Τρίτη 1 Ιανουαρίου 2013

ΖΩΔΙΑ ΓΙΑ 02/01/2012 ΠΕΜΠΤΗ!


ΚΡΙΟΣ

Με τον σωστό προγραμματισμό θα μπορέσετε σήμερα να αντιμετωπίσετε τις αυξημένες σας υποχρεώσεις.
Τα σχέδια σας θα ολοκληρωθούν με επιτυχία καθώς θα έχετε αρκετή αυτοπεποίθηση. Περάσατε μια δύσκολη περίοδο και έτσι τώρα είναι καιρός να διασκεδάσετε με τους φίλους σας και να συναντήσετε ανθρώπους που σας φτιάχνουν την διάθεση σας. Αν είστε μόνοι, θα κάνετε μία νέα γνωριμία που θα προκύψει από το φιλικό σας περιβάλλον.


 ΤΑΥΡΟΣ

Θα νιώθετε θυμό, επιθετικότητα κι απογοήτευση από τις προσωπικές σας σχέσεις. Αυτό που έχει σημασία για σας τώρα είναι η συναισθηματική και οικονομική σας ασφάλεια. Ζήστε ανεπανάληπτες ερωτικές στιγμές με το πρόσωπο που αγαπάτε. Με την λαμπερή σας προσωπικότητα, θα βγείτε νικητές στο ερωτικό παιχνίδι. Η στάση σας πιθανόν να επηρεάσει τις καθημερινές σας επαφές. Θα πάρετε αποφάσεις οι οποίες ίσως να αλλάξουν την ζωή σας.


  ΔΙΔΥΜΟΙ

Τώρα θα νιώθετε ζήλια και κτητικότητα στον αισθηματικό τομέα, αλλά μην παρατραβάτε τα άκρα. Οι συζητήσεις και οι επαφές που θα έχετε θα έχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα και οι προσπάθειες σας θα αρχίσουν να αποδίδουν. Εάν θα είναι θετικές ή αρνητικές οι αλλαγές στη ζωή σας εξαρτάται μόνο από εσάς. Θα πάρετε σημαντικές αποφάσεις και θα αλλάξετε τον τρόπο σκέψης σας. Σκεφτείτε τις συνέπειες που μπορεί να έχουν οι αποφάσεις στο μέλλον σας.



ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τον σωστό προγραμματισμό τα προβλήματα σας θα αρχίσουν να υποχωρούν. Θα υπάρξει ισορροπία μετά από κάποιες αναταραχές που θα συμβούν. Θα προβληματιστείτε για τα οικονομικά σας και κάποια απαισιοδοξία θα κυριεύσει τις σκέψεις σας. Θα υπάρχει στασιμότητα και υπερβολική πίεση. Μην κάνετε ξεσπάσματα λόγω της απογοήτευσης που θα νιώθετε. Θα υπάρξουν ευχάριστες εκπλήξεις στην ερωτική σας ζωή και θα απολαύσετε τον έρωτα.

 ΛΕΩΝ

Τα σχέδια σας θα ολοκληρωθούν με επιτυχία γιατί θα έχετε αρκετή αυτοπεποίθηση και δυναμισμό. Το ενδιαφέρον σας θα είναι στραμμένο στο εργασιακό σας περιβάλλον και την βελτίωση των συνθηκών της εργασίας σας. Τώρα καλείστε να αντιμετωπίσετε κάποιες δυσκολίες από το παρελθόν και θα σας είναι αρκετά δύσκολο να συγκεντρωθείτε. Αυξημένες θα είναι οι υποχρεώσεις σας και η ερωτική σας ζωή θα περάσει σε δεύτερη μοίρα.

 ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μπορεί να είστε πιεσμένοι από την δουλειά σας και ο χρόνος σας θα είναι περιορισμένος για να δείτε φίλους και γνωστούς. Τώρα θα έχετε συζητήσεις και συναντήσεις με αγαπημένα πρόσωπα. Η κακή διάθεση που έχετε, θολώνει την κρίση σας και βάζει σε κίνδυνο τις προσωπικές σας σχέσεις. Προσέξτε τις συναισθηματικές διακυμάνσεις σας γιατί ίσως να σας παρασύρουν σε λάθος κινήσεις. Τώρα θα μπορέσετε να αποδείξετε τις ικανότητες της προσωπικότητας σας.




