ΥΛΙΚΑ
Περίπου 4 με 4,5 λίτρα φρέσκο μηλίτη (μηλόκρασο) ή εμφιαλωμένο χυμό μήλου
2/3 φλιτζανιού καφέ ζάχαρη
4 ξυλάκια κανέλας
10 ολόκληρα γαρίφαλα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βάζετε σε μια κατσαρόλα όλα τα υλικά και τα ζεστένετε μέχρι να πάρουν μια βράση.
Χαμηλώνετε τη φωτιά και σιγοβράζετε για 15 λεπτά. Στραγγίζετε και σερβίρετε.
Μπορείτε επίσης να μειώσετε κατά το ήμισυ τα υλικά της συνταγής αν θέλετε να σερβίρετε λιγώτερες μερίδες.
Μετά το στράγγισμα μπορείτε να το μεταφέρετε σε ένα Crockpot που το έχετε ρυθμίσει σε χαμηλή θερμοκρασία για να το κρατάει ζεστό.
.fytokomia.gr
Περίπου 4 με 4,5 λίτρα φρέσκο μηλίτη (μηλόκρασο) ή εμφιαλωμένο χυμό μήλου
2/3 φλιτζανιού καφέ ζάχαρη
4 ξυλάκια κανέλας
10 ολόκληρα γαρίφαλα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βάζετε σε μια κατσαρόλα όλα τα υλικά και τα ζεστένετε μέχρι να πάρουν μια βράση.
Χαμηλώνετε τη φωτιά και σιγοβράζετε για 15 λεπτά. Στραγγίζετε και σερβίρετε.
Μπορείτε επίσης να μειώσετε κατά το ήμισυ τα υλικά της συνταγής αν θέλετε να σερβίρετε λιγώτερες μερίδες.
Μετά το στράγγισμα μπορείτε να το μεταφέρετε σε ένα Crockpot που το έχετε ρυθμίσει σε χαμηλή θερμοκρασία για να το κρατάει ζεστό.
.fytokomia.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου