Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2012

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΑΘΕ ΜΙΑ ΝΥΜΦΟΜΑΝΗΣ - " Σας παρακαλώ βοηθήστε με.Οχι αλλο σεξ"!


Με τον τρόπο που λάτρευε να ζει έφυγε η νυμφομανής του Μονάχου Antje Crapnik.
Η καρδιά της την πρόδωσε ύστερα από μία νύχτα έντονου σεξ και πολλαπλών καταχρήσεων.

Έγινε διάσημη όταν φυλάκισε δύο άνδρες απαιτώντας τους επανειλημμένα σεξ καθώς ήταν έντονη η ανάγκη της για σεξουαλική επαφή... όλη μέρα κάθε μέρα. Συνήθειά της ήταν να βγαίνει στα μπαρ του Μονάχου, να εντοπίζει νεαρούς – και κατά την άποψή της γερούς – άνδρες ώστε να ανταποκριθούν στις αχόρταγες ορέξεις της. Αν και 47 χρονών είχε εντυπωσιακά πληθωρικό σώμα και δεν ήταν δύσκολο για εκείνη να προσελκύσει όποιον μοναχικό στοχοποιούσε. Κάποτε ήταν επιτυχημένη συγγραφέας και ιδιοκτήτρια καταστήματος, αλλά τα έχασε όλα εξαιτίας της εμμονής της με το σεξ. 

Μόλις τον Απρίλιο γνώρισε τον DJ Dieter Schultz, όταν τον δελέασε να επιστρέψει μαζί της στο διαμέρισμά της. Ήρθαν σε σεξουαλική επαφή τρεις φορές, αρκετές για τον 43χρονο άνδρα, ο οποίος θέλησε να φύγει, αλλά με τρόμο ανακάλυψε ότι η γυναίκα είχε κλειδώσει την πόρτα κι είχε κρύψει και το κλειδί. Αργότερα αποκάλυψε στην αστυνομία ότι τον πίεσε να κάνει άλλες πέντε φορές σεξ μαζί της. 

Όταν επιτέλους η νυμφομανής κοιμήθηκε, εκείνος κατάφερε να βγει στο μπαλκόνι και να καλέσει την αστυνομία. «Πρέπει να με βοηθήσετε. Προσπαθεί να με σκοτώσει με σεξ. Δεν μπορώ να βγω έξω και δεν μπορώ να συνεχίσω» φέρεται ότι τους είπε. Λέγεται μάλιστα ότι όταν οι αστυνομικοί που κατέφθασαν έριξαν την πόρτα για να εισέλθουν στο διαμέρισμα, η γυναίκα αδιάντροπα τους ζήτησε να κάνουν τρίο! Σύμφωνα με ιατρική γνωμάτευση, η Antje εστάλη σε ψυχιατρική μονάδα ώστε να θεραπευθεί για εθισμό στο σεξ. Είπε στους γιατρούς πως χρειαζόταν τουλάχιστον 10 φορές σεξ κάθε μέρα! Η θεραπεία που δέχθηκε δεν η βοήθησε. 

Λίγες μέρες μετά το εξιτήριό της, γνώρισε στο λεωφορείο έναν 31χρονο άνδρα και τον έφερε μαζί της στο διαμέρισμά της. Τον κλείδωσε μέσα και τον υποχρέωσε σε 36ωρη ερωτική συνεύρεση. Όταν το έσκασε, οι γείτονες τον ανακάλυψαν στο πεζοδρόμιο γυμνό να κλαίει: «Τη γνώρισα στο λεωφορείο. Με κάλεσε σπίτι της. Θεέ μου ήταν κόλαση. Δεν μπορώ να περπατήσω. Σας παρακαλώ βοηθήστε με!» φέρεται να είπε ο νεαρός άνδρας. Ξανά κλήθηκε η αστυνομία και η γυναίκα τους άνοιξε την πόρτα γυμνή προσκαλώντας τους για τρίο. Οι γερμανικές εφημερίδες την έκαναν ακόμη και σκίτσο για να διηγηθούν την περίεργη ιστορία της «γυναίκας που δεν μπορούσε να πει όχι», όπως την αποκαλούσαν. 

Για δεύτερη φορά νοσηλεύτηκε σε ψυχιατρείο και αφέθηκε ελεύθερη υπό επιτήρηση από κοινωνικούς λειτουργούς. Η συμπεριφορά της ήταν αχαλιναγώγητη! Οι γείτονές της αναφέρουν ότι συχνά επέστρεφε σπίτι με δύο και τρεις άνδρες ταυτόχρονα, ενώ η μητέρα της τονίζει ότι η κόρη της ήταν μία βασανισμένη ψυχή που επιζητούσε την προσοχή όταν ο σύζυγός της την εγκατέλειψε επειδή δεν ήταν πλέον αρκετά νέα. Αφοσιώθηκε τόσο στη νυμφομανία της που εγκατέλειψε τη δουλειά της με αποτέλεσμα να χρεοκοπήσει και να ζει με βοηθήματα.

Οι δύο γυναίκες μίλησαν την προηγούμενη εβδομάδα και η Antje είπε πως το 2010 ήταν μία απαίσια χρονιά, ενώ ήλπιζε το 2013 να είναι πολύ καλύτερο. Όμως, λίγα βράδια μετά, η γυναίκα βγήκε για το καθιερωμένο της... «κυνήγι». Σ’ ένα μπαράκι εντόπισε έναν 31χρονο γείτονά της που είχαν on-off σχέση και ήξερε πολύ καλά την αχόρταγη διάθεσή της γι’ αυτό και αγόρασε πολλά προφυλακτικά πριν επιστρέψει μαζί της στο διαμέρισμά της αν και η σύντροφός του μένει ακριβώς δίπλα. 

Όπως είπε ο άνδρας, πριν κάνουν ατελείωτο σεξ, ήπιαν ένα μπουκάλι βότκα και πολλά μπουκάλια κρασί, ενώ η Antje σνίφαρε μία λευκή σκόνη και μετά έκαναν αρκετές φορές σεξ. Η γυναίκα του είχε ζητήσει περίπου 35 ευρώ για τη συνεύρεσή τους κι εκείνος είχε δεχθεί. Κοιμήθηκαν μαζί μετά την εξαντλητική νύχτα κι όταν ο άνδρας ξύπνησε, η Antje είχε πεθάνει από καρδιακή ανακοπή. Της έκανε μαλάξεις, κάλεσε ασθενοφόρο και αστυνομία αλλά ήταν αργά. Η γερμανική αστυνομία αναμένει την επίσημη ιατροδικαστική εξέταση, αλλά είναι σίγουρο πως ο συνδυασμός ναρκωτικών, αλκοόλ και σεξ προκάλεσε τον πρόωρο θάνατό της. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...