 ΖΥΓΟΣ

Δείξτε προσοχή και ψυχραιμία σε συζητήσεις που θα κάνετε. Θα πρέπει να ξεκαθαριστούν τα προβλήματα που σας απασχολούν χωρίς να προκαλέσετε ρήξεις με τον σύντροφο σας ή τους συνεργάτες σας. Θα σας είναι αρκετά δύσκολο να συγκεντρωθείτε τώρα. Τώρα θα αντιληφτείτε ότι, πολύ θα είναι η δουλειά που σας περιμένει. Όπως κι αν έχουν τα πράγματα, οργανώστε τις δραστηριότητες σας και προγραμματίστε τους στόχους σας.

 ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Στα αισθηματικά σας, οι καταστάσεις εξελίσσονται θετικά καθώς η γοητεία σας και ο μαγνητισμός σας δεν θα περάσουν απαρατήρητα. Η στάση σας είναι σίγουρο ότι θα σας κάνει να έχετε νέες κοινωνικές επαφές. Στον επαγγελματικό σας τομέα, η τύχη είναι με το μέρος σας σε ό, τι έχει να κάνει με ρίσκα. Τα οικονομικά σας θα πάνε πολύ καλά, και θα κάνετε πετυχημένες επενδύσεις των χρημάτων σας. Οι σχέσεις σας µε τους άλλους θα κυλάνε ομαλά και θα υπάρχει πολύ καλή επικοινωνία.

 ΤΟΞΟΤΗΣ

Αποφύγετε τις υπερβολές σε σχέση µε αγορές καθώς επίσης και τις οικονομικές ή υλικές διαπραγματεύσεις. Αποφύγετε τις πολλές συζητήσεις, επίσης, διότι υπάρχει πιθανότητα να εξελιχθούν σε καβγάδες. Φροντίστε τον εαυτό σας διότι είστε εξαντλημένοι. Αφιερώστε χρόνο για την ξεκούραση σας. Αφιερώστε χρόνο σε υποθέσεις του παρελθόντος και ασχοληθείτε με τα οικονομικά σας ζητήματα, που είναι σε εκκρεμότητα.

 ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα προβληματιστείτε για τα οικονομικά σας και θα νιώθετε κάποια απαισιοδοξία. Με τον κατάλληλο προγραμματισμό θα μπορέσετε να αντιμετωπίσετε τις αυξημένες σας υποχρεώσεις. Θα έχετε την επιθυμία να εκφράσετε τα συναισθήματα σας. Κάποιες συζητήσεις θα σας δώσουν οριστικές απαντήσεις και λύσεις στα προβλήματα σας. Προσπαθήστε να δείξετε κατανόηση στα πρόσωπα του περιβάλλοντος σας γιατί τους είχατε παραμελήσει τώρα τελευταία. Τα ταξίδια και οι συμφωνίες ευνοούνται τώρα.

 ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Βρείτε μια ασφαλή διέξοδο για να αντιμετωπίσετε τα προβλήματα σας. Αποφύγετε να έρθετε αντιμέτωποι με πρόσωπα και καταστάσεις που σας δυσκολεύουν. Η γοητεία που θα ασκείτε στο αντίθετο φύλο δεν θα περάσει απαρατήρητη. Θα γίνουν ευχάριστες συζητήσεις με συγγενικά σας πρόσωπα και η επικοινωνία με τους αγαπημένους σας ανθρώπους βελτιώνεται. Αποφύγετε να έρθετε αντιμέτωποι με καταστάσεις που σας δυσκολεύουν και ενδιαφερθείτε για τον εαυτό σας.

 ΙΧΘΥΣ

Η γοητεία που θα ασκείτε στο αντίθετο φύλο δεν θα περάσει απαρατήρητη. Μην βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα και αποφύγετε τις παρεξηγήσεις. Θα έχετε συναισθηματική σταθερότητα και θα ασχοληθείτε με οικονομικά θέματα. Προσπαθήστε να βάλετε νερό στο κρασί σας για να έρθει αυτό που περιμένετε. Αισθάνεστε ότι πρέπει να αλλάξετε κάποια πράγματα προκειμένου να αγαπήσετε και να αγαπηθείτε.
e-zwdia.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...