις όλα τα προσόντα να διαχειριστείς αποτελεσματικά κάθε πρόκληση.

Επίσης, φρόντισε να είσαι προσεχτικός, σε περίπτωση που προκύψουν αντιθέσεις με συνεργάτες ή αντιπάλους. Πρέπει άμεσα να τους βάλεις στην θέση τους, προτού σε προλάβουν αυτοί! Σε κάθε περίπτωση, είναι στο χέρι σου να παραμείνεις ασφαλής! Το δεύτερο εξάμηνο του χρόνου ο Δίας από τον Καρκίνο και ο ορθόδρομος πλέον Κρόνος από τον Σκορπιό, εκτός από έμπνευση και φαντασία, θα σου δώσουν την ευκαιρία να προωθήσεις σημαντικά τα σχέδιά σου, που θα δεις επιτέλους να υλοποιούνται. Το άγχος και η ένταση για τις δυσκολίες των οικονομικών σου υποχρεώσεων θα αρχίσει σιγά σιγά να καταλαγιάζει και θα βρεις ενδιαφέρουσες λύσεις, για να ανταπεξέλθεις. Δεν είναι βέβαιο ότι θα καταφέρεις να αποταμιεύσεις χρήματα, αλλά είναι βέβαιο ότι όσα θα κερδίσεις, θα τα επενδύσεις σωστά.
tlife.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...