Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012

Για την «εκδίκηση» και την πρωτιά!


Δεν χρειάζεται επιπλέον κίνητρα ο Παναθηναϊκός στην αποψινή (19:00, ΕΤ1, pamesports.gr) αναμέτρηση με την Χίμκι για την 10η αγωνιστική της φάσης των ομίλων της Ευρωλίγκας.
Στην παγωμένη Μόσχα, η ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη θα επιδιώξει αφενός τη νίκη, η οποία θα τον στείλει στο Top 16 ως επικεφαλής του πρώτου ομίλου και αφετέρου την εκδίκηση για την ήττα από τους Ρώσους στο ΟΑΚΑ στις 9 Νοεμβρίου. Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα για τους "πράσινους" καθώς με νίκη τερματίζουν πρώτοι ενώ σε αντίθετη περίπτωση θα καταλάβουν την 3η θέση. 

Μόνο εύκολο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί το έργο του "τριφυλλιού" καθώς η Χίμκι ναι μεν έχει εξασφαλίσει την πρόκριση, όμως το κίνητρο είναι υψηλό για τους παίκτες της καθώς η ρωσική ομάδα έχει βλέψεις ακόμα και πρωτιάς. Τέσσερις σερί νίκης μετράει η ομάδα του Ρίμας Κουρτινάιτις.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο τεχνικός του Παναθηναϊκού δεν μπορεί να υπολογίζει στον τραυματία Ούκιτς, ο οποίος έμεινε στην Αθήνα, και φυσικά στον Τζέισον Καπόνο, ο οποίος έφτασε μόλις προχθές στην πρωτεύουσα. Κανονικά αναμένεται να αγωνιστεί ο Μάρκους Μπανκς καθώς το πρόβλημα που αντιμετώπιζε στον ώμο δεν είναι σοβαρό. 

Διαιτητές του αγώνα θα είναι ο Ισπανός Χοσέ Ραμόν Γκαρθία Ορτίθ, ο Πολωνός Γιάκουμπ Ζαμοΐσκι και ο Σλοβένος Νταμίρ Γιαβόρ.
Διαβαστε περισσοτερα εδω

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...