Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2013

ΖΩΔΙΑ ΓΙΑ 16/01/2013 ! ΤΕΤΑΡΤΗ!!


Κριός

Με τη βοήθεια της διαίσθησής σας αλλά και των οικείων σας, θα καταφέρετε σήμερα να πραγματοποιήσετε ένα μακροχρόνιο σχέδιό σας.
Από το απόγευμα η είσοδος της Σελήνη στο δικό σας ζώδιο σας παροτρύνει να βγείτε δυναμικά στο προσκήνιο και να επιβάλλετε την παρουσία σας και τις απόψεις σας.

Ταύρος

Η επικοινωνία με τον σύντροφό σας αλλά και με φιλικά σας πρόσωπα, σας βοηθάει να παραμείνετε ήρεμοι και να σχεδιάσετε το μέλλον σας με αισιοδοξία. Εύνοια υπάρχει και στα οικονομικά σας χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα πρέπει να «ξεθαρρέψετε».

Δίδυμοι

Σήμερα μπορείτε να ακούσετε τα θετικά σχόλια των ανωτέρων σας για τις πολύτιμες υπηρεσίες που προσφέρετε, ή ακόμα και να επιβραβευτείτε οικονομικά γι’ αυτό. Μετά το απόγευμα, μπορείτε να χαλαρώσετε και να αφιερώσετε χρόνο σε φιλικές συναντήσεις.

Καρκίνος

Η μέρα ξεκινάει αρκετά καλά, αφού διαπιστώνετε ότι μπορείτε να συζητήσετε με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας και να βρείτε ουσιαστικές λύσεις σε θέματα που σας απασχολούν. Η δουλειά σας αποτελεί την κύρια προτεραιότητά σας, ακόμα και μετά το απόγευμα που είναι πιθανό να παρουσιαστούν κάποιες δυσκολίες.

Λέων

Είστε αποφασισμένοι να κάνετε τα πάντα προκειμένου να εξασφαλίσετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στα οικονομικά σας, και αυτό σας κάνει να δουλεύετε με περισσότερο ζήλο. Από το απόγευμα η είσοδος της Σελήνης στο συμβατό ζώδιο του Κριού θα αποδειχθεί ιδιαίτερα θετική για σας, καθώς θα σας βοηθήσει να πάρετε σημαντικές αποφάσεις.

Παρθένος

Ευχάριστες εξελίξεις αναμένονται στην προσωπική σας ζωή, όπου έχετε την δυνατότητα να συζητήσετε με τον σύντροφό σας και να πάρετε από κοινού αποφάσεις για το μέλλον σας. Ίσως μάλιστα συμφωνήσετε πώς είναι η κατάλληλη στιγμή να επισημοποιήσετε τη σχέση σας ή να αποκτήσετε ένα παιδί.

Ζυγός

Παρόλο που τα ενδιαφέροντά σας είναι πολλά και διαφορετικά σήμερα, θα καταφέρετε να οργανώσετε τον χρόνο σας έτσι, ώστε να συνδυάσετε πολλά πράγματα μαζί. Η δουλειά, τα ψώνια, οι λογαριασμοί ή ακόμα και οι προσωπικές σας δραστηριότητες θα τακτοποιηθούν χωρίς να το καταλάβετε.

Σκορπιός

Η σημερινή μέρα σας βρίσκει σε ένα συνεχές πέρα – δώθε, προκειμένου να τα προλάβετε όλα. Επαφές και συζητήσεις με άτομα που μπορούν να σας προσφέρουν μια δημιουργική εργασία που σας ενδιαφέρει, μπορούν να γίνουν σήμερα με μεγάλη επιτυχία. Εύνοια αναμένεται και στον αισθηματικό τομέα.

Τοξότης

Σήμερα έχετε την ευκαιρία να συναντήσετε άτομα τα οποία θα αποτελέσουν ισχυρούς συμμάχους στην επιδίωξη των στόχων σας. Από το απόγευμα και μετά προβάδισμα παίρνει η προσωπική σας ζωή και η σχέση σας με τον σύντροφό σας που οπωσδήποτε χρειάζεται μια ανανέωση.

Αιγόκερως

Η αυτοπεποίθησή σας και η αισιοδοξία σας θα σας βοηθήσουν σήμερα να προσεγγίσετε τα κατάλληλα άτομα και να εκφράσετε τις απόψεις σας, προκειμένου να δρομολογηθούν κάποιες αλλαγές στον επαγγελματικό τομέα. Ομοίως μπορείτε να τονώσετε την σχέση σας με τον σύντροφό σας και να βάλετε τη σχέση σας σε πιο γερές βάσεις.

Υδροχόος

Τα οικονομικά σας εξακολουθούν να σας προβληματίζουν, αφού η αστάθεια που επικρατεί, δεν σας επιτρέπει να κάνετε σχέδια. Ίσως πρέπει να αλλάξετε τον τρόπο σκέψης σας και να εξετάσετε νέες προοπτικές που δεν έχετε σκεφτεί μέχρι τώρα.

Ιχθείς

Η Σελήνη παραμένει μέχρι το απόγευμα στο ζώδιο σας και σας δίνει την ευκαιρία να κοινωνικοποιηθείτε, αλλά και να προστατέψετε τα συμφέροντά σας με την βοήθεια ισχυρών  ατόμων που είναι πρόθυμα να σας συμπαρασταθούν. Αν είστε ελεύθεροι ίσως προκύψει μια γνωριμία μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον.
astroprovlepsis.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